⚡ДО 40% ОТСТЪПКА НА ПРОДУКТИ ЗА ЖЕНСКОТО ЗДРАВЕ ⚡

Вижте рецептата за дълголетие на прочут руски кардиохирург

Проф. Ренат Акчурин е сред светилата на руската медицина. Той е един от най-добрите сърдечни хирурзи, академик на Руската академия на медицинските науки (RAMS) и на Руската академия на науките. Към титлите си добавя и академик на Академията на науките на Република Башкортостан и почетен член на Академията на науките на Република Татарстан. Проф. Акчурин от дълго време е

ръководител на отдела по сърдечносъдова хирургия в Института по клинична кардиология на А. Л. Мясников на Руския кардиологичен изследователски и производствен център RAMS и ръководител на държавната програма за развитие на високотехнологичната медицина.

Макар да работи по най-съвременните методи, кардиохирургът не отрича силата на природната медицина. По негови думи лекът за дълъг живот, който самият той приема, се състои сами от две най-обикновени съставки – мед и канела. Свойствата на меда са отдавна известни, химическият състав на този продукт няма алтернатива сред другите полезни храни. В комбинация с канелата лечебните му свойства се засилват. Рецептата, която проф. Акчурин препоръчва, се прави съвсем просто – смесват се


5 лъжички мед с 1 лъжичка канела. Може и в друг обем, но съотношението 5:1 трябва да се запази.

Ако ежедневно изяждате по една лъжичка от тази смес, намазана на хлебче, без мая, 20 минути преди закуска или дори заедно със закуската, това ще понижи нивото на холестерола в кръвта и ще подобри ритъма на сърдечните съкращения. Артериите и вените, които губят своята еластичност с възрастта (а това води до нарушаване на вътресъдовото налягане), също ще бъдат с подобрено състояние. Ако пък нямате подобни нарушения, нищо няма да ви пречи да използвате лекарството за профилактика.

Възрастните хора, които редовно приемат мед и канела, подобряват концентрацията на внимание и повишават жизнените функции. В този случай приемайте от лекарството сутрин на гладно и в 15 часа след обяд, като разреждате половин супена лъжица от сместа в чаша топла вода. Вкусното лекарство е полезно и ефективно и при артрит: 2 лъжички мед и 1 малка лъжичка канела се разреждат в чаша топла вода. Резултата от употребата на такава напитка ще забележите само след седмица.

При кожни заболявания (екзема, гъбички и др.) смесете мед и канела в равни пропорции и нанасяйте на засегнатите участъци от кожата. При опадане на косата смес от 1 супена лъжица мед и 1 чаена лъжица канела с добавен леко загрят зехтин се нанасят върху корените на косата. Измийте след 15 минути. При простуда, при грип, при разстройства на стомаха, при повишено образуване на газове – във всички тези случаи също помага смес от мед и канела. Открито е, че приемът на една супена лъжица мед и една чаена лъжичка канела 3 пъти дневно успешно лекува и рак на стомаха и на костите.


Рецептата на Проф. Ренат Акчурин се препоръчва да бъде комбинирана с билковите капсули ПУЛСФИКС.

ПУЛСФИКС е от нов клас продукти – адюванти. Адювантите са продукти на натурална основа, които са предназначени да работят в съдействие със стандартните медицински похвати, в терапията на определени заболявания. ПУЛСФИКС e букет от билкови екстракти с доказано действие, благодарение на които е приложим за:

  • Подобряване нивата на кръвното налягане;
  • Поддържане нормалната пропускливост на кръвоносните съдове;
  • Поддържане нормалното оросяване на крайниците;
  • Засилване кръвооросяването;
  • Подобряване кръвообращението;
  • Подобряване работата на коронарните артерии;
  • Успокояващ ефект върху нервната система;

СВОЯТА ОПАКОВКА ПУЛСФИКС  МОЖЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ТУК ИЛИ НА ТЕЛ.: 0877 72 10 40

https://biotica.bg/pulsfix-pri-hipertoniya-i-aritmiya


Търсене

Категории

Реклама

rr
af
ar
pk
ba
ss

Свързани продукти

Отзиви

Все още няма отизиви за тази новина