▶ ПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ

Златен корен покрива „златните“ стандарти на билколечението

2021-03-17
422
0
1-3 мин.
Златен корен покрива „златните“ стандарти на билколечението
Златният корен може да повиши устойчивостта на организма към вредни ефекти от физически, химичен и биологичен произход
Това налага използването на Rhodiola rosea (златен корен) като превенция и терапия за подобряване на здравето и борба с много заболявания.
Златният корен е добре известена билка, която помага да се защитят телесните клетки от свободните радикали, които причиняват окислителни щети, причина за която са външната среда и различни химически агенти.

10 ползи за здравето:

Златен коренпомага за запазването на сърцето и кръвоносните съдове, има анти-тревожно, антидепресивно, енергизиращо и подобряващо паметта действие. Златният корен е в състояние да нормализира индекса на кортизола, да увеличи концентрацията на азотен оксид, който е необходим за артериите.
  • Срещу умора - Умората може да бъде причинена от състояния като анемия, дисфункция на щитовидната жлеза, депресия и др. 
  • Повишава физическата издръжливост - Комбинирана добавка от растения родиола/златен корен/ и гинко билоба подобрява издръжливостта, като увеличава усвояването на кислород.
  • Облекчава безпокойството и депресията - При депресивни състояния лекарите предписват различни лекарства. Но всички те имат странични ефекти.
  • Подобряване на паметта - Болестта на Алцхаймер е мозъчно заболяване, което засяга предимно възрастните хора и е доста често срещана форма на деменция. През последните десетилетия се наблюдава значително „подмладяване“ на хората с Алцхаймер, което е особено обезпокоително.
  • Намалява кръвното налягане - Хипертонията засяга 25% от възрастното население на планетата. И това е ключов рисков фактор за инфаркти, сърдечна недостатъчност и инсулти. Лекарството е необходимо, когато обикновената промяна в начина на живот не работи. Родиолата може да помогне за справяне с проблема с хипертонията.
  • Защитава артериите - Атеросклерозата е процес в организма, при който артериите се запушват с калциеви отлагания. Това е характерен признак на стареене.
  • Контролира кръвната захар - Пациентите с диабет имат повишени нива на глюкоза в кръвта. В този случай глюкозата причинява отрицателен оксидативен ефект върху кръвоносните съдове, нервите и някои органи (бъбреците, очите).
  • Защитава черния дроб - Черният дроб е отговорен за филтрирането на токсични вещества отвън. Честото консумиране на мазна, пържена, пушена храна и алкохол има вредно въздействие върху черния дроб. Лекарствата също увреждат този деликатен, но много издръжлив орган.
  • Противодейства на рака - Ракът на млечните жлези, дебелото черво и белите дробове са често срещани видове злокачествени новообразувания. Родиолата може да бъде ефективно превантивно средство срещу рак на гърдата. Компонентът салидрозид в състава му дори помага при лечението на това заболяване.
  • Подкрепа при лъчетерапия - В процеса на лъчева терапия, която се прилага при онкологични заболявания се убиват и здрави клетки.

Златният корен е ценен адаптоген, който подобрява защитните сили на организма, помага за защита на вътрешните органи и се бори с цял списък от сериозни заболявания. Наред с основната терапия, включването на билката родиола като допълнителен елемент от терапията може да има само положителен ефект.

Златен корен може да поръчате от тук - https://biotica.bg/zlaten-koren или на тел.0877721040


Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

special
kozmetika
bilkovi tinkturi
magazin

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОДОБНИ СТАТИИ

Златният корен може да повиши устойчивостта на организма към вредни ефекти от физически, химичен и б..

2021-03-17 16:55:36

Ставаме сутрин и започваме да се приготвяме за работа. Веднага си спомняме, че цяла вечер сме се вър..

2020-10-09 14:22:32

За разширените вени се знае, че се предават по наследство. Нормалното циркулиране на кръвта е възмож..

2021-01-22 12:44:33

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Ето ги молекулите за здраве, сила и издръжливост на господата  Днес имаме повече отговори от..

2024-06-20 09:33:00

Широко приложими и универсално ефикасни лекарства за рак все още не могат да се открият. За здраве и..

2024-06-19 11:00:00

Къде и как боли, кога ставите изтъняват Болки, схващания, сковани движения, липса на гъвкавост - ..

2024-06-18 11:17:00

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56