Това растение лекува тумор, левкемия и други болести. Вижте кои?

2019-12-22
1098
0
1-3 мин.
Това растение лекува тумор, левкемия и други болести. Вижте кои?

Наличието на йод прави цвеклото ценно в борбата срещу астериосклерозата и в забавянето на процеса на стареене. Основната многократна лековитост на това растение обаче произхожда от бетанинот и бетаин, които насърчават обмяната на веществата, регулират кръвното налягане, намаляват холестерола, поддържат кръвоносните съдове, насърчават работата на черния дроб и още много други неща.Цвеклото се използва през цялата година и е доста богато на витамини и минерали. Може да се приема без ограничение и без вредни последствия.


Освен голямото съкровище на белтъчини, мазнини и въглехидрати, цвеклото съдържа почти всички минерали като калций, калий, натрий, фосфор, магнезий, манган, йод, сяра, литий, мед, желязо, флуор, стронций, бром. Важно е и наличието на витамини В1, В2, С и витамин В12, който много рядко се среща в съставките от растителен произход и е много важен за вегетарианците. Тази благоприятна билка действа и за възстановяване на кръвта, но и действа канцерогенно.

За лекарство се използва подземния част от растението. Коренът се събира през есента и се съхранява в умерено топли помещения. Ако се съхранява по подходящ начин, той може да издържи до следващата година. Основното действие на цвеклото е предотвратяване на тумор и лечение на левкемия. Това е добре и в лечението на малария, остри влакнести заболявания и грип в начална фаза. Освен това се използва и за регулиране на кръвното налягане, особено при тези, които страдат от ниско налягане. Благоприятно действа на нервите и работата на мозъка. Също така цвеклото действа и при малокръвие, особено при децата и младите хора, а и е като подбудител за работата на стомаха, червата и жлъчката.


За всички болести се използва прясно изцеден сок от цвекло, а от 1 кг. цвекло може да се получи 700 – 750мл. сок.


Сок от цвекло:

С варене на цвеклото се губи неговата лековитост, така че е добре да се използва сок от прясно цвекло. Цвеклото трябва тънко да се обели, ситно да се изрендосва и да се смеси с лимонов сок и мед.

Прочистващият сок трябва да се пие по малко през целия ден. При по-тежки заболявания трябва да се пие 0,5 – 1л. сок на ден. Когато усетите подобрение, дозата трябва да се намали до ¼ л.


Цвеклото в комбинация с Триактал, който е произвдеден от най-мощната формула на Хулда Кларк, може да ви избави от всички болести.


КОНВЕНЦИОНАЛНО ЛЕЧЕНИЕ И ТРИАКТАЛ

На този етап от развитието на модерната медицина, най-доброто лечение на онкологичните заболявания е конвенционалното. То се свежда до хирургично, трансплантация на стволови клетки, хормонална терапия, таргетна терапия, имунотерапия, лъчетерапия, химиотерапия. Всяко лечение се прилага в зависимост от вида и спецификата на онкологичното заболяването. Като най-приложими и най-разпространени на този етап се считат лъчетерапията и химиотерапията, като ефективността им зависи от редица фактори. Неоспоримо е тяхното въздействие върху раковите клетки и ефекта върху заболяването. Но те носят със себе си и много негативи за организма, които е жизненоважно да бъдат преодолени максимално бързо и ефективно.
След провеждане на лечение с химиотерапия и лъчетерапия, състоянието в организма е като след “ядрена бомбардировка”. Унищожени са както паразити и ракови клетки така и полезните бактерии в организма, които са гръбнакът на имунната ни система. Клетките са блокирани от огромното количество токсини. Мощната интоксикация на организма след химиотерапията води до тотално блокиране на жизнената енергия и затлачване на организма с токсини и шлаки, и до безпрепятствено заселване и размножаване на микропаразити и гъбички, които отново създават предпоставки за нови туморни образувания. Паразитите бързо колонизират всички органи и натрупаните токсини в организма блокират нормалната работа на имунната ни система. Затормозяват се и органите и системите за естествена детоксикация. Също така храносмилателната система е много сериозно увредена и усвояването на хранителни вещества, необходими за ревитализацията на организма, на практика не се извършва.
  • Работи в няколко посоки и успешно да се справя с породените от лъче- и химиотерапията негативи за организма.
  • Подпомага за стимулирането на основната функция на черния дроб да детоксикира организма, изчиствайки го от натрупаните токсини в следствие на лъче- и химиотерапията.
  • Съдейства за ефективното възстановяване на имунната система, унищожена в следствие на лъче- и химиотерапията.
  • Подпомага организма за възстановяване нормалните му защитни функции, давайки възможност да продължи борбата най-ефективно.

ТРИАКТАЛ е натурален продукт за избавяне от паразити в домашни условия

ТРИАКТАЛ МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ ТУК

https://biotica.bg/triactal-podpomagane-po-vreme-na-onkoterapiya

Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

kozmetika
magazin
bilkovi tinkturi
special

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОДОБНИ СТАТИИ

1. Какво представлява диабетната нефропатия?Диабетната нефропатия представлява увреждане на бъбречни..

2020-01-03 14:10:19

Коронавирусът е най-обсъжданата тема през последните месеци. Всички говорят за начините на заразяван..

2020-10-13 10:46:31

Болестите на щитовидната жлеза стават все по-чести, основна причина е хранатаАко сте пациент с хашим..

2019-11-28 16:13:44

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Ето как малкият орган ви казва, че сте в беда  Проблемите с уринирането и сексуалната функци..

2024-05-30 11:37:00

Ето я безвредната природна формула, която наистина работи  Ако мъжките проблеми с потентност..

2024-05-29 11:49:00

Диета, билки, рецепти - ето го планът за действие За разлика от повечето заболявания на стомашно-..

2024-05-28 12:38:00

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56