▶ 5% БОНУС ЗА ВСИЧКО С КОД BLACK ДО 30.11.

Златен корен покрива „златните“ стандарти на билколечението

2021-03-17 16:55:36
14
0
Biotica
Златният корен може да повиши устойчивостта на организма към вредни ефекти от физически, химичен и биологичен произход
Това налага използването на Rhodiola rosea (златен корен) като превенция и терапия за подобряване на здравето и борба с много заболявания.
Златният корен е добре известена билка, която помага да се защитят телесните клетки от свободните радикали, които причиняват окислителни щети, причина за която са външната среда и различни химически агенти.

10 ползи за здравето:

Златен коренпомага за запазването на сърцето и кръвоносните съдове, има анти-тревожно, антидепресивно, енергизиращо и подобряващо паметта действие. Златният корен е в състояние да нормализира индекса на кортизола, да увеличи концентрацията на азотен оксид, който е необходим за артериите.
  • Срещу умора - Умората може да бъде причинена от състояния като анемия, дисфункция на щитовидната жлеза, депресия и др. 
  • Повишава физическата издръжливост - Комбинирана добавка от растения родиола/златен корен/ и гинко билоба подобрява издръжливостта, като увеличава усвояването на кислород.
  • Облекчава безпокойството и депресията - При депресивни състояния лекарите предписват различни лекарства. Но всички те имат странични ефекти.
  • Подобряване на паметта - Болестта на Алцхаймер е мозъчно заболяване, което засяга предимно възрастните хора и е доста често срещана форма на деменция. През последните десетилетия се наблюдава значително „подмладяване“ на хората с Алцхаймер, което е особено обезпокоително.
  • Намалява кръвното налягане - Хипертонията засяга 25% от възрастното население на планетата. И това е ключов рисков фактор за инфаркти, сърдечна недостатъчност и инсулти. Лекарството е необходимо, когато обикновената промяна в начина на живот не работи. Родиолата може да помогне за справяне с проблема с хипертонията.
  • Защитава артериите - Атеросклерозата е процес в организма, при който артериите се запушват с калциеви отлагания. Това е характерен признак на стареене.
  • Контролира кръвната захар - Пациентите с диабет имат повишени нива на глюкоза в кръвта. В този случай глюкозата причинява отрицателен оксидативен ефект върху кръвоносните съдове, нервите и някои органи (бъбреците, очите).
  • Защитава черния дроб - Черният дроб е отговорен за филтрирането на токсични вещества отвън. Честото консумиране на мазна, пържена, пушена храна и алкохол има вредно въздействие върху черния дроб. Лекарствата също увреждат този деликатен, но много издръжлив орган.
  • Противодейства на рака - Ракът на млечните жлези, дебелото черво и белите дробове са често срещани видове злокачествени новообразувания. Родиолата може да бъде ефективно превантивно средство срещу рак на гърдата. Компонентът салидрозид в състава му дори помага при лечението на това заболяване.
  • Подкрепа при лъчетерапия - В процеса на лъчева терапия, която се прилага при онкологични заболявания се убиват и здрави клетки.

Златният корен е ценен адаптоген, който подобрява защитните сили на организма, помага за защита на вътрешните органи и се бори с цял списък от сериозни заболявания. Наред с основната терапия, включването на билката родиола като допълнителен елемент от терапията може да има само положителен ефект.

Златен корен може да поръчате от тук - https://biotica.bg/zlaten-koren или на тел.0877721040


Търсене

Категории

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Стероидната билка възстановява тялото, зарежда с полова мощ и подобрява сперматаСтотици натурални ел..

2022-11-29 17:04:21

Изумителното биле е признато за едно от най-ефикасните на планетата Тайните в природата нямат к..

2022-11-16 15:28:23

Няма да повярвате какво се случва с тялото, ако го храните редовно с пикантния зеленчукС чесъна сред..

2022-11-10 16:52:53

“Зеленчукът на красотата” премахвал лошия дъх и телесните зловония в Древна Гърция Като чуете з..

2022-11-08 14:16:42

Тези прости билкови отвари хранят имунитета и пестят пари в аптекатаЦветната есен е без съмнение вре..

2022-11-03 16:25:31

Тайната на красивия поглед не е в скъпите процедури и тежката козметикаГрижите за косата при дамите ..

2022-11-02 16:00:20

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Не е тайна, че много жени често страдат от цистит – особено по време на студения сезон. Често уринир..

2019-08-24 13:32:40

Постигнете баланс между хормони и килограми само с натурални средстваВсички знаем, че за едни хора о..

2022-09-12 12:16:12

Кога да започнете да се грижите за артериите? Ако никога не сте го правили, време е да побързате. Ко..

2019-08-23 11:14:00