▶ ПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ

Кои са основните причини, за да включим гъбите Майтаке към хранителния си режим ?

2023-09-01
807
0
1-3 мин.
Кои са основните причини, за да включим гъбите Майтаке към хранителния си режим ?

Ето защо са “царе” сред гъбите и ни пазят от най-опасните болести

Медицинските гъби, които Изтокът подарява на света, отдавна удивляват със своите лечебни сили. От древността те били привилегия на императорите, които ги ползвали за здраве и дълголетие. Още от тогава за “цар на гъбите” в Япония били провъзгласени видът Майтаке. В превод буквално името значи “танцуваща гъба”, защото откриването й карало хората да танцуват от щастие - толкова ценени били ползите й за човешкото тяло. 

Извори показват, че килограм Майтаке се търгувал срещу килограм сребро! Освен това, друга причина за званието й е огромният размер, до който достига природното чудо. В Япония най-едрите екземпляри тежат над 40 килограма! 

Но не размерът е най-впечатляващото качество на Майтаке. Тези чудодейни гъби с често “къдрави” кафеникаво-сивкави коронки кътат ценни запаси от витамини, минерали и антиоксиданти в своя състав. Те ги правят универсални и мощни натурални адаптогени - природни лекове със силата да адресират едновременно всякакви аномалии и болести в човешките организми. 

Славата на Майтаке през последните десетилетия става световна. 
Днес тези гъби са сред най-търсените на пазара за хранителни добавки заради лечебното действие и профилактика срещу най-опасните заболявания на планетата, които предоставя консумацията им. 

Те са незаменима храна за здраво тяло, силен ум и дълголетие. Имат научнодоказано действие дори срещу най-агресивните ракови и автоимунни заболявания. Има дори установено антиСПИН действие, потвърдено научно преди повече от 30 години, когато заболяването се разпространява опасно бързо на всички континенти.

Нека видим как и какво лекуват гъбите Майтаке:

С тях борим ефективно рака - самите гъби не убиват директно туморите. D-фракцията при получаване на стандартизирани екстракти от Майтаке активира имунната система на клетъчно ниво. Така Т-клетките и макрофагите започват активно да атакуват всички ракови клетки. Нещо повече, приемът на природното чудо не само потиска и помага за унищожението на вече наличните тумори, а и успешно спира зародиша и разпространението на нови метастази в нашето тяло. 

В процеса Майтаке активира и естественото пречистване на кръвоносния поток и лимфата от всякакви токсини, като така насища кръвта и органите само с нужните хранителни вещества. Това впечатляващо антираково действие кара лекари по цял свят да включват чудните гъби в протокола за подкрепа на онкоболни пациенти по време на активна химиотерапия. Така не само се подкрепя унищожението на ракови клетки, но се осъществява превенция на техен опасен за живота рецидив, засилва се имунната система и издръжливостта на болния. Благотворното действие на източния еликсир за здраве е тестван при рак на гърдата, на простатата, множествена миелома, рак на пикочния мехур и други. 

★ За лечение и профилактика на диабет - идеята е, че приемът на Майтаке е активна превенция на развитие на инсулинова резистентност, а това пък е причината за най-честия вид диабет - тип 2. Консумацията на гъбите помага значително за лечение на вече развитото коварно заболяване, защото обуздава и активно контролира непостоянните нива на кръвната ни захар. 

Детоксикация на черния дроб и срещу хепатит - вече стана ясно, че имат силата да се справят с токсините в кръвта. Освен това тези природни дарове успешно съдействат за изчистване на всички отпадъци от неправилни диети и и хранителни режими, които компрометират здравето на нашия черен дроб. Така се спират и предотвратяват тежки инфекции в един от най-натоварените органи в нашето тяло. 
Майтаке се ползват и при вече развити чернодробни заболявания. Особено ефективни са срещу опасния хепатит Б. Там D-фракцията от гъбите (също както при рака) съумява да потисне и спре опасните възпаления вследствие на вируса.   

При безплодие и полови болести при мъжете и жените - много билки са известни със свойства, помагащи за плодовитост и здрава полова система. Гъбите Майтаке не отстъпват на никои от тях. Приемани от дамите, те ги защитават и лекуват от поликистоза на яйчниците, регулират хормоналния баланс и овулацията, успешно борят и всякакви полови инфекции. В резултат се получава балансирана полова система, готова за зачеване. Има данни, че приемът помага и за плодовитостта на мъжките сперматозоиди. 

Свалят холестерола и кръвното - данни показват, че с Майтаке може трайно да се понижи холестеролът и да се обуздае системно повишеното кръвно налягане. Това прави приемът им балсам за здраво сърце.

Бранят от вируси и болестотворни бактерии - тези гъби повишават цялостно клетъчния имунитет и правят нашите организми неуязвими на агресивни атаки от вируси или опасни бактерии. 

Антиоксидантна защита - с тях всички клетки в нашето тяло се пазят от свободните радикали. Това гарантира удължен клетъчен живот и е природна рецепта за дълголетие.

Помагат за отслабване - освен потентен лек, тези гъби са и вкусна нискокалорична храна. Приемани с достатъчно течности (за предпочитане - вода) те трайно понижават кръвната захар, захранват с много полезни хранителни вещества и спомагат за разтоварване на излишното тегло, забързвайки допълнително нашия метаболизъм. 

Биотика предлага на ниски цени високо потентни тинктури с екстракт от медицински гъби. Ако наученото за ползите от прием на Майтаке е от полза за вас, вземете най-бързо усвоимата от организма тяхна форма на пазара от онлайн магазин Biotica.bg

Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

bilkovi tinkturi
kozmetika
magazin
special

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОДОБНИ СТАТИИ

Спрете катарактата и глаукомата, преди да ви отнемат зрението Ако преди 20 години нашите очи са с..

2023-10-23 13:53:05

Елена Зайцева е най-известната билкарка в Русия. Тя познава повече от 1100 вида билки и тяхното изпо..

2019-12-03 14:44:10

Бъбреците са една от „пречиствателните станции” на тялото. Нарушените им функции могат да доведат до..

2020-01-30 22:08:14

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Ето ги молекулите за здраве, сила и издръжливост на господата  Днес имаме повече отговори от..

2024-06-20 09:33:00

Широко приложими и универсално ефикасни лекарства за рак все още не могат да се открият. За здраве и..

2024-06-19 11:00:00

Къде и как боли, кога ставите изтъняват Болки, схващания, сковани движения, липса на гъвкавост - ..

2024-06-18 11:17:00

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56