BLACK FRIDAY: ДО -70%

Златен корен покрива „златните“ стандарти на билколечението

2021-03-17
220
0
Biotica
Златният корен може да повиши устойчивостта на организма към вредни ефекти от физически, химичен и биологичен произход
Това налага използването на Rhodiola rosea (златен корен) като превенция и терапия за подобряване на здравето и борба с много заболявания.
Златният корен е добре известена билка, която помага да се защитят телесните клетки от свободните радикали, които причиняват окислителни щети, причина за която са външната среда и различни химически агенти.

10 ползи за здравето:

Златен коренпомага за запазването на сърцето и кръвоносните съдове, има анти-тревожно, антидепресивно, енергизиращо и подобряващо паметта действие. Златният корен е в състояние да нормализира индекса на кортизола, да увеличи концентрацията на азотен оксид, който е необходим за артериите.
  • Срещу умора - Умората може да бъде причинена от състояния като анемия, дисфункция на щитовидната жлеза, депресия и др. 
  • Повишава физическата издръжливост - Комбинирана добавка от растения родиола/златен корен/ и гинко билоба подобрява издръжливостта, като увеличава усвояването на кислород.
  • Облекчава безпокойството и депресията - При депресивни състояния лекарите предписват различни лекарства. Но всички те имат странични ефекти.
  • Подобряване на паметта - Болестта на Алцхаймер е мозъчно заболяване, което засяга предимно възрастните хора и е доста често срещана форма на деменция. През последните десетилетия се наблюдава значително „подмладяване“ на хората с Алцхаймер, което е особено обезпокоително.
  • Намалява кръвното налягане - Хипертонията засяга 25% от възрастното население на планетата. И това е ключов рисков фактор за инфаркти, сърдечна недостатъчност и инсулти. Лекарството е необходимо, когато обикновената промяна в начина на живот не работи. Родиолата може да помогне за справяне с проблема с хипертонията.
  • Защитава артериите - Атеросклерозата е процес в организма, при който артериите се запушват с калциеви отлагания. Това е характерен признак на стареене.
  • Контролира кръвната захар - Пациентите с диабет имат повишени нива на глюкоза в кръвта. В този случай глюкозата причинява отрицателен оксидативен ефект върху кръвоносните съдове, нервите и някои органи (бъбреците, очите).
  • Защитава черния дроб - Черният дроб е отговорен за филтрирането на токсични вещества отвън. Честото консумиране на мазна, пържена, пушена храна и алкохол има вредно въздействие върху черния дроб. Лекарствата също увреждат този деликатен, но много издръжлив орган.
  • Противодейства на рака - Ракът на млечните жлези, дебелото черво и белите дробове са често срещани видове злокачествени новообразувания. Родиолата може да бъде ефективно превантивно средство срещу рак на гърдата. Компонентът салидрозид в състава му дори помага при лечението на това заболяване.
  • Подкрепа при лъчетерапия - В процеса на лъчева терапия, която се прилага при онкологични заболявания се убиват и здрави клетки.

Златният корен е ценен адаптоген, който подобрява защитните сили на организма, помага за защита на вътрешните органи и се бори с цял списък от сериозни заболявания. Наред с основната терапия, включването на билката родиола като допълнителен елемент от терапията може да има само положителен ефект.

Златен корен може да поръчате от тук - https://biotica.bg/zlaten-koren или на тел.0877721040


Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

magazin
special
kozmetika
bilkovi tinkturi

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Масло от “дървото на живота” днес лекува всички дихателни инфекции и рани в цял свят Не други, а ..

2023-10-25 09:55:32

Спрете катарактата и глаукомата, преди да ви отнемат зрението Ако преди 20 години нашите очи са с..

2023-10-23 13:53:05

Направете първата крачка още сега! Есента и бавно настъпващата след нея зима носят десетки опасни..

2023-10-23 13:40:25

Хроничният запек е често срещан проблем при съвременния човек. Засяга хора на всяка възраст, без изк..

2023-10-21 14:50:49

Приложете ги веднага, преди да стане късно Сезонът на коварните грипове и екстремните предизвикат..

2023-10-21 10:40:47

Не чакайте да мине от само себе си - вземете мерки веднага По нашите ширини за проблеми в зоната,..

2023-10-21 10:34:24

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56