▶ ПРОДУКТИ С ДО 50% ОТСТЪПКА ◀

Спрях да будувам и победих стреса без вредни хапчета

2023-06-21
1814
0
Biotica

Спя като бебе, откакто открих това...

“Ако безсънието не ви е чуждо като проблем, значи знаете как може да разстрои и най-потредения живот. Аз с месеци не можех да се наспя - будувах до късно, въртях се, събуждах се смазана от умора. През деня на работа бях като телефон без батерия - не можех да се включа в задачите, допусках грешки, глобиха ме 4 пъти и заплашиха да ме уволнят. Пих успоителни, пих и приспивателни. От тях заспивах, но не се събуждах отпочинала и адекватна. Концентрацията ми пак липсваше, чувствах се напрекъснато сънлива и реално проблемите ми продължиха. Реших да потърся алтернативно решение и открих работеща натурална комбинация за спокоен и качествен сън, който не ми отнема фокуса и ме зарежда с нужната енергия за работа. Буквално спасих живота с това!”

Това споделя в писмо до Биотика 27-годишната Катя Анастасова от Пловдив. Тя, както и други потребители със системни проблеми със съня, умората и тревожността ни провокираха да съберем доказано най-ефективните природни средства, за да решим проблемите с един единствен естествен продукт.

Така се появи “Слийп Актив” - умело съчетание от билки и вещества за сън с екстракти, подкрепящи нервната система и мозъка. Заедно, те създават идеалната природна комбинация за трайно справяне с безсънието, стреса и преумората
Ето какво събира в състава си “Слийп Актив”, за да върне баланса и спокойствието в нашия живот:

  • Мелатонин - няма по-ефективно средство за победа над безсънието. Известен е като “хормон на съня”, защото съумява бързо да приведе организмът от режим на будуване към естествен покой и заспиване. Доказано намалява нощните пробуждания и действа седативно на нервната система. Върши работата на всяко скъпо сънотворно хапче без вредните странични ефекти, с които то е съпътствано.
  • Пасифлора - тъй като целта е не просто да се приспиваме и да спим непробудно, а да се събуждаме адекватни, свежи и отпочинали, в микса се включва супер билката за релакс и отпускане - пасифлора. Тя отпуска мозъка, помага да разтоварим нервното напрежение и спомага за естествено производство на хормона на щастието “серотонин”, който бори депресивните мисли, стреса и преумората. Пасифлора е с допълнителна стойност при дамите, защото облекчава менструалните крампи и неприятните симптоми при менопауза чрез въздействие върху половите хормони.
  • Глог - той е безценен тоник за мозъка и сърцето. Подобрява кръвообращението и оросяването на мозъка и сърдечния мускул. Успокоява повишеното вследствие на стрес или преумора кръвно налягане, контролира и ускорения пулс. Помага за транспорта на кислород до клетките и повишава цялостно тонуса на организма. Така осигурява нужната енергия и концентрация за ежедневните задачи.
  • Валериана - без съмнение най-популярната билка за успокояване на нервната система. Има легендарни сили за преодоляване на засилената тревожност, ефективно помага при стрес и преумора, спомага за отпускане и релакс на мозъка. Освен това има подчертано аналгетично действие - отстранява хроничното главоболие, което често ни пречи да си починем и заспим. Също като глога, понижава кръвното налягане и забързания пулс. Естествено спомага за покой на тялото и преход от бодърстване към сън.
  • Цинк - цинкът е сред най-важните минерали в нашето тяло и участва в стотици ензимни реакции, без които не можем да функционираме нормално. Особено ценен е обаче за нервната система. Дефицитът на цинк нарушава когнитивните способности на мозъка, води до липса на концентрация, тревожност и дезориентираност. Приемът му спомага за въстановяване на мозъчния тонус, вдигане на “мозъчната мъгла”, повишена издръжливост, подобрен фокус и хормонален баланс в тялото. 

С този амбициозен състав “Слийп Актив” не е поредното “хапче за сън”, а натурален проводник на спокойствие за мозъка и тялото, което по естествен начин възстановява нарушения цикъл сън-бодърстване, без да води до привикване и да нарушава работата на нервната система. Безвредно, без замайване и сънливост през деня може да си върнете контрола над тялото и мозъка с тази изпитана и работеща формула от природата.

Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

kozmetika
special
magazin
bilkovi tinkturi

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Как да го спрем, преди да разстрои бъбреците Често се оказваме жертви на остри възпалителни забол..

2023-09-28 09:52:22

Ако не ги научите, непременно ще съжалявате Здравето на нашето дебело черво често не става част о..

2023-09-28 09:42:28

Запазете мъжеството и комфорта, преди да стане късно Названи от незапомнени времена като силния п..

2023-09-27 10:05:46

На какво да се доверим, за да се спасим от вирусите Силен имунитет е златната кауза за нашето здр..

2023-09-27 09:53:02

Какво представлява хроничната умора Спите дълго, но се будите безсилни и смазани? Нямате физическ..

2023-09-26 15:03:55

Защитете се от вируси и алергии ефективно сега  Смяната на сезоните е сериозно предизвикател..

2023-09-26 14:44:09

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56