Вземи БОНУС 10% отстъпка с код ✅ SUPER10 ✅

Какво да пиете за отслабване?

Днес проблемът със затлъстяването е повече от голям и много хора искат да възвърнат обичайните си килограми чрез специална програма за отслабване. Това обикновено се състои в провеждане на различни активни тренировки за изгаряне на излишните мазнини. Може ли този процес да се ускори чрез приема на термогенен и липотропен фет бърнър за мъже и жени и имат ли странични ефекти? Може ли онлайн магазин Биотика да предложи конкретни натурални хранителни добавки? Нека видим!

Кои хранителни добавки ще помогнат за най-бързо отслабване

За да е максимално ефективен резултатът от отслабването, употребата на подходящ фет бърнър може до известна степен да помогне. Тези продукти се приемат под формата на хранителни добавки и тяхното предназначение е да изгарят мазнините и да ги превръщат в енергия за тялото. Най-ефективното при фет бърнърите е, че стимулират и подобряват метаболитните процеси, при което свеждат до минимум усвояването на мазнини и въглехидрати, а това ускорява отслабването. За да са максимално ефективни, трябва задължително да спазвате и определена диета, както и да се храните балансирано.

Кои видове фет бърнъри са най-ефективни

Съществуват два основни вида за отслабване, които са подходящи за приемане както от мъжете, така и от жените. Това са:
 • Термогенен - спомага за повишаване на телесната температура, с което се ускорява топенето на мазнините. Те се превръщат в енергия за тялото, която пък прави тренировките по-продължителни и ефективни;
 • Липотропен - стимулира освобождаването на мастни киселини от натрупалите се депа, ускорявайки намаляването на теглото.
Основни съставки на фет бърнърите за отслабване и горене на излишните мазнини са: кофеин, гуарана, L-карнитин, хром, холин, омега-3 и т.н.

Предизвикват ли странични ефекти

Ако сте на възраст под 21 години, не се препоръчва приема на подобни хранителни добавки, както и ако сте в период на бременност или кърмене. Приемът е препоръчителен по 2-3 пъти дневно в продължение на един месец, преди хранене и спортни занимания. 
Въпреки че това са натурални хранителни добавки, те имат някои странични ефекти, които могат да се проявят, но не при всеки. Това са например: виене на свят, алергични реакции, гадене, тахикардия и др. Не приемайте продуктите вечер, преди лягане, защото причиняват безсъние.

Кое прави онлайн магазин Biotica.bg по-предпочитан

Ние сме специализиран онлайн магазин за натурални хранителни добавки, производител с дългогодишен опит. Следим качеството и контрола на производство, като по този начин гарантираме автентичността на продуктите си и безопасност. В същото време, цените са достъпни, а обслужването е на най-високо ниво. Възползвайте се и Вие!
Пазарът предлага голямо разнообразие на продукти, с които да отслабнете. Но ФЕТ БЪРНЪР ги превъзхожда благодарение на уникалното си действие:
 • Специално разработен е за особеностите на метаболизма;
 • Няма странични ефекти;
 • Не повлиява съпътстваща лекарствена терапия;
 • Специално разработените желатинови капсули се приемат лесно;
 • Формулата му е изцяло билкова и щади организма;
 • Видими резултати за кратък период от време;
 • Разгражда въглехидратите и мазнините в тялото, и спомага естествената загуба на излишните килограми;
 • Високоефективен и с видими резултати за кратък период от време;
 • Няма странични ефекти;
 • Специално разработен за особеностите на метаболизма;
Идеята за този продукт не е нова, но принципът й на действие я отличава от всички други възможни разработки в световен мащаб. Лайфстайл продукт с комплексно действие, който не само отслабва, но и детоксикира, оформя тялото, извлича излишните течности и дава тонус. Първите разработки датират от средата на 80-те години, но в завършен вид той успява да излезе едва сега, когато съвременните технологии позволяват да се комбинират екстракти с достатъчна чистота, за да се постигне синергично действие върху тялото.

Търсене

Категории

Реклама

ba
rr
af
pk
ar
ss

Свързани продукти

Отзиви

Все още няма отизиви за тази новина