Порфирий Корнеевич Иванов – Паршеке учил хората как да се лекуват натурално, да се закаляват, да се хранят здравословно и естествено и да използват онова, което природата ни е дала, за да се предпазим от лошите болести. Последователите на Профирий Иванов и до днес спазват съветите му да ходят колкото се може по-често и по-отрано боси по земята, да дишат правилно и да правят специални упражнения. Именно, но не и само заради това, наричат Профирий Иванов „руския Петър Дънов“.
Противораковата рецепта на лечителя Иванов е с доста пикантен вкус, но за сметка на това има невероятни ползи за организма. В късните години на своя живот народният лекар е посетил Индия, и оттам е почерпил доста идеи и опит за своите рецепти.
За да направите тази рецепта ще ви трябва малък съд, в който да кипнете известно количество вода, нож, подходящ съд, в който да съхраните вече готовата напитка, 2 ч.л. ябълков оцет, 2 смачкани скилидки чесън, 2 ч.л. пресен сок от лимон; 1/4 ч.л. куркума, 3-4 см пресен джинджифил, обелен и настърган, щипка лют пипер, 2 чаши вода.
Както стана дума по-горе, трябва да кипнете водата, да добавите джинджифила и след като е готова запарката да изключите котлона. Миг преди това пуснете предварително накълцания чесън. Идва ред на куркумата и лютия пипер. Щом изстине още малко сложете ябълковия оцет и сока от лимони. Прецедете през цедка в стъкления съд, който сте приготвили за съхранение. Разбъркайте добре. Преди да консумирате може да добавите малко мед.
Така полученото количество трябва да се раздели на 4 части, които да консумирате два последователни дни, преди обяд и преди вечеря. Закуската е задължителна, просто защото тази ароматна напитка не бива да се консумира съвсем на празен стомах. На всеки два дни прием се правят два дни почивка, и така в продължение на един месец. Добре е приемът на напитката да се комбинира с по-лека, сурова храна и процедури за закаляване. Противораковата напитка на Профирий Иванов прочиства отлично организма, дарява го с тонус и кара органите и системите в тялото да работят по-лесно. Тя е истински балсам за черния дроб и жлъчката.
КУДЖИ е от нов клас продукти – адюванти. Адювантите са продукти на натурална основа, които са предназначени да работят в съдействие със стандартните медицински похвати, в терапията на определени заболявания. Билковата комбинация в КУДЖИ, създадена по японска рецепта:
- Притежава детоксикиращо и антиоксидантно действие;
- Оказва благотворен положителен ефект върху храносмилателната система и метаболизма;
- Притежава противовъзпалително действие;
- Подпомага имунната система при натоварване;
- Подпомага възстановяването при проблеми на опорно – двигателната система;
- Оказва положителен ефект върху кръвоносната система;
ПРОЧЕТИ ОЩЕ ЗА КУДЖИ ТУК
https://biotica.bg/cugi-ekstrakti-ot-kurkuma-i-dzhindzhifil