▶ 5% БОНУС ЗА ВСИЧКО С КОД BLACK ДО 30.11.

Индианците са открили лек №1 за простатата

2022-09-30 13:13:35
27
0
Biotica

Прием на екстракт от растението спира оплешивяването и уголемява бюста при дамите   

Едни от най-гениалните природни решения на здравословни проблеми са открили индианските племена в Америка. Примерите нямат край - ядивни растения се превръщат в цяр за болести на база опита на племената, после качествата им се изследват и признават от медицината, популярността им нараства и стават част от традиционното лечение за заболяванията.

Такъв е казусът и със Сао Палмето (Serenoa Repens) - палма джудже, която вирее предимно по южното крайбрежие на Щатите. Разлиства се като ветрило, расте много бавно и остава значително по-ниска от “братовчедите си”. 
Индианците забелязали, че най-здравите и плодовите животни се хранят с листата и плодовете на Сао Палмето и научили, че палмата джудже е изумително дълголетна - някои видове живеят между 500-700 години! Това знание туземците предали на новите заселници, които започнали да събират плодове и листа първо за добитъка, а после - и за себе си. 
С годините свойствата на палмата джудже станали световно достояние. Днес тя доказано е природен лек номер 1 при уголемяване на простата, затруднено уриниране и намалена сексуална функция. Още по-впечатляващо е, че растението е потентен илач както за мъжки, така и за женски болести. 

СВОЙСТВА И ПОЛЗИ ОТ ПРИЕМ НА САО ПАЛМЕТО 

  • Номер 1 лек за простатата - Прием на екстракт от растението доказано понижава активността на ензима 5-алфа редуктаза, който съдейства на тестостерона да се превърне в дехидротестостерон (по-активната му полова форма). Когато този процес е прекалено интензивен и нивата станат много високи, се получава хиперплазия на простатата. Това означава, че тя се увеличава, уринирането става трудно (струята е тънка и бавно изтичаща) и болезнено (често съпроводено с парене). Този проблем доскоро се считаше за запазен за по-възрастни мъже, но това се променя. Днес докторите препоръчват профилактика на здравето на простатата при всички мъже над 35 години. 
  • Добрата новина е, че прием на Сао Палмето може както да предпази простатата, така и да я излекува, елиминирайки вече развилите се възпалителни процеси и придружаващия ги дискомфорт. Разбира се, ако проблемът рецидивира, приемът на естественото лекарство трябва да бъде изкоментиран със специалист. 
  • Профилактика и лечение със Сао Палмето на всички проблеми, свързани с уринарния тракт при мъжете, носи много позитиви Най-сериозният е, че могат да се избегнат употреби на по-тежки лекарства със странични ефекти като еректилна дисфункция и импотентност. 
  • Увеличава потентността - доказано екстрактът от плодовете на палмата повишава потентността и увеличава количеството на произвежданите сперматозоиди. 
  • Спира оплешивяването - Тази лечебна полза също се дължи на свойството да се регулира преобразуването на тестостерона. 7 различни научни изследвания доказват, че при над 70 % от приемалите добавки с екстракт от Сао Палмето косопадът или напълно спира или силно намалява поради подобрената здравина на косъма. Нещо повече - счита се, че растението стимулира растежа на косата. Ползотворният ефект се наблюдава както при мъже, така и при жени застрашени от интензивен косопад. Разработени са балсами и лосиони за директно нанасяне върху скалпа за по-бърз ефект. 
  • Помага за естествено нарастване на дамския бюст - любопитно е, че приемът на Сао Палмето има и чисто естетически ефект сред женската аудитория. Пиещите екстракт от плодовете на растението дами започнали да наблюдават осезаемо нарастване на гръдната си обиколка едва след месец-два. Гърдите им ставали по-пълни и твърди. Изследвания показват, че регулярният прием на природния илач действително уголемява бюста с между 10 и 30 % според спецификата на съответното тяло. 
  • Има силно антиоксидантно действие - плодовете на палмата са много богати на мастни киселини, стероли и цинк. Освен че това ги прави уникален цяр за пикочо-половата система, то гарантира и силното им антиоксидантно действие върху организма. Прием на растението се препоръчва и по време на лечение на рак на простатата. 
Натурален екстракт от чудодейната палма джудже екипът на Биотика вложи в топ продукта си за мъжко здраве - АНДРОФИКС.  Съчетанието от Сао Палмето, Бабини зъби, Семе от тиква и Полски хвощ е хитова комбинация за третиране на поредица от заболявания на уринарния тракт и половата система с висока ефективност според именити андролози и сексолози. Добавката доказано повишава либидото и помага при безплодие. 

Търсене

Категории

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Стероидната билка възстановява тялото, зарежда с полова мощ и подобрява сперматаСтотици натурални ел..

2022-11-29 17:04:21

Изумителното биле е признато за едно от най-ефикасните на планетата Тайните в природата нямат к..

2022-11-16 15:28:23

Няма да повярвате какво се случва с тялото, ако го храните редовно с пикантния зеленчукС чесъна сред..

2022-11-10 16:52:53

“Зеленчукът на красотата” премахвал лошия дъх и телесните зловония в Древна Гърция Като чуете з..

2022-11-08 14:16:42

Тези прости билкови отвари хранят имунитета и пестят пари в аптекатаЦветната есен е без съмнение вре..

2022-11-03 16:25:31

Тайната на красивия поглед не е в скъпите процедури и тежката козметикаГрижите за косата при дамите ..

2022-11-02 16:00:20

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Не е тайна, че много жени често страдат от цистит – особено по време на студения сезон. Често уринир..

2019-08-24 13:32:40

Постигнете баланс между хормони и килограми само с натурални средстваВсички знаем, че за едни хора о..

2022-09-12 12:16:12

Кога да започнете да се грижите за артериите? Ако никога не сте го правили, време е да побързате. Ко..

2019-08-23 11:14:00