▶ 10% БОНУС ОТСТЪПКА С КОД: BONUS10

България купува спешно реактиви за диагностика на коронавируса

2020-02-03
56
0
Biotica

В Националния център по заразни и паразитни болести няма постъпили проби със съмнение за новия щам на коронавируса от Китай, но страната е предприела спешни мерки за закупуването на реактиви за диганостиката му. „Реактивите се синтезират от производител в Швейцария и ще пристигнат у нас в близките дни“, съобщи проф. д-р Нели Корсун, завеждащ Национална референтна лаборатория „Грип и остри респираторни заболявания” на отдела по "Вирусология" в предаването "България сутрин" по Bulgaria ON AIR.

Тя подчерта, че за момента няма данни за лица, които са се завърнали у нас от Китай и да са развили симптоми на остри респираторни заболявания. Поводът за това е завръщането на българския ансамбъл „Пролет“ от Пекин, който вчера спешно се прибра у нас. Петричкият състав беше поканен да участва в празненствата по случай китайската нова година. Групата от 22-ма души замина за Пекин на 22 януари, а участието на танцовия състав беше планирано за 1 февруари.


По думите на проф. д-р Корсун обстановката е много динамична и всеки ден се наблюдава увеличаване на случаите. Причината е, че вирусът, който отне живота на 106 души, а броя на заразените вече надхвърля 4000, е съвършено нов и населението по света няма абсолютно никаква защита.


Още по-притеснителното е, че китайският коронавирус вече е подобрил способността си да се предава по-лесно от човек на човек „В началото не се предполагаше, че той се предава от човек на човек, а и още не е оценена неговата способност продължително да се препредава. Досега в Китай са доказани 4 поколения на предаване“, обясни експерта от Националния център по заразни и паразитни болести.


На този етап от развитието на вируса е важно да се знае, че не всички инфектирани развиват тежки симптоми. Между 18 и 25% от инфектираните са тежко болни, останалите прекарват сравнително леко заболяването. Тежки случаи в страните извън Китай не са установени.


Симптомите на китайския коронавирус са близки до тези на грипа, но проф. д-р Нели Корсун подчерта, че при новата заплаха няма симптоми като кихане, хрема и болно гърло. Основните симптоми са температура, задух, учестено дишане и кашлица. „Притеснена съм с оглед на това, че епидемията се разгръща бързо. Рискът за българското население засега е нисък, но трябва да се приложат сериозни мерки за превенция“, каза тя и допълни, че в София се разкриват помещения в Инфекциозна болница и във Военна болница, където евентуално заболелите ще се лекуват.


КОНВЕНЦИОНАЛНО ЛЕЧЕНИЕ И ТРИАКТАЛ

На този етап от развитието на модерната медицина, най-доброто лечение на онкологичните заболявания е конвенционалното. То се свежда до хирургично, трансплантация на стволови клетки, хормонална терапия, таргетна терапия, имунотерапия, лъчетерапия, химиотерапия. Всяко лечение се прилага в зависимост от вида и спецификата на онкологичното заболяването. Като най-приложими и най-разпространени на този етап се считат лъчетерапията и химиотерапията, като ефективността им зависи от редица фактори. Неоспоримо е тяхното въздействие върху раковите клетки и ефекта върху заболяването. Но те носят със себе си и много негативи за организма, които е жизненоважно да бъдат преодолени максимално бързо и ефективно.
След провеждане на лечение с химиотерапия и лъчетерапия, състоянието в организма е като след “ядрена бомбардировка”. Унищожени са както паразити и ракови клетки така и полезните бактерии в организма, които са гръбнакът на имунната ни система. Клетките са блокирани от огромното количество токсини. Мощната интоксикация на организма след химиотерапията води до тотално блокиране на жизнената енергия и затлачване на организма с токсини и шлаки, и до безпрепятствено заселване и размножаване на микропаразити и гъбички, които отново създават предпоставки за нови туморни образувания. Паразитите бързо колонизират всички органи и натрупаните токсини в организма блокират нормалната работа на имунната ни система. Затормозяват се и органите и системите за естествена детоксикация. Също така храносмилателната система е много сериозно увредена и усвояването на хранителни вещества, необходими за ревитализацията на организма, на практика не се извършва.
  • Работи в няколко посоки и успешно да се справя с породените от лъче- и химиотерапията негативи за организма.
  • Подпомага за стимулирането на основната функция на черния дроб да детоксикира организма, изчиствайки го от натрупаните токсини в следствие на лъче- и химиотерапията.
  • Съдейства за ефективното възстановяване на имунната система, унищожена в следствие на лъче- и химиотерапията.
  • Подпомага организма за възстановяване нормалните му защитни функции, давайки възможност да продължи борбата най-ефективно.

ТРИАКТАЛ е натурален продукт за избавяне от паразити в домашни условия


НАУЧИ ОЩЕ ЗА ТРИАТАЛ И ПРЕДПАЗВАНЕТО ОТ ПАРАЗИТИ ТУК

https://biotica.bg/triactal-podpomagane-po-vreme-na-onkoterapiya


Сподели:

Търсене

Категории

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Феноменът е деликатес номер 1 за космонавтите Ако си мислите, че динозаврите са най-старите оби..

2023-03-23 16:25:56

Край на вълчия глад, преяждането и трупането на мазниниМного хранителни добавки включват комплекси о..

2023-03-22 16:29:08

Само елита в Китай се докосвал до еликсира за красота и хормонален баланс“Кралският лечител на всичк..

2023-03-16 15:45:25

Тайната за здрав сън и свеж ум е тукБудувате с часове, а всъщност сте капнали от умора? Сънят не идв..

2023-03-15 12:58:47

Вталявате се лесно, докато тялото се пълни с енергия Строгите диети и изтощителни тренировки, с..

2023-03-14 13:12:46

Загърбете рани, бръчки и петна с чудото за съвършена кожаСвещен дар. Това е за туземците в Полинезия..

2023-03-10 15:23:38

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56

Ето го лесния път към спокоен стомах, чисти черва и красиво тялоЗапек, разстройство, киселини, тежес..

2023-02-03 10:02:48