50% ОТСТЪПКА ⚡ ANDROFIX - ЗА ЗДРАВЕТО НА ПРОСТАТАТА ⚡

Как да забързаме метаболизма си, когато сме обездвижени

Правилната обмяна на веществата означава добър метаболизъм. Ако имаме такъв, организмът ни ще изхвърля ненужните вещества, а това, на свой ред, ще ни гарантира оптимално тегло и задоволително общо състояние. С течение на годините, метаболитните процеси се забавят, а ние трябва да направим нещо за забързването им.
Спортът е първата “мярка”, която е препоръчително да предприемем, за да променим хода на нещата. Добра идея е и да се замислим за приема на натурални хранителни добавки, които ще попълнят имунните дефицити и ще ускорят забързването на правилната обмяна на вещества. 

Влияе ли обездвижването на скоростта на обмяна на веществата

Когато е налице обездвижване, то ние имаме за какво да се тревожим. Това би могло да доведе не само до лош метаболизъм, но и до много други здравословни проблеми, като влошено качество на съня, наднормено тегло, високо кръвно и какво ли още не. Хроничната липса на движение е прекият път до неконтролируемо качване на килограми, което не зависи само и единствено от начина на хранене. Калории се трупат и когато не отделяме време за разходки в парка. Сложете край на този процес с Биотика!

По какъв начин можете да забързаме метаболизма си в такава ситуация

Съществуват някои златни правила за забързване на метаболизма, които е добре да спазваме, ако искаме да сме винаги в добра кондиция. Те са следните:
 • Редовен прием на кафе, защото кофеинът има отношение към обмяната на веществата;
 • Спорт поне 3 пъти седмично;
 • 6-8 часов сън всяка нощ;
 • Прием на храни, богати на калций.
Ако следвате тези насоки, тенденциозното забавяне на метаболизма вече няма да Ви пречи да се чувствате добре. Biotica ще Ви подкрепи в забързването му.

Кои билкови екстракти могат да ви помогнат

Всеки билков екстракт си има своите полезни свойства. Било то за едно или за друго, природните блага рядко могат да ни навредят, а при нарушен метаболизъм могат само и единствено да помогнат. Осигурете си редовен прием на билки като:
 • Камбоджанска гарциния;
 • Зелен чай;
 • Мента;
 • Коприва;
 • Спирулина и др.
С тяхна помощ ще постигнете забързване на метаболитните процеси, а много скоро ще видите и реални резултати. Изглеждайте добре и се чувствайте добре - вече има начин!

Защо да изберете Biotica

В магазин Биотика ще намерите висококачествени предложения и отлично обслужване, което ще Ви спечели още в самото начало. Изберете натуралния подход и нека здравословните проблеми останат зад гърба Ви. Погрижете се за забързването на метаболитните процеси.
ФИГУРАФИКС е изцяло натурална хранителна добавка с терапевтично и профилактично въздействие върху човешкия организъм. Благодарение на билковия си състав, тази хранителна добавка работи концентрирано в 5 различни посоки, като не само съдейства за намаляване излишните килограми и топене на мазнините, но и подпомага за освобождаване тялото от задържаните течности и токсини, и изглаждане на натрупания целулит по проблемните зони.
 • Изгаряне на мазнините.
 • Ускоряване на метаболизма.
 • Потискане на апетита.
 • Детоксикация на организма.

Търсене

Категории

Реклама

ba
af
pk
rr
ss
ar

Свързани продукти

Отзиви

Все още няма отизиви за тази новина