Подарък при поръчки над 150 лв.

Ракът на млечната жлеза се подмладява

2020-01-29
171
0
Петър Ангелов
1-3 мин.
Ракът на млечната жлеза се подмладява

В последните 20 години регистрираме значителен ръст на злокачествените заболявания в България, за разлика от САЩ и почти всички страни от Европейския съюз, където се наблюдава спад в заболяемостта.

Според доклад на онкорегистръра за 2016 г. България значително изостава по показателя посещаемост на профилактични и скринингови програми с онкологична насоченост, сравнена с други европейски страни.


Според Американското сдружение за рак, най-често срещаното туморно заболяване при жените е това на млечната жлеза, което е на второ място като причина за смъртност. В световен мащаб заболяемостта се увеличава средно с 1,8% годишно. СЗО съобщава, че три от четири жени диагностирани с рак на гърдата не са в рискова група. В България с това заболяване годишно се регистрират около 3900 нови случая, като смъртността достига 1400 случая. Тревожна е тенденцията за подмладяване на заболелите пациентки във възрастта между 30 и 35 години.


В последните две-три години по линия на НЗОК се регламентира въвеждането на мамография на млечната жлеза за жените на възраст 50 - 70 години. Имайки предвид подмладяването на това заболяване, обезпокоителен е фактът, че отсъства профилактика за жените преди посочената възраст.


Съвременната диагностика на онкологично заболяване на млечна жлеза е комплекс от изследвания, включващ палпация, ехография, мамография, пункция. Съществуващите методи за изследване на рак на гърдата имат своите специфични предимства, но и ограничения.


Ефективната палпация предполага редовно и правилно извършване. Подлежащите на палпиране промени са с минимален размер около 1 см, разположени близо до повърхността на кожата, което е причина за ниската степен на надежност. При ултразвуковата диагностика чувствителността и специфичността зависят от множество фактори, поради което някои видове рак могат да останат пропуснати. Ехографията на млечната жлеза е затруднена при изследване на по-големи гърди. Мамографията предизвиква болков дискомфорт и облъчване за пациентката. Този метод не е подходящ за изследване на плътни гърди и създава затруднения при наличие на гръдни импланти.


Контактната термография е метод за функционално изобразяване на даден орган, т.е. търси се процес, а не образ. В основата на метода стои дермотермалният ефект, свъран с по-бързия метаболизъм около огнищни неопластични лезии. За няколко минути апаратът генерира 45 термографски образа, които се изпращат за анализ от изкуствен интелект в база данни на сървър, след което пациентът получава резултат.


Предимствата на контактната термодиагностиката са безопасност, поради липсата на облъчване, безболезненост на метода, бързина в установяването дори на промени с минимални размери - до 3 мм. Иновативното изследване е подходящо за всички жени, независимо от възрастта, размера и тъканта на гърдите.


КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА РАКЪТ?

Нашето тяло е изградено от милиони клетки, които работят заедно за да поддържат хилядите му структурни и биологични функции. Остарявайки, тези клетки се заместват с достатъчно количество нови за да се поддържа организма.
От раждането си ние сме изложени на въздействието на различни бактерии, замърсители и токсини, които се опитват да навредят на нашият организъм. Заплаха са не само външните влияния, но и вътрешни фактори. По време на деленето на клетките, понякога в гените им настъпват грешки – изменение в ДНК (дезокси-рибонуклеинова киселина) на здравите клетки. Тези грешки наречени мутации, стават относително често, но организмът обикновено е в състояние да ги поправи. Ако не успее, увредените клетки просто умират и се заменят от нови. Не е така при злокачествените изменения. Клетките носещи мутацията продължават да живеят, започват да растат и да се делят хаотично и без контрол – развива се рак.

С КАКВО Е УНИКАЛЕН АРТЕМИЗИНИНЪТ?

Артемизинин  е най-ценната съставка на сладкия пелин. Артемизинин унищожава селективно раковите клетки, без да засяга нормалните. Това е така, защото артемизинин засяга само клетки с голямо съдържание на желязо, каквито са раковите. Чрез специфични рецептори раковите клетки депозират голямо количество желязо, тъй като се нуждаят от него при клетъчното делене. Контактът на артимизинина с желязото води до освобождаването на свободни радикали, които разрушават клетките.
 • Може да бъде полезен по време на лъче и химиотерапия.
 • Има противогъбични и антивирусни свойства. В резултат на това може да се прилага при различни състояния като хепатит В и С, херпес, грип, други вирусни инфекции.
 • Има противовъзпалителни свойства, които биха могли да бъдат полезни когато се прилага лечение на възпалителни и автоимунни заболявания.

ПРЕДИМСТВА НА ТРИАКТАЛ

 • 100% натурален.
 • Без ограничение в продължителността на прием.
 • Приложим при всеки вид онкологично състояние.
 • Приложим при недиагностицирано заболяване, с цел превенция.

СВОЙСТВА 

 • Напълно натурален и безопасен – може да се приема и без лекарско предписание.
 • Няма странични ефекти – не предизвикваа виене на свят, гадене, повръщане, влошаване на биохимичните показатели на черния дроб.
 • Натурален – Състои се само от лечебните растения сладък пелин, зелен орех, карамфил, които се отгледани в екологично чисти места.

ДЕЙСТВИЕ

 • Стимулиране секрецията на храносмилателните жлези, отделянето на жлъч и урина;
 • Възстановяване работата на стомаха, жлъчния мехур, черния дроб, засегнатите участъци на чревната лигавица;
 • Потискане процесите на гниене и ферментация в червата, ускорява неутрализирането на токсините в черния дроб;
 • Освобождаване на организма от червеите и другите вредни организми, както и от продуктите на тяхната жизнена дейност;
 • Убиване на болестотворните вируси, гъбички и бактерии;
 • Притежава противовъзпалително действие;
 • Подобряване на имунната система, включително анти-паразитния;
 • Премахване на алергичните прояви;

ТРИАКТАЛ Е С ДОКАЗАНО ДЕЙСТВИЕ, МОЖЕТЕ ДА ПОРЪЧАТ ЕТРИАКТАЛ ТУК С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

https://biotica.bg/triactal-podpomagane-po-vreme-na-onkoterapiya

Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

special
magazin
kozmetika
bilkovi tinkturi

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Масло от “дървото на живота” днес лекува всички дихателни инфекции и рани в цял свят Не други, а ..

2023-10-25 09:55:32

Спрете катарактата и глаукомата, преди да ви отнемат зрението Ако преди 20 години нашите очи са с..

2023-10-23 13:53:05

Направете първата крачка още сега! Есента и бавно настъпващата след нея зима носят десетки опасни..

2023-10-23 13:40:25

Хроничният запек е често срещан проблем при съвременния човек. Засяга хора на всяка възраст, без изк..

2023-10-21 14:50:49

Приложете ги веднага, преди да стане късно Сезонът на коварните грипове и екстремните предизвикат..

2023-10-21 10:40:47

Не чакайте да мине от само себе си - вземете мерки веднага По нашите ширини за проблеми в зоната,..

2023-10-21 10:34:24

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56