Рачи крак от Изтока за мощно тяло и силно либидо

2022-07-14
618
0
1-3 мин.
Рачи крак от Изтока за мощно тяло и силно либидо

Природният антибиотик бори преумора, диабет и еректилна дисфункция 

Системна преумора, липса на тонус и енергия за справяне с ежедневните задачи, безсилие и невъзможност за поддържане на редовен сексуален живот? За тези проблеми има лесно решение и то не включва тъпчене с хормони, енергийни напитки и други вредни стимуланти. 

Традиционната източна медицина преди много векове открива за света силата на лечебните (медицински) гъби, които са богати на бета глюкани и полизахариди. Това ги прави незаменим природен антиобиотик и мощен стимулант за тялото, ума и имунната система. 
Едно от тези натурални лечебни чудеса, които растат в дива среда из Източна Азия, е Кордицепс (Cordiceps, Cordiceps Synensis). Нарича се също “рачи крак” (понякога и “рача нога”) или “гъсеницата зеленчук”. Това е паразитна гъба, която вегетира върху ларви на насекоми. 
В състава й се крие богатство от полизахариди, нуклеозиди и стериоли, които я правят незаменим бустер за имунитета ни система. Гъбата гъсеница се отличава от другите медицински растения с едно уникално свойство - уголемява молекулата на съединението Аденозин Трифосфат, което доставя енергия за клетките. Тук е и коренът на редките лечебни свойства и ползи за тялото от употребата на Кордицепс. Тя гарантира повишен приток на кислород до всички органи в нашето тяло. Това обяснява защо приемът й ни зарежда с ексклузивна енергия, избистря мозъка, пречиства белите дробове, подобрява издръжливостта и влияе чудодейно на либидото ни. 
Ползите на Кордицепс далеч не се изчерпват само с възстановяване на силата на тялото и победа над еректилната дисфункция. Рачият крак от Изтока може да се прилага и при много тежки здравословни проблеми, при някои от които се проявява като чудодеен лек.   

КАКВО ЛЕКУВАМЕ С КОРДИЦЕПС

Ето състоянията и заболявания, които се повлияват успешно от прием на гъбата гъсеница:
 • Астма, бронхит, затруднено дишане и други хронични респираторни проблеми - Кордицепс помага за доставка на повишено количество кислород в белите дробове и така ги оздравява, калява и пречиства.
 • Еректилна дисфункция - загубата на сексуалната мощ често се обяснява с нарушен приток на кислород до мозъка и половите органи, преумора или стрес. С уникалните си свойства Кордицепс може да реши всички изброени корени на проблема. Приемът на гъбата доказано връща апетита за секс и повишава продължителността на половия акт.
 • Физическа преумора, мускулна треска, слабост в крайниците - Гъбата е наложена като хранителна добавка за активни спортисти и това не е случайно. Кордицепс съдейства за тонизиране и енергизиране на тялото, помага да се възстанови бързо от натрупаните стрес, умора и травми.
 • Понижава кръвната захар - изследвания показват, че с Рачи крак може да се регулира диабет тип 2 и да се поддържат нормални нива на кръвна захар.
 • При рак - лечението на онкоболни пациенти разрушава имунната система и води редица тежки последици след себе си. Приемът на Кордицепс помага на онкоболните да се справят с лъчелечението без тежки съпътстващи мъки. Нещо повече, гъбата гъсеница действа срещу образуването на нови ракови клетки и метастази в тялото. 
 • При “мозъчна мъгла”, стрес и когнитивни нарушения - Кордицепс могата на мозъка да се захрани с кислород, оросява го и по-издръжлив. Мисълта се избистря, подобряват се възможностите да се фокусираме върху задачите си и по-лесно се разтоварваме от натрупаните стрес и напрежение. 
 • Срещу свободните радикали - гъбата се изявява и като добър помощник в “почистването” на тялото. Повишената циркулация на кислород спомага да се отървем от токсини и свободни радикали.
 • При проблеми с бъбреците - Кордицепс подобрява функцията на бъбреците и предпазва от нарушения.
 • Насърчава “добрия” и бори “лошия” холестерол в тялото.
 • След трансплантация - заслужава си да се спомене, че един от подвидовете Кордицепс доставя рядкото вещество кордицепин, което е източник на циклоспорин - лекарство, което помага за приемане на органа след трансплантация, благорение на свойството му да действа като мощен имуносупресор.
Гъбата Кордицепс се среща широко на пазара на хранителни добавки. Предимно предлагането е под формата на капсули с растителен произход. Болшинството от тях обаче съдържат малко количество стрит прах от гъбата и реално са обогатени само с екстракт от нея. 
Под формата на тинктура от Биотика  ще си набавите високопотентна концентрация от чудодейната гъба, която се усвоява по-бързо от тялото и ефектът от приема се усеща значително по-бързо. 
ВАЖНО! Приемът на Кордицепс трябва да се избягва в период преди планови оперативни интервенции, както и при наличие на сериозно автоимунно заболяване. 

