Подарък при поръчки над 150 лв.

Вкусните плодове, с които преборих цистита

2023-08-02
3660
0
Антоанета Димитрова
1-3 мин.
Вкусните плодове, с които преборих цистита

Храната на мечките ме спаси от болката и дискомфорта

“Аз съм от тези жени, които циститът набелязва за жертва и се завръща многократно, за да тормози. Поне веднъж годишно възпалението се появяваше и на практика спираше нормалния ми живот. Опитвала съм какво ли не, но всичко третираше само симптомите и не спираше цистита отново да ме повали. Докато не открих, че мога с вкусна и полезна храна да се спася от ужаса веднъж завинаги”.

Това разказва 46-годишната Валерия Йорданова, която страда от цистит повече от 11 години. Тя е само една от милионите жени в света, които се борят с възпалението на лигавицата на пикочния мехур. Традиционното лечение с антибиотици потиска инфекцията временно, но веднъж настъпил, циститът има навика да рецидивира. Това кара Валерия да направи проучване и да подходи алтернативно към проблема.

Така открива тайната на природолечението при уринарните  инфекции. Оказва, че билки и диета, включваща някои вкусни горски плодове, могат да предпазят от нови мъчителни периоди с парене и силна болка при уриниране, както и фалшиви позиви за изпразване на възпаления пикочен мехур, които нарушават съня и тормозят засегнатите.

УРО СТОП - ПРИ ЦИСТИТ И ПРОБЛЕМИ С УРИНИРАНЕТО

УРО СТОП е хранителна добавка на билкова основа, подкрепяща пикочните пътища и функциите им. Комбинацията от 6 билкови екстракта действа благоприятно при:

  • Симптоми на цистит;
  • Неволно изпускане на урина;
  • Парене и дискомфорт по време на уриниране;
  • Възпалителни процеси на уринарния тракт и други.

Ето научнодоказаната природна тайна, която спасява Валерия и други щастливки, които са открили алтернативното и вкусно лечение при упорит цистит:

  • Червена боровинка - от десетилетия са доказани уникалните й свойства за потушаване на упорити възпаления в уринарния тракт и предпазването му от повторни нарушения. Това става чрез действието на проантоцианидините в състава й, които спират бактериалното натрупване по лигавицата на пикочния мехур - причина номер 1 за поява на цистит. Най-често бактерията, която е виновна, е Ешерихия коли. Проблемът се получава, когато тя “мигрира” от дебелото черво и се натрупва на неправилното място. 
    Приемът на екстракт или сок от червена боровинка не само действа превантивно на бактериални натрупвания в уринарния тракт. Той също ефективно спомага за изчистването им при вече стартирала инфекция, като така на практика лекува цистита. Плодът съдържа и урсолова киселина, която бързо неутрализира ефекта от възпалението и облекчава симптоматиката на заболяването.
  • Черна боровинка - братовчедката на червената боровинка също има силно благоприятен ефект при рецидивиращи симптоми на цистит. Облекчава тежестта и подуването в областта на пикочния мехур и уретрата, възстановява нормалното уриниране и елиминира болката.
  • Къпина - друг горски плод, чийто състав спомага за лечението на цяла поредица бъбречни и урологични заболявания. Също като боровинките съдържа ценен запаси от антоцианин. Богата е още на дълга поредица витамини (А, В, С, Р, К...), органични киселини, ценни макроелементи (фосфор, манган, желязо, молибден, цинк и др.), танини, флавоноиди, феноли, пектин... Този мощен състав прави къпината изключителен антиоксидант и силен лечител на инфекции в бъбреците и пикочните пътища. Действа благоприятно при жлъчнокаменна болест, като стимулира отделянето на жлъчен сок и изхвърляне на вредните образувания. Спира бактериалните натрупвания в уринарния тракт, неутрализира възпалението, възстановява нормалния режим на уриниране и на практика действа срещу всички причини и прояви на цистита. Паралелно облекчава неразположения в стомашно-чревния тракт, ползва се активно за третиране на гастрит.

Тези горски плодове, които са любима храна на образеца за здраве и сила сред животните - мечките, правят истински чудеса срещу цистита. Научнодоказаните им свойства ги правят ценни съставки в мощни натурални добавки за третиране и предотвратяване на уринарните инфекции. Според много данни ефектът им не само замества този от антибиотичното лечение, а дори го превъзхожда като ефект без никакви странични ефекти и естествено превантивно действие. 
Мощна комбинация от тези природни врагове на цистита и възпалените пикочни пътища съдържа специалният пакет на Биотика - УРО ПЛЮС, достъпен на промоционална цена в онлайн магазина.

Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

special
bilkovi tinkturi
magazin
kozmetika

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Масло от “дървото на живота” днес лекува всички дихателни инфекции и рани в цял свят Не други, а ..

2023-10-25 09:55:32

Спрете катарактата и глаукомата, преди да ви отнемат зрението Ако преди 20 години нашите очи са с..

2023-10-23 13:53:05

Направете първата крачка още сега! Есента и бавно настъпващата след нея зима носят десетки опасни..

2023-10-23 13:40:25

Хроничният запек е често срещан проблем при съвременния човек. Засяга хора на всяка възраст, без изк..

2023-10-21 14:50:49

Приложете ги веднага, преди да стане късно Сезонът на коварните грипове и екстремните предизвикат..

2023-10-21 10:40:47

Не чакайте да мине от само себе си - вземете мерки веднага По нашите ширини за проблеми в зоната,..

2023-10-21 10:34:24

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56