Подарък при поръчки над 150 лв.

Това растение лекува тумор, левкемия и други болести. Вижте кои?

2019-12-22
838
0
1-3 мин.
Това растение лекува тумор, левкемия и други болести. Вижте кои?

Наличието на йод прави цвеклото ценно в борбата срещу астериосклерозата и в забавянето на процеса на стареене. Основната многократна лековитост на това растение обаче произхожда от бетанинот и бетаин, които насърчават обмяната на веществата, регулират кръвното налягане, намаляват холестерола, поддържат кръвоносните съдове, насърчават работата на черния дроб и още много други неща.Цвеклото се използва през цялата година и е доста богато на витамини и минерали. Може да се приема без ограничение и без вредни последствия.


Освен голямото съкровище на белтъчини, мазнини и въглехидрати, цвеклото съдържа почти всички минерали като калций, калий, натрий, фосфор, магнезий, манган, йод, сяра, литий, мед, желязо, флуор, стронций, бром. Важно е и наличието на витамини В1, В2, С и витамин В12, който много рядко се среща в съставките от растителен произход и е много важен за вегетарианците. Тази благоприятна билка действа и за възстановяване на кръвта, но и действа канцерогенно.

За лекарство се използва подземния част от растението. Коренът се събира през есента и се съхранява в умерено топли помещения. Ако се съхранява по подходящ начин, той може да издържи до следващата година. Основното действие на цвеклото е предотвратяване на тумор и лечение на левкемия. Това е добре и в лечението на малария, остри влакнести заболявания и грип в начална фаза. Освен това се използва и за регулиране на кръвното налягане, особено при тези, които страдат от ниско налягане. Благоприятно действа на нервите и работата на мозъка. Също така цвеклото действа и при малокръвие, особено при децата и младите хора, а и е като подбудител за работата на стомаха, червата и жлъчката.


За всички болести се използва прясно изцеден сок от цвекло, а от 1 кг. цвекло може да се получи 700 – 750мл. сок.


Сок от цвекло:

С варене на цвеклото се губи неговата лековитост, така че е добре да се използва сок от прясно цвекло. Цвеклото трябва тънко да се обели, ситно да се изрендосва и да се смеси с лимонов сок и мед.

Прочистващият сок трябва да се пие по малко през целия ден. При по-тежки заболявания трябва да се пие 0,5 – 1л. сок на ден. Когато усетите подобрение, дозата трябва да се намали до ¼ л.


Цвеклото в комбинация с Триактал, който е произвдеден от най-мощната формула на Хулда Кларк, може да ви избави от всички болести.


КОНВЕНЦИОНАЛНО ЛЕЧЕНИЕ И ТРИАКТАЛ

На този етап от развитието на модерната медицина, най-доброто лечение на онкологичните заболявания е конвенционалното. То се свежда до хирургично, трансплантация на стволови клетки, хормонална терапия, таргетна терапия, имунотерапия, лъчетерапия, химиотерапия. Всяко лечение се прилага в зависимост от вида и спецификата на онкологичното заболяването. Като най-приложими и най-разпространени на този етап се считат лъчетерапията и химиотерапията, като ефективността им зависи от редица фактори. Неоспоримо е тяхното въздействие върху раковите клетки и ефекта върху заболяването. Но те носят със себе си и много негативи за организма, които е жизненоважно да бъдат преодолени максимално бързо и ефективно.
След провеждане на лечение с химиотерапия и лъчетерапия, състоянието в организма е като след “ядрена бомбардировка”. Унищожени са както паразити и ракови клетки така и полезните бактерии в организма, които са гръбнакът на имунната ни система. Клетките са блокирани от огромното количество токсини. Мощната интоксикация на организма след химиотерапията води до тотално блокиране на жизнената енергия и затлачване на организма с токсини и шлаки, и до безпрепятствено заселване и размножаване на микропаразити и гъбички, които отново създават предпоставки за нови туморни образувания. Паразитите бързо колонизират всички органи и натрупаните токсини в организма блокират нормалната работа на имунната ни система. Затормозяват се и органите и системите за естествена детоксикация. Също така храносмилателната система е много сериозно увредена и усвояването на хранителни вещества, необходими за ревитализацията на организма, на практика не се извършва.
  • Работи в няколко посоки и успешно да се справя с породените от лъче- и химиотерапията негативи за организма.
  • Подпомага за стимулирането на основната функция на черния дроб да детоксикира организма, изчиствайки го от натрупаните токсини в следствие на лъче- и химиотерапията.
  • Съдейства за ефективното възстановяване на имунната система, унищожена в следствие на лъче- и химиотерапията.
  • Подпомага организма за възстановяване нормалните му защитни функции, давайки възможност да продължи борбата най-ефективно.

ТРИАКТАЛ е натурален продукт за избавяне от паразити в домашни условия

ТРИАКТАЛ МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ ТУК

https://biotica.bg/triactal-podpomagane-po-vreme-na-onkoterapiya

Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

magazin
kozmetika
bilkovi tinkturi
special

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОДОБНИ СТАТИИ

Болестите на щитовидната жлеза стават все по-чести, основна причина е хранатаАко сте пациент с хашим..

2019-11-28 16:13:44

След като изядете лека закуска или обикновен обяд, често ли усещате дискомфорт с храносмилането? Ако..

2020-01-20 08:47:57

През последните месеци се говори постоянно за коронавирус и предпазването от него. Пиенето на различ..

2020-10-05 15:06:17

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Последното откритие на съвременната фитотерапия е продуктът Голфикс за разграждането на жлъчни камън..

2019-05-22 14:07:15

Хранителната добавка Гликофикс е резултат от множество клинични проучвания върху екстракти на растен..

2019-06-18 12:49:06

Има два начина да бъдеш незабравим в секса. Да се представиш страхотно и да побъркаш от удоволствие ..

2019-06-27 13:36:49

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56