ВЗЕМИ СЕГА ▶ 20 ЛВ ОТСТЪПКА ЗА ТРИАКТАЛ

Сваляне на килограми в менопауза?

С годините метаболизмът се забавя, а свалянето на килограми става все по-трудно. Настъпването на менопаузата е също повратен момент за женското здраве, който се свързва с много хормонални промени и дори здравословни проблеми. Характерното за този период е лесното напълняване, което трудно се повлиява дори и от спазването на диета. 
Когато дамите навлязат в своя климактериум, доста неща е добре да се променят - активност, спорт, хранене, режимът за отслабване и др. По време на климакс е препоръчително да се пият и специални хранителни добавки, които ще подобрят забавения метаболизъм, грижейки се и за хормоналния баланс. Разгледайте някои предложения в Биотика и се възползвайте от промоционалните цени.

Какво е менопауза и как влияе на метаболизма

Биологичният часовник на всяка жена все някога ще отброи времето до периода с менопаузата. Това се случва около петдесетгодишна възраст, но климактериумът би могъл да настъпи и доста по-рано. Той се характеризира с прекратяването на функциите на яйчниците, или на по-прост език - менструалният цикъл окончателно спира, а репродуктивните възможности напълно изчезват. 
Съществува пряка връзка между менопаузата, метаболизма и регулирането на теглото. Тъй като по време на климактериума се наблюдава промяна на физиологичните и химични процеси, е нужно да подходим по различен начин при изготвянето на хранителния режим, двигателната активност и прочее. Постепенно, мускулната маса бива замествана от излишни мазнини, а това прави свалянето на килограми трудно и дори непостижимо. 

Как да се справим с напълняването по време на климакс

Ако в по-ранна възраст сте си похапвали неограничено от абсолютно всичко, без това да се е отразявало върху оптималното тегло, то с навлизането в менопауза нещата ще се променят коренно. Освен на редовния прием на натурални добавки, е добре да наблегнете и на:
  • Интензивно движение и свалянето на килограми;
  • Прием на повече плодове, зеленчуци, ядки, семена и вода;
  • Намаляване нивата на стрес;
  • Редовни посещения на фитнеса и/или тренировки на открито и др.
Погрижете за себе си с Биотика и се усмихнете на живота. 

Какво предлага Биотика за борбата с килограмите на жените в климактериум

Менопаузата е нова страница от живота, която трябва да се прочете бавно и с удоволствие. Доверете се на Biotica и поръчайте още днес натурални хранителни добавки за по-бързо сваляне на килограми. В онлайн магазина ще откриете следните предложения:
  • Happy Woman;
  • Meno Protect;
  • Womafix;
  • Healthy Woman и др.
Хормоналният баланс е пътят към успешното сваляне на килограми и добро настроение при жените в климактериум. Бъдете отговорни към женското здраве.
Живеем във време и среда, които ни разболяват и видимо влошават качеството ни на живот. Често се храним с некачествена храна и набързо, подложени сме на непрестанно психологическо натоварване и стрес в работата, околата ни среда системно е извън приемливите норми за чистота и  съвкупността от тези фактори бавно, но сигурно ни разболява. 
Тoкcичнocттa, c кoятo ce нaтoвaрвaмe във врeмeтo в кoeтo живeeм (тeжки мeтaли, пecтициди, химикaли, пaтoгeнни тoкcини и т.н.) изиcквa cпeциaлизирaни мeрки зa дeтoкcикaция.
Програма Детокс е комплексно решение за цялостно пречистване на тялото без да нарушавте ежедневния си ритъм на живот.

Търсене

Категории

Свързани продукти

Отзиви

Все още няма отизиви за тази новина