▶ ПРОДУКТИ С ДО 50% ОТСТЪПКА ◀

Тибетска мантра за отслабване пощури дамите

2019-12-03
329
0
Biotica

Предпазва от коварни болести и укрепва организма

Една уникална тибетска рецепта лекувала хората от векове. Била е написана върху глинени плочи преди 5 хиляди години пр. Христа. Открита е при експедиция на ЮНЕСКО през 1971 година в манастир в Тибет. След откриването й, е била преведена на десетки езици.

Това е древна тибетска рецепта за изцерение на тялото и прочистване на кръвоносните съдове. Твърди се, че тя е способна дори да подмлади човека. Tя цepи и peдицa дpyги бoлecти ĸaтo cъщeвpeмeннo пoвишaвa имyнитeтa нa opгaнизмa и cвeждa дo минимyм pиcĸa oт пoявaтa нa cъpдeчнocъдoви зaбoлявaния.

Ocвeн, чe мoжe дa изцepи пoчти вcичĸи видoвe paĸ, тя e oтличнo cpeдcтвo зa пpeчиcтвaнe нa opгaнизмa и ĸpъвoнocнитe cъдoвe ĸaтo cъщeвpeмeннo ги пpaви пo-eлacтични. Дocтaтъчнo e мощна, зa дa ви пpeдпaзи oт вcичĸи виpycи, ĸoитo въpлyвaт пpeз цялaтa гoдинa, пpeдпaзвa oт пoявaтa нa cтeнoĸapдия, cĸлepoзa, мoзъчни ĸpъвoизливи, oбpaзyвaнe нa тyмopи и дp.


В нейната основа е чесънът.

Доказано е отдавна, че с помощта на чесън може да се лекуват сърдечно-съдови болести, тъй като организмът по този начин се избавя от плаки в кръвоносните съдове.

Чесънът лекува атеросклероза, главоболие, подобрява зрението и слуха, намалява вероятността от поява на разширени вени.


Важно! Курсът на прочистване на кръвоносните съдове с чесън се провежда веднъж на 3-7 години.


За да се приготви настройката, са необходими 350 грама обелен чесън.

350 гр. чесън се почиства и се счуква в дървено хаванче с дървено чукало. Слага се в буркан и се залива с 200 мл. чист спирт (96%-ов медицински спирт – друг спирт или алкохол не е подходящ). Затваря се и се съхранява на хладно и тъмно 10 дни (не в хладилник). На 10 ден се прецежда (с тензух или ленена кърпа). Получената течност се поставя в чист буркан, отново „под калпак“ за 3 дни.


ОПАСНО ЛИ Е НАДНОРМЕНОТО ТЕГЛО? ДО КАКВО МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ? 

Натрупаните излишни килограми могат сериозно и трайно да увредят здравето ни. Като следствие от тях неусетно се сдобиваме с:
  • Хипертония - 90% от хората с наднормено тегло са с високо кръвно налягане. 2/3 от тях имат проблеми с него още преди да навършат 40 години. 10 кг наднормено тегло увеличават цели 6 пъти риска от инсулт и инфаркт. Намаляването на телесната маса с 5 кг позволява са се намали кръвното налягане с 10 мм рт. ст. дори без употребата на лекарства.
  • Захарен диабет тип 2 - От него се страдат най-вече хората на средна възраст. Килограмите са главен рисков фактор. Задстомашната жлеза произвежда инсулин, но поради нарушенията в обмяната на веществата глюкозата не може напълно да проникне в клетките и се натрупва в кръвта. Установено е, че средно пълните диабетици живеят с 8-10 години по-малко в сравнение с техните здрави връстници.
  • Сексуални проблеми - Жените, които са с 15 килограма над нормата, страдат от намалена репродуктивна функция, срещат трудности в периода на бременността и са застрашени от усложнения на сърцето и бъбреците по време на раждане. При пълните мъже се намалява количеството сперма и нарастват застойните явления в органите на малкия таз – простатата и бъбреците. И при двата пола се увеличава и натоварването върху гръбначния стълб.
  • Варикоза - При наднормено тегло се нарушава тонусът на кръвоносните съдове. Затруднява се венозното оттичане и това способства появата на варикозно разширение на вените. Прекалено голямото натоварване на краката и сгъстяването на кръвта, предизвикано от нарушение в мастния обмен, увеличава няколко пъти риска от тромбоза на дълбоките вени. 60% от хората, починали от тромбоемболия на белодробната артерия, са страдали от затлъстяване.

ФИГУРАФИКС - НОВА ПЕРСПЕКТИВА В ОТСЛАБВАНЕТО

ФИГУРАФИКС е изцяло натурална хранителна добавка с терапевтично и профилактично въздействие върху човешкия организъм. Благодарение на билковия си състав, тази хранителна добавка работи концентрирано в 5 различни посоки, като не само съдейства за намаляване излишните килограми и топене на мазнините, но и подпомага за освобождаване тялото от задържаните течности и токсини, и изглаждане на натрупания целулит по проблемните зони.
  • Изгаряне на мазнините.
  • Ускоряване на метаболизма.
  • Потискане на апетита.
  • Детоксикация на организма.
ФИГУРАФИКС е бързодействаща концентрирана формула, съставена от изцяло натурални съставки.
Когато човек прави диети т.е. гладува, тялото приема, че храната е ограничена и че са настъпили “гладни години”. Това го кара да се съпротивлява и бори за всеки грам, и да иска да е все по-дебело, като включва т.н. програма FAT (от famine and temperature, т.е. глад и студ), при която организмът драстично забавя метаболизма – на човек му се спи, ядат му се мазни и сладки храни. При гладуване с включена програма FAT може да започнат да се разграждат мускулите, но не и мазнини.

ФИГУРАФИКС може да поръчате тук
https://biotica.bg/figurafix-za-otslabvane-i-styagane-na-kozhata

Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

magazin
bilkovi tinkturi
kozmetika
special

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Научете как лекуват и заместват хапчета и сиропи Есента е вече тук, а с нея започват неизбежните ..

2023-09-29 09:32:34

Как да го спрем, преди да разстрои бъбреците Често се оказваме жертви на остри възпалителни забол..

2023-09-28 09:52:22

Ако не ги научите, непременно ще съжалявате Здравето на нашето дебело черво често не става част о..

2023-09-28 09:42:28

Запазете мъжеството и комфорта, преди да стане късно Названи от незапомнени времена като силния п..

2023-09-27 10:05:46

На какво да се доверим, за да се спасим от вирусите Силен имунитет е златната кауза за нашето здр..

2023-09-27 09:53:02

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56