▶ ПРОДУКТИ С ДО 50% ОТСТЪПКА ◀

България купува спешно реактиви за диагностика на коронавируса

2020-02-03
108
0
Biotica

В Националния център по заразни и паразитни болести няма постъпили проби със съмнение за новия щам на коронавируса от Китай, но страната е предприела спешни мерки за закупуването на реактиви за диганостиката му. „Реактивите се синтезират от производител в Швейцария и ще пристигнат у нас в близките дни“, съобщи проф. д-р Нели Корсун, завеждащ Национална референтна лаборатория „Грип и остри респираторни заболявания” на отдела по "Вирусология" в предаването "България сутрин" по Bulgaria ON AIR.

Тя подчерта, че за момента няма данни за лица, които са се завърнали у нас от Китай и да са развили симптоми на остри респираторни заболявания. Поводът за това е завръщането на българския ансамбъл „Пролет“ от Пекин, който вчера спешно се прибра у нас. Петричкият състав беше поканен да участва в празненствата по случай китайската нова година. Групата от 22-ма души замина за Пекин на 22 януари, а участието на танцовия състав беше планирано за 1 февруари.


По думите на проф. д-р Корсун обстановката е много динамична и всеки ден се наблюдава увеличаване на случаите. Причината е, че вирусът, който отне живота на 106 души, а броя на заразените вече надхвърля 4000, е съвършено нов и населението по света няма абсолютно никаква защита.


Още по-притеснителното е, че китайският коронавирус вече е подобрил способността си да се предава по-лесно от човек на човек „В началото не се предполагаше, че той се предава от човек на човек, а и още не е оценена неговата способност продължително да се препредава. Досега в Китай са доказани 4 поколения на предаване“, обясни експерта от Националния център по заразни и паразитни болести.


На този етап от развитието на вируса е важно да се знае, че не всички инфектирани развиват тежки симптоми. Между 18 и 25% от инфектираните са тежко болни, останалите прекарват сравнително леко заболяването. Тежки случаи в страните извън Китай не са установени.


Симптомите на китайския коронавирус са близки до тези на грипа, но проф. д-р Нели Корсун подчерта, че при новата заплаха няма симптоми като кихане, хрема и болно гърло. Основните симптоми са температура, задух, учестено дишане и кашлица. „Притеснена съм с оглед на това, че епидемията се разгръща бързо. Рискът за българското население засега е нисък, но трябва да се приложат сериозни мерки за превенция“, каза тя и допълни, че в София се разкриват помещения в Инфекциозна болница и във Военна болница, където евентуално заболелите ще се лекуват.


КОНВЕНЦИОНАЛНО ЛЕЧЕНИЕ И ТРИАКТАЛ

На този етап от развитието на модерната медицина, най-доброто лечение на онкологичните заболявания е конвенционалното. То се свежда до хирургично, трансплантация на стволови клетки, хормонална терапия, таргетна терапия, имунотерапия, лъчетерапия, химиотерапия. Всяко лечение се прилага в зависимост от вида и спецификата на онкологичното заболяването. Като най-приложими и най-разпространени на този етап се считат лъчетерапията и химиотерапията, като ефективността им зависи от редица фактори. Неоспоримо е тяхното въздействие върху раковите клетки и ефекта върху заболяването. Но те носят със себе си и много негативи за организма, които е жизненоважно да бъдат преодолени максимално бързо и ефективно.
След провеждане на лечение с химиотерапия и лъчетерапия, състоянието в организма е като след “ядрена бомбардировка”. Унищожени са както паразити и ракови клетки така и полезните бактерии в организма, които са гръбнакът на имунната ни система. Клетките са блокирани от огромното количество токсини. Мощната интоксикация на организма след химиотерапията води до тотално блокиране на жизнената енергия и затлачване на организма с токсини и шлаки, и до безпрепятствено заселване и размножаване на микропаразити и гъбички, които отново създават предпоставки за нови туморни образувания. Паразитите бързо колонизират всички органи и натрупаните токсини в организма блокират нормалната работа на имунната ни система. Затормозяват се и органите и системите за естествена детоксикация. Също така храносмилателната система е много сериозно увредена и усвояването на хранителни вещества, необходими за ревитализацията на организма, на практика не се извършва.
  • Работи в няколко посоки и успешно да се справя с породените от лъче- и химиотерапията негативи за организма.
  • Подпомага за стимулирането на основната функция на черния дроб да детоксикира организма, изчиствайки го от натрупаните токсини в следствие на лъче- и химиотерапията.
  • Съдейства за ефективното възстановяване на имунната система, унищожена в следствие на лъче- и химиотерапията.
  • Подпомага организма за възстановяване нормалните му защитни функции, давайки възможност да продължи борбата най-ефективно.

ТРИАКТАЛ е натурален продукт за избавяне от паразити в домашни условия


НАУЧИ ОЩЕ ЗА ТРИАТАЛ И ПРЕДПАЗВАНЕТО ОТ ПАРАЗИТИ ТУК

https://biotica.bg/triactal-podpomagane-po-vreme-na-onkoterapiya


Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

special
bilkovi tinkturi
magazin
kozmetika

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Как да го спрем, преди да разстрои бъбреците Често се оказваме жертви на остри възпалителни забол..

2023-09-28 09:52:22

Ако не ги научите, непременно ще съжалявате Здравето на нашето дебело черво често не става част о..

2023-09-28 09:42:28

Запазете мъжеството и комфорта, преди да стане късно Названи от незапомнени времена като силния п..

2023-09-27 10:05:46

На какво да се доверим, за да се спасим от вирусите Силен имунитет е златната кауза за нашето здр..

2023-09-27 09:53:02

Какво представлява хроничната умора Спите дълго, но се будите безсилни и смазани? Нямате физическ..

2023-09-26 15:03:55

Защитете се от вируси и алергии ефективно сега  Смяната на сезоните е сериозно предизвикател..

2023-09-26 14:44:09

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56