Кордицепс - Природен антибиотик от Изтока

Гъба Кордицепс е широко използвана в традиционната китайска медицина за подсилване на имунитета и ободряване на тялото. Продуктът има мощно тонизиращо действие и е изключително полезен за хора, подложени на тежък физически труд, както и за спортисти. Гъбата подпомага дихателната система като стимулира функцията на белите дробове и усвояването на кислорода. При мъжете действа като природен стимулант в случаи на еректилна дисфункция. Стимулира мозъчната активност и подпомага когнитивните функции.

Водещите ползи от гъба Кордицепс за организма:
 • Действа благоприятно върху белите дробове;
 • Тонизира организма, осигурява повече енергия и издръжливост;
 • Подобрява ерекцията при мъжете;
 • Подсилва имунитета;
 • Влияе благоприятно върху паметта и концентрацията;

Гъба Кордицепс - Природният антибиотик за китайците

Гъбата Кордицепс се слави като природен антибиотик в традиционната китайска медицина. Използвана като имуномодулатор и естествен източник на енергия още от древността. Екстрактът от лечебната гъба повлиява благоприятно върху белите дробове и имунитета. Приемът на Кордицепс подкрепя организма при тежки физически натоварвания и осигурява повече кислород към органите. При мъжете има силно изразено действие върху половата система. Екстрактът от китайската гъба се справя отлично с еректилната дисфункция.
Растението стимулира производството на NK клетките (естествените клетки убийци), които предпазват организма от инфекции и заболявания. Смята се, че това му действие може да повлияе срещу широк спектър от заболявания - от обикновена настинка до рак.

За какво е подходяща тинктура от гъба Кордицепс:

 • Подкрепя белите дробове, осигурява притока на повече кислород;
 • Действа тонизиращо, увеличава издръжливостта на организма;
 • Значително подсилва имунитета;
 • При мъже с еректилна дисфункция и понижено либидо;
 • За повишаване издръжливостта на организма при физически натоварвания;
Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

special
bilkovi tinkturi
kozmetika
magazin

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОДОБНИ СТАТИИ

Спрете кашлица, шипове и хемороиди с вкусния дар от есента  Цветната есен е тук и улиците ..

2022-10-04 13:19:01

Брадавици и израстъци издават смъртоносни паразити, които трябва спешно да изхвърлим от тялото ..

2022-03-28 16:34:57

Забравете хапчета и сиропи - ето го природното спасение за гърлотоЛекари и епидемиолози с дългогодиш..

2023-02-01 12:12:56

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Вижте защо дефицитът му е опасен за здравето  Много неразположения и здравословни проблеми м..

2024-04-25 16:37:00

Спасете организма и имунитета си с еликсири от природата Хормоналният дисбаланс и автоимунните за..

2024-04-25 16:31:00

Осъзнайте опасността и вземете бързи мерки сега Статистиката е меко казано шокираща. В България д..

2024-04-25 16:00:00

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56