>> 10% БОНУС ОТСТЪПКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ С ПРОМОКОД: EXTRA10 <<

Кои билки подсилват имунната система

С идването на есента, идват и вирусите. Началото на зимния период е и начало на грипните епидемии, от които можем да се предпазим, ако се погрижим за подсилването на имунната система с помощта на билки. Слабият имунитет е гаранция за купища здравословни проблеми, от които никой не се нуждае. За да го направим силен и устойчив на зарази, можем да приемаме хранителни добавки с високо съдържание на витамини, минерали и билкови екстракти. Те могат да се приемат под формата на таблетки, сиропи и капсули, а в онлайн магазин Биотика ще ги откриете и изцяло натурални. 

Какво означава слаба имунна система

Слабата имунна система няма капацитета да се пребори успешно с болестотворните организми и бактериите, причиняващи хронични и остри състояния. Когато имунният отговор е слаб, ние трябва да се погрижим за неговото засилване, приемайки букет от природни билки под формата на чай или добавки. Доверете се на натуралните продукти от Biotica. 

Кои билки повишават защитните сили на организма

С цел повишаване на имунитета, е добре да приемаме ежедневно някои определени екстракти, които могат да се консумират в чист вид, но могат да бъдат съчетани и с други екстракти. Подсилването на имунната система и доброто общо здраве са възможни с помощта на следните билки:
Погрижете се за стабилното си здраве още днес, за да не Ви спохождат болести през зимния сезон. Нека подсилването на организма започне сега и не по-късно. Необходимо ли е да чакаме да ни покоси някоя заразна болест, за да вземем мерки! 

Какви ползи носи комбинирането на техните екстракти

Колкото повече билки пием, толкова по-многобройни ще са ползите за нашето здраве. Подсилването на имунитета би могло да се случи по много начини, които да бъдат допълнени с приема на натурални добавки, които са с високо съдържание на билкови екстракти. Добре е те да са в комбинация, за да се насладим на оптимални дългосрочни резултати. Ако, например, ехинацеята се бори с инфекция на дихателните пътища, а котешкият нокът има положителен ефект върху стомашните заболявания, то ние можем да комбинираме двете билки, за да постигнем комплексно подсилване на организма. 

Какво ви предлагат от Biotica

В магазин Биотика има различни по вид натурални добавки, които ще спомогнат работата и подсилването на имунната система, оказвайки благотворно влияние върху всички системи в човешкото тяло - сърдечно-съдова, дихателна, костна и др. Изберете най-доброто!

Търсене

Категории

Реклама

rr
ba
ss
ar
af
pk

Отзиви

Все още няма отизиви за тази новина