Основни симтоми на скрита инфекция и как да се справим с билкови отвари

Триактал е продукт, който напълно елиминира всички видове паразити и глисти. Той е напълно безопасен, изключително ефективен и няма странични ефекти. Преминал е клинични изпитвания и има издаден сертификат за международни стандарти за качество. Състои се от съставки от растителен произход.


Пациентите, които са преминали курса на лечение, докладват за положителни резултати. Много хора са изчистили телата си напълно. Този факт е потвърден с лабораторни тестове след лечението.

Свойства на Триактал

 1. Антимикробно и антихелминтно действие
 2. Прочистване на организма от токсини и хелминти яйца
 3. Нормализиране на храносмилането и ходенето по нужда
 4. Укрепване на имунитета
 5. Нормализиране на цялостното здравословно състояние

Според резултатите от изследванията, проведени от учени по света, стотици хиляди хора умират от различни видове паразити. Невинаги е лесно инфекцията да бъде открита и да се идентифицират паразитите чрез изследване. Много хора обаче страдат от различни болести, чието лечение е без резултат. Това, което ги причинява, са глисти или паразити, които може да се настанят в някой орган, кост, мускул или мозъка. 


Началникът на отделението по паразитология, д-р Петров, е публикувал повече от 60 научни труда в областта на паразитологията и молекулярната медицина. Той работи с паразитни инфекции в продължение на 25 години. Според него в резултат на влошаващите се условия на околната среда броят на случаите на инфекции от паразити се е увеличил. Той обяснява подробно, че почти във всички случаи инфекцията е последвана от много сериозни усложнения. Според д-р Петров около 92% от смъртните случаи са причинени от паразитни инфекции.


Основните симптоми на инфекцията:


 • Нарушения на стомашно-чревния тракт, диария или запек, сърдечни заболявания, ставни и мускулни болки, сърдечно-съдови нарушения, увеличаване на налягането, нервни разстройства, лош дъх, влошено зрение;
 • Често безсъние или постоянна сънливост;
 • Обща слабост, намалена издръжливост и липса на енергия;
 • Периодично гадене, повръщане;
 • Кожни изменения, бледа кожа, кръгове под очите;
 • Постоянен глад или отвращение от храна;
 • Чести настинки или алергии: хрема, запушено гърлото и суха кашлица, често кихане;
 • Промени в поведението, навиците, настроението.


Глистите и паразитите влияят не само върху функционирането на тялото, увреждайки имунната система и влошавайки здравето, но и може да повлияят и на психическото поведение. Въздействието им върху човека невинаги се забелязва отвън, но вътрешното им влияние често е фатално, тъй като развитието на рак и тумори често се причинява от паразити.


Затова водещи специалисти в областта на паразитологията създават уникално лекарство, което премахва всички паразити –Триактал . Експертите внимателно са проучили няколко десетки други лекарства срещу паразити, но това лекарство се е оказало е най-ефективно и с най-високо качество.


Съставът на Триактал    

Приготвянето му включва съставки на базата на натурални билки: сладък пелин, карамфил, зелен орех, както и синтеза на 20 ефективни съставки. Билките, използвани в неговата формула, са събрани в екологично чист район.

Тези компоненти вредят на всички паразити в организма, независимо къде се намират те. В същото време тялото се изчиства от всички токсини и яйца и всички симптоми на болести, причинени от действията на паразитни инфекции, са отстранени. Производителят на Триактал гарантира пълна детоксикация на опасни отпадъци, образувани от чревни глисти, Giardia и други.


Допълнителните ползи от Триактал:

Продуктът не съдържа вредни химически съставки, ГМО или други неприятни вещества, които могат да повлияят неблагоприятно върху здравето. Не са установени странични ефекти. Не се изисква предварителна медицинска консултация.

Триактал е напълно безопасен и сертифициран продукт, който дава 100% резултат при отърваването от паразитните инфекции.


ПОВЕЧЕ ЗА ТРИАКТАЛ - ПРОЧЕТЕТЕ ТУК 

https://biotica.bg/triactal-podpomagane-po-vreme-na-onkoterapiya

Търсене

Категории

Реклама

rr
ss
ar
pk
af
ba

Свързани продукти

Отзиви

Все още няма отизиви за тази новина