▶ ПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ

Спрях да будувам и победих стреса без вредни хапчета

2023-06-21
2015
0
1-3 мин.
Спрях да будувам и победих стреса без вредни хапчета

Спя като бебе, откакто открих това...

“Ако безсънието не ви е чуждо като проблем, значи знаете как може да разстрои и най-потредения живот. Аз с месеци не можех да се наспя - будувах до късно, въртях се, събуждах се смазана от умора. През деня на работа бях като телефон без батерия - не можех да се включа в задачите, допусках грешки, глобиха ме 4 пъти и заплашиха да ме уволнят. Пих успоителни, пих и приспивателни. От тях заспивах, но не се събуждах отпочинала и адекватна. Концентрацията ми пак липсваше, чувствах се напрекъснато сънлива и реално проблемите ми продължиха. Реших да потърся алтернативно решение и открих работеща натурална комбинация за спокоен и качествен сън, който не ми отнема фокуса и ме зарежда с нужната енергия за работа. Буквално спасих живота с това!”

Това споделя в писмо до Биотика 27-годишната Катя Анастасова от Пловдив. Тя, както и други потребители със системни проблеми със съня, умората и тревожността ни провокираха да съберем доказано най-ефективните природни средства, за да решим проблемите с един единствен естествен продукт.

Така се появи “Слийп Актив” - умело съчетание от билки и вещества за сън с екстракти, подкрепящи нервната система и мозъка. Заедно, те създават идеалната природна комбинация за трайно справяне с безсънието, стреса и преумората
Ето какво събира в състава си “Слийп Актив”, за да върне баланса и спокойствието в нашия живот:

  • Мелатонин - няма по-ефективно средство за победа над безсънието. Известен е като “хормон на съня”, защото съумява бързо да приведе организмът от режим на будуване към естествен покой и заспиване. Доказано намалява нощните пробуждания и действа седативно на нервната система. Върши работата на всяко скъпо сънотворно хапче без вредните странични ефекти, с които то е съпътствано.
  • Пасифлора - тъй като целта е не просто да се приспиваме и да спим непробудно, а да се събуждаме адекватни, свежи и отпочинали, в микса се включва супер билката за релакс и отпускане - пасифлора. Тя отпуска мозъка, помага да разтоварим нервното напрежение и спомага за естествено производство на хормона на щастието “серотонин”, който бори депресивните мисли, стреса и преумората. Пасифлора е с допълнителна стойност при дамите, защото облекчава менструалните крампи и неприятните симптоми при менопауза чрез въздействие върху половите хормони.
  • Глог - той е безценен тоник за мозъка и сърцето. Подобрява кръвообращението и оросяването на мозъка и сърдечния мускул. Успокоява повишеното вследствие на стрес или преумора кръвно налягане, контролира и ускорения пулс. Помага за транспорта на кислород до клетките и повишава цялостно тонуса на организма. Така осигурява нужната енергия и концентрация за ежедневните задачи.
  • Валериана - без съмнение най-популярната билка за успокояване на нервната система. Има легендарни сили за преодоляване на засилената тревожност, ефективно помага при стрес и преумора, спомага за отпускане и релакс на мозъка. Освен това има подчертано аналгетично действие - отстранява хроничното главоболие, което често ни пречи да си починем и заспим. Също като глога, понижава кръвното налягане и забързания пулс. Естествено спомага за покой на тялото и преход от бодърстване към сън.
  • Цинк - цинкът е сред най-важните минерали в нашето тяло и участва в стотици ензимни реакции, без които не можем да функционираме нормално. Особено ценен е обаче за нервната система. Дефицитът на цинк нарушава когнитивните способности на мозъка, води до липса на концентрация, тревожност и дезориентираност. Приемът му спомага за въстановяване на мозъчния тонус, вдигане на “мозъчната мъгла”, повишена издръжливост, подобрен фокус и хормонален баланс в тялото. 

С този амбициозен състав “Слийп Актив” не е поредното “хапче за сън”, а натурален проводник на спокойствие за мозъка и тялото, което по естествен начин възстановява нарушения цикъл сън-бодърстване, без да води до привикване и да нарушава работата на нервната система. Безвредно, без замайване и сънливост през деня може да си върнете контрола над тялото и мозъка с тази изпитана и работеща формула от природата.

Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

kozmetika
magazin
bilkovi tinkturi
special

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти


Notice: Trying to get property 'keyword' of non-object in /home/bioticab/biotica/catalog/view/template/desktop/news/view.phtml on line 218

Notice: Trying to get property 'rating' of non-object in /home/bioticab/biotica/catalog/view/template/desktop/news/view.phtml on line 253

Notice: Trying to get property 'special' of non-object in /home/bioticab/biotica/catalog/view/template/desktop/news/view.phtml on line 271

Notice: Trying to get property 'price' of non-object in /home/bioticab/biotica/catalog/view/template/desktop/news/view.phtml on line 286
0.00 лв

ПОДОБНИ СТАТИИ

Нервната система при човека е една от най-сложно устроените системи в организма. Тя се разделя на це..

2019-11-04 15:29:42

Привържениците на здравословното хранене не спират да търсят продукти, които могат да повлияят полож..

2021-07-06 10:27:51

Ето как успях да си върна свежестта, красотата и здравия вид на лицето “С години се борих с увисн..

2023-10-02 09:32:56

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Ето ги молекулите за здраве, сила и издръжливост на господата  Днес имаме повече отговори от..

2024-06-20 09:33:00

Широко приложими и универсално ефикасни лекарства за рак все още не могат да се открият. За здраве и..

2024-06-19 11:00:00

Къде и как боли, кога ставите изтъняват Болки, схващания, сковани движения, липса на гъвкавост - ..

2024-06-18 11:17:00

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56