▶ ПРОДУКТИ С ДО 50% ОТСТЪПКА ◀

Рецептата чудо за чисти дробове и живот без никотинова кашлица

2022-09-27
351
0
Biotica

Прочистете се от токсини и катрани и защитете дихателната система от агресивните вируси

Сезонът на агресивните вирусни инфекции вече официално е тук. Есента и променливото време са идеална среда за разпространение на всякакви грипни щамове. Повечето от тях поразяват най-ударно дихателната система. 

Склонните към развитие на хронични респираторни проблеми днес са все повече. Тоталният бум на алергии, синузити и още ред възпалителни процеси, които щурмуват здравето на белите дробове, ни правят допълнително уязвими на всички есенно-зимни вируси. Положението се утежнява, когато стане дума за страстни пушачи. Натрупването на никотин и катрани в тялото отслабват трайно имунитета на дихателната система и води до натрупване на секрети, които затрудняват дишането и често довеждат в живота ни мъчителна кашлица. 
Ако попадате в рисковата група за развитие на сериозни респираторни инфекции, имате системни затруднения в дишането или сте жертви на хронични мъчителни спазми на белите дробове, е добре да потърсите ефективна и безвредна превенция на нови вирусни атаки. Този път минава през активно прочистване на дихателната система и натрупаните в нея токсини. 
Добрата новина е, че около нас има достъпни мощни естествени илачи.

Предлагаме ви топ рецепта за чисто дишане и здрави бели дробове със средства само и изключително от природата: 

  • Джинджифил - това растение няма нужда от представяне. Счита се за една от най-мощните билки на планетата и е най-известният натурален антибиотик от природата. Използва се от дълбока древност в източната традиционна медицина и от векове е популярна по целия свят с мощна антимикробно, антибактериално и противовъзпалително действие. Има изразен антисептичен ефект. Приеман като цяр за дихателната система има мощен отхрачващ ефект. Изчиства успешно натрупаната слуз в дробовете и дихателните пътища. Бонус е силното укрепване на имунната система, което го прави незаменим помощник за възстановяване на тялото, когато е атакувано от вирусна или бактериална инфекция.
  • Живовляк - това е нашенският вариант на джинджифила в народната медицина. Българските баби и лечители от столетия го ползват за успокояване на възпалителните процеси в гърлото и дробовете. Намалява болезнените позиви за отхрачване, облекчава хроничната кашлица и се приема изключително ефективно за лечение на ангина, ларингит и фарингит. Активните му съставки го правят мощен чистач на токсини и микроби. Препоръчва се прием при наличие на “тютюнева” кашлица за успокоение на дишането и успокое на белите дробове.
  • Евкалипт - Свежата билка съдържа редкият цинеол, който помага за лечение на тежки респираторни проблеми като бронхит, синузит и астма. Отпушва запушените канали и разширява бронхиолите в белите дробове. Силно препоръчителен е при затруднено и тежко дишане, при атака от сезонни вируси, обострени хреми, възпаления на ушите, гърлото и носа. 
  • Бяла ружа - може да звучи по-малко популярна от предишните билки, но всъщност е отдавна призната и от традиционната, и от модерната медицина. Още Хипократ открива, че растението лекува дихателната система. Добавя се в лекарства за облекчение на кашлица от различен произход, защото съдържа пектин и богата гама антиоксиданти, които лекуват всякакви болезнени възпаления. Осезаемо премахва раздразнението вследствие на кашлицата и стимулира слюноотделянето, като така нямалява сухотата в устата. Лечители съветват бяла ружа да се приеме веднага, щом се усети парене и болка в гърлото или дробовете. Това е от решаващо значение за бързото неутрализиране на вируса и преодоляване на последствията за организма. 
Четирите топ билки за оздравяване на дихателната система и превенция от вирусни инфекции екипът на Биотика отдавна събра в натуралния продукт БРОНХО КЛИЙНЪР ПЛЮС, който в момента е наличен в онлайн магазина на силно намалена цена. 

Той е съчетание от четирите мощни екстракта, които: 

  • Успокояват лигавицата и и спират възпалителния процес;
  • Подобряват проходимостта на алвеолите;
  • Извежда катрани и токсини от организма;
  • Облекчават спазмите, втечняват бронхиалния секрет и помагат за безболезненото отхрачва;
  • По естествен път намаляват влечението към пушенето;
След първите дни на прием се очаква да се засилят позивите за отхрачване на натрупаната слуз. С натрупване постепенно се повишават нивата на кислород в кръвта, което подобрява дейността на всички органи в тялото, включително на мозъка.
Ако целта на приема е прочистване и последваща “раздяла” с цигарите, екипът на Биотика предлага пакета СМОУК ФРИЙ, който също е наличен на половин цена в онлайн магазина. 
Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

special
kozmetika
bilkovi tinkturi
magazin

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Научете как лекуват и заместват хапчета и сиропи Есента е вече тук, а с нея започват неизбежните ..

2023-09-29 09:32:34

Как да го спрем, преди да разстрои бъбреците Често се оказваме жертви на остри възпалителни забол..

2023-09-28 09:52:22

Ако не ги научите, непременно ще съжалявате Здравето на нашето дебело черво често не става част о..

2023-09-28 09:42:28

Запазете мъжеството и комфорта, преди да стане късно Названи от незапомнени времена като силния п..

2023-09-27 10:05:46

На какво да се доверим, за да се спасим от вирусите Силен имунитет е златната кауза за нашето здр..

2023-09-27 09:53:02

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56