✅ Безплатна доставка за поръчки над 30 лв. ✅

Как да отслабнем в корема?

Днес затлъстяването е плъзнало, като масова епидемия, от която много хора искат да се отърват, желаейки да отслабнат и оформят хубав стегнат корем с видими плочки. Какво е необходимо да се направи в тази посока, какви упражнения и режим на хранене са ефективни, има ли хранителни добавки за намаляване на излишните мазнини и сваляне на килограми?

Какво ни е нужно за плосък корем

Плоският и красив корем е първото нещо, което околните забелязват, когато Ви видят например на плажа лятото. За да се подготвите за отпускарския сезон и да отслабнете, трябва да се съобразите с някои особености. Важно е да знаете, че само усилените тренировки няма да доведат до желания резултат, защото процесът е комплексен. 
Знайте, че отслабването само в една зона на тялото е невъзможно, без да засегнете всички останали области от него. Другата особеност, която е важна, е че концентрацията на вниманието основно и само върху тренирането на корема и кардиото също няма да доведат до желаните резултати. Какво да правите? Вижте по-долу!

Как да се храним и тренираме, за да имаме плочки

Много хора подценяват храната и диетата в процеса на отслабване, концентрирайки се върху спорта. Това обаче е неефективна стратегия. За да придобиете хубав и стегнат корем с красиви плочки, начинът на хранене е ключов. Вие трябва да приемате нискокалорична храна. Това ще Ви помогне за свалянето на излишните мазнини, така че плочките да започнат да се виждат. За целта, консумирайте само качествена храна с ниско съдържание на калории.
Не бива да смятаме, че многото повторения и редовните изтощителни натоварвания основно върху корема ще доведат до отслабване. Експертите съветват да изгорим общо телесните си мазнини и да тренираме корема веднъж или два пъти седмично с по две до четири упражнения. Всяко от тях трябва да протича с по 3 до 5 серии при 20-на повторения. Добър избор е правенето на 1 или 2 серии до отказ, което способства за стягане на мускулите.


Как може да помогне Биотика в борбата с килограмите

Днес съществуват различни видове натурални хранителни добавки за отслабване, които биха могли да ускорят изгарянето на излишните мазнини и калории. При правилна употреба и прием, те ще активират естествени процеси за горене и няма да навредят на тялото Ви в желанието да постигнете по-бърз резултат. Такива добавки са например:

  • екстракт от зелен чай;
  • екстракт от камбоджанска гарциния;
  • екстракт от зелено кафе;
  • екстракт от сибирски женшен; 

Всички те могат да бъдат открити в онлайн магазина Biotica и то на разумни цени, с високо качество и съдържание на естествени природни съставки. При необходимост, свържете се с нас! Пакет FITNESS включва две от най-предпочитаните хранителни добавки на Biotica 1961. Multitonic е билков продукт, който ще зареди тялото ви с необходимата енергия, за да се чувствате бодри, тонизирани и изпълнени с енергия не само по време на тренировка, а през целия ден. Комбинацията му с хранителната добавка за отслабване - Fat Burner ще помогнат на тялото ви