▶ ПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ

7 лесни упражнения, които правят чудеса с женското тяло

2019-12-20
319
0
1-3 мин.
7 лесни упражнения, които правят чудеса с женското тяло

Днес сме ви подготвили набор от упражнения, които японците са разработили, за да възстановят здравето и изцеление на тялото. За жените, които винаги се стремят към съвършенство, те ще бъдат просто незаменими.


Тези упражнения се правят лесно, изпълват тялото с енергия и сила, а също така помагат да се отървете от излишната мазнина и да направите красива фигура. В допълнение, те укрепват ставите и предотвратяват натрупването на сол.


Опитайте и вие, само 15 минути на ден – и тялото ви няма да ви разочарова!


Набор от упражнения за жени

Трябва да започнете, като изберете подходящото време за упражнения, когато не е необходимо да бързате. Основното нещо – не изпълнявайте упражненията късно през нощта, защото е възможно да нарушите ежедневния си ритъм. Най-добре е да ги правите сутрин, за да презаредите батериите си с положителна енергия и жизненост. И още нещо – упражненията трябва да ви донесат удоволствие, тогава резултатът няма да ви накара да чакате.

Носете широки дрехи, които няма да ви стягат Измийте лицето си в студена вода, усмивка – и можете да започнете първото упражнение.


Упражнение първо

Легнете по гръб и се опитайте да се отпуснете колкото е възможно повече. Дишайте плавно и дълбоко, представете си себе си на тихо и красиво място. Изпънете ръцете си встрани. Сгънете краката си заедно и ги огънете в коленете. Колената свийте към гърдите. Поемете дълбоко дъх и се обърнете коленете надясно, опитвайки се да не ги отлепяте от пода. Обърнете главата си наляво и бавно издишайте.

Трябва да докосвате пода с бузата си, а раменете и ръцете ви да остават неподвижни. Върнете се в изходната позиция, поемете дълбоко дъх и повторете, само в другата посока. Упражнението свърши. На първия ден направете това упражнение 4–5 пъти и след това постепенно увеличете до 25.


Упражнение второ

легнете по гръб, поставете ръцете си до тялото с дланите надолу. Огънете краката си в коленете и поставете на разстояние 30 см един от друг. Фокусирайте се върху крака. Поемете дълбоко дъх и вдигнете корема и дупето както е показано на снимката.

Задръжте в тази позиция за няколко секунди. Издишайте и бавно спуснете в изходно положение. Повторете упражнението 5 пъти.


Упражнение трето

легнете по корем с лице към пода. Ръцете до тялото, дланите надолу. Крака на разстояние 15 см един от друг. Сега опънете мускулите на задните части, разтегнете и повдигнете единия крак нагоре. Оставете другия още на пода. Задръжте тази позиция за няколко секунди и внимателно поставете крака си на пода. Направете същото и с другия крак. Повторете това 50 пъти за всеки крак.


Упражнение четвърто

В същото положение, огънете лактите, вдигнете главата и раменете си. Поставете дланите си на пода в ширина на раменете. Повдигнете двата крака на около 15 см и останете в това положение за няколко секунди. Плъзнете краката си надолу и нагоре, имитирайки плуването. Всеки крак прави 25-50 макс.


Упражнение пето

Застанете на четири крака, като поставите краката и ръцете си в ширина на раменете. Изправете десния си крак и го вдигнете на 30 см от пода. Направете 25 повторения на крак надолу и нагоре. След като се върнете в началната позиция и повторете с другия крак.


Упражнение шесто

Останете в същото положение, главата надолу и повдигнете таза нагоре. Затегнете коляното на десния крак, за да докоснете челото. След това изправете крака си, като го разтегнете нагоре и с него повдигнете главата си. Повторете упражнението 10 пъти с всеки крак.


Упражнение седмо:

На колене, изправено тяло, ръце по тялото. Дръжте гърба си изправен, отпуснете се малко назад и останете в това положение за няколко секунди. Върнете се в изходната позиция и повторете упражнението още 5 пъти.

Бавно, гладко и без мъка – това е начинът да се правят тези упражнения. След като направите този комплекс, бавно се издигнете и обиколете къщата, успокойте дъха си.  Ако възприемате комплекса не само като редовно упражнение, но и като начин да се отпуснете,  тогава той се превръща в определен начин на медитация.


Към упражненията, може да добавите Фет бърнър за по бърз резултат.


ЗАЩО Е УНИКАЛЕН ФЕТ БЪРНЪР

Пазарът предлага голямо разнообразие на продукти, с които да отслабнете. Но ФЕТ БЪРНЪР ги превъзхожда благодарение на уникалното си действие:

 • Специално разработен е за особеностите на метаболизма;
 • Няма странични ефекти;
 • Не повлиява съпътстваща лекарствена терапия;
 • Специално разработените желатинови капсули се приемат лесно;
 • Формулата му е изцяло билкова и щади организма;
 • Видими резултати за кратък период от време;
 • Разгражда въглехидратите и мазнините в тялото, и спомага естествената загуба на излишните килограми;
 • Високоефективен и с видими резултати за кратък период от време;
 • Няма странични ефекти;
 • Специално разработен за особеностите на метаболизма;
Идеята за този продукт не е нова, но принципът й на действие я отличава от всички други възможни разработки в световен мащаб. Лайфстайл продукт с комплексно действие, който не само отслабва, но и детоксикира, оформя тялото, извлича излишните течности и дава тонус. Първите разработки датират от средата на 80-те години, но в завършен вид той успява да излезе едва сега, когато съвременните технологии позволяват да се комбинират екстракти с достатъчна чистота, за да се постигне синергично действие върху тялото.
 • До минус 0,5 кг за 5 дни
 • До минус 3,5 кг на месец
 • До минус 9-12 кг за три месеца
 • Не влияе негативно на сърцето и нервната система
 • Формулата му е от 100% натурални съставки
 • Оказва насочено въздействие върху мазнините в тялото
 • Стимулира метаболитните процеси

Ако ви хареса този набор от упражнения – споделете ги с приятели!

ФЕТ БЪРНЪР МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ ТУК

https://biotica.bg/fat-burner-ekstremen-reduktor-na-izlishnoto-teglo

Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

kozmetika
bilkovi tinkturi
magazin
special

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОДОБНИ СТАТИИ

Постигнете баланс между хормони и килограми само с натурални средстваВсички знаем, че за едни хора о..

2022-09-12 12:16:12

По време на менопаузата или климактериума, в женското тяло настъпват различни и доста радикални пром..

2020-12-03 13:44:27

Маслото от канела произхожда от растението с наименованието Laurus cinnamomum и принадлежи към семей..

2019-12-13 09:55:53

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Ето ги молекулите за здраве, сила и издръжливост на господата  Днес имаме повече отговори от..

2024-06-20 09:33:00

Широко приложими и универсално ефикасни лекарства за рак все още не могат да се открият. За здраве и..

2024-06-19 11:00:00

Къде и как боли, кога ставите изтъняват Болки, схващания, сковани движения, липса на гъвкавост - ..

2024-06-18 11:17:00

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56