▶ ПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ

Как да си правим алкална вода – алкалната напитка, която предпазва от рак

2020-01-03
14320
0
1-3 мин.
Как да си правим алкална вода – алкалната напитка, която предпазва от рак

Киселинността и алкалността ни се измерват според pH стойността на тялото. Чистата дъждовна вода е с pH 7 и тази стойност се приема за неутрална. Всяка стойност на pH под 7 е киселинна, а стойностите над седем се считат за алкални.


Обаче, що се отнася до pH-то на човешкото тяло, ние не можем да говорим за едно и също pH на цялото тяло. Например, човешката кожа има pH от около 5.5. (леко киселинно).

От друга страна, pH-то на слюнката варира от 6.5 до 7.4 (то варира и в двете посоки от неутралната седмица). Храносмилателният тракт има pH в обхват от 1.5 до 7.0 в зависимост от етапа на храносмилане.

Когато човек е здрав, pH-то на кръвта му варира от 7.35 до 7.45 (леко алкално). Тялото поддържа pH баланс най-вече чрез бъбреците и белите дробове. Обаче, хроничният дисбаланс изчерпва силите на тялото.


ЗАЩО АЛКАЛНА ВОДА?

Телата ни са най-вече вода и pH-то влияе върху здравето, а в крайна сметка и на всяко конкретно заболяване.

Важността на пиенето на алкална вода в днешно време

Телата ни са твърде киселинни в резултат на нашия обичаен „модерен” начин на хранене, който се състои основно от фабрично произведени храни, включващи сол, захар, кофеин и алкохол. Прекомерно киселинната среда в тялото се характеризира с определени признаци като умора, главоболие, стомашни болки и слаба имунна система.

Ако средата в телата ни стане твърде киселинна или алкална, здравите ни клетки могат да станат токсични, да рухнат и накрая да умрат. Този pH дисбаланс разяжда телесните тъкани.

Ако тези твърде киселинни условия продължават, организмът започва да натрупва прекомерно количество киселинни субстанции в някои части на тялото в опит да стане по-алкален. Както отбелязахме, киселинността се повишава в някои места и някои клетки умират, но други може да продължат да живеят и/или да се приспособяват или да се превръщат в злокачествени.

Мъртвите клетки около тях допринасят за цикъла като стават киселинни. Злокачествените клетки растат до безкрай без какъвто и да било ред и след време те се разпространяват и в други части на тялото, познати също като метастази.


РАКОВИТЕ КЛЕТКИ НЕ МОГАТ ДА ЖИВЕЯТ В АЛКАЛНА ВОДА

Алкалната вода е наистина мощна. Регулаторната система в тялото отговаря за pH баланса и тя премахва всички силно киселинни остатъци и наслагвания без да уврежда здравите клетки.

Обаче, ако „товарът” стане твърде голям, резултатът може да е в ущърб на здравето. Хидратирането на тялото е още една причина да изберете алкалната вода. Организмът лесно усвоява алкалната вода и хидратира тялото дори още повече, което води до подобряване на цялостното здраве и доброто физическо състояние.

Помнете, мозъкът ви е 90% вода… изберете да го предпазвате като останалата част от тялото си и да го правите щастлив и незасегнат от рак. Ето как …

КАК ДА СИ НАПРАВИМ АЛКАЛНА ВОДА

Водата е алкална когато нейната pH стойност е коригирана да е около 8 или 9, което означава, че тя е основа.

Даваме лесен начин за постигане на алкален ефект върху тялото:


Съставки:

2 литра или 67 унции чиста и филтрирана вода

1 органичен лимон, измит и нарязан на осминки (или на филийки)

1 ч.л. хималайска сол

Метод на приготвяне:

Сипете водата в кана и добавете нарязания лимон (не изстисквайте лимона!)

Добавете чаената лъжица хималайска сол, покрийте, и оставете алкалната вода да преседи една нощ (8 до 12 часа) на стайна температура.

Когато се събудите, изпийте 3 чаши от тази вода преди да сте яли или пили каквото и да било, за да постигнете идеалния алкален баланс в тялото си.


ЗАЩО Е ВАЖНО ДА СЛЕДИМ РЕДОВНО И ДА КОНТРОЛИРАМЕ НИВОТО НА КИСЕЛИННОСТ В ОРГАНИЗМА СИ?

Отговорът на този въпрос е свързан с едно от най-страшните заболявания на нашето време – ракът. За наша изненада основната причина за поява на ракови заболявания е открита още през 1923 г., но  тази истина не се популяризира, защото не е в интерес на световните фармацевтични  индустрии. През 1931 г. немският учен Ото Хайнрих Варбург получил Нобелова награда за откриване на основната причина за появата на рак и някои от другите болести на тялото.

ОСНОВНИ ПРИЧИНИ ЗА ПОЯВАТА НА РАКА

Оказва се, че основната причина е киселата среда на тялото, която се създава поради антифизиологичен начин на хранене и липса на физическа активност. Клетъчната киселинност става причина за изхвърляне на кислорода от тялото, а както знаем, кислородът е необходимо условие, за да живеят нашите клетки.
И обратно – липсата на кислород в клетките създава кисела среда. Д-р Варбург открил, че намаляването на нивото на кислорода и увеличаване на киселинността в организма са две страни на един и същи медал: ако някой има едното, има и другото. Реално киселата среда е среда без кислород. Именно в тази среда виреят туморните клетки. За разлика от всички нормални клетки, които се нуждаят от кислород, за да съществуват, туморните клетки могат да живеят без него, достатъчно за тях е да има глюкоза. Нещо повече – туморните клетки са анаеробни (не поемат кислород) и не могат да оцелеят в присъствието на високи концентрации на кислород.

ЕСТЕСТВЕНО НЕУТРАЛИЗИРАНЕ НА ИЗЛИШНАТА КИСЕЛИННОСТ В ТЯЛОТО

pH МОДУЛАТОР е изцяло натурална хранителна добавка с профилактично въздействие върху човешкия организъм. Билковия състав, съдържа натурални алкалообразуващи минерали, микроелементи и субстанции, подпомага естественото неутрализиране на излишната телесна киселинност.
Натуралната формула на pH МОДУЛАТОР е богата на незаменими микроелементи с напълно естествен произход, които позволяват и съдействат за директното усвояване от организма. Продуктът съдейства за запълването на понижените минерални нива, които са характерни за организмите с висока киселинност и действа за тяхното алкализиране, и за естественото протичане на физиологичните процеси в тялото. Също така, действа благоприятно за нормализирането на киселинно-алкалното равновесие.
pH МОДУЛАТОР е разработен специално за хора с натоварено ежедневие, които са подложени на повишен стрес. И такива, които нямат възможност да се хранят правилно и работят или живеят в неблагоприятна среда.

ДЕЙСТВИЕ

 • Правилно функциониране на бъбреците и отделителната система;
 • Контролиране концентрацията на пикочната киселина и намаляването на киселинността на урината;
 • Неутрализиране на киселинността, която бива повишена след прием на някои храни;
 • Намаляване на натрупаната млечна киселина в мускулите след физическо натоварване, както и за повишаването на издръжливостта;
 • Увеличаване на енергията и нормализиране на сърдечносъдовата дейност;
 • Заздравяване на костно-ставния апарат;
 • Съдейства за нормализиране на киселинно-алкалния баланс, което е условие за правилното функциониране на организма;
 • Подпомагане нормалното функциониране на черния дроб и детоксикирането на организма;
 • Съдейства за естественото отстраняване на киселинните остатъци в тялото и за защита на клетките от оксидативен стрес;

ПОДХОДЯЩ Е ЗА:

 • Хора, които преминават през терапии от тазличен характер.
 • Хора, които се нуждаят от калций, магнезий и калий.
 • Хора страдащи от проблеми на сърдечно-съдовата система, отделителната система, имащи проблеми със стомашно-чревния тракт.
 • Хора нуждаещи се от подсилване на имунната система.
 • Хора с проблемна кожа. Подпомага поддържането на чиста и здрава кожа, като изчиства от пъпки и раздразнения и изравнява тена.
 • Може да се приема профилактично за поддържането на общото добро здраве, детоксикация и подобряване на метаболизма.

Алкалната вода се препоръчва да бде комбинирана с PH модулатор!


pH МОДУЛАТОР МОЖЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ТУК ИЛИ НА ТЕЛ.: 0877 72 10 40

https://biotica.bg/ph-modulator-za-kontrol-na-kiselinnostta-v-tyaloto

Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

special
kozmetika
bilkovi tinkturi
magazin

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОДОБНИ СТАТИИ

Мускулно-скелетните заболявания и състояния са голяма група, включваща над 150 различни медицински с..

2019-11-11 13:43:53

Зимата без съмнение е сезона на джинджифила – от ароматните коледни сладки и печива, през дъхавите т..

2020-01-07 15:45:02

Витамин Д е познат още и като “слънчевият витамин”. Той се синтезира по естествен път от тялото, ког..

2020-10-09 14:21:07

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Ето ги молекулите за здраве, сила и издръжливост на господата  Днес имаме повече отговори от..

2024-06-20 09:33:00

Широко приложими и универсално ефикасни лекарства за рак все още не могат да се открият. За здраве и..

2024-06-19 11:00:00

Къде и как боли, кога ставите изтъняват Болки, схващания, сковани движения, липса на гъвкавост - ..

2024-06-18 11:17:00

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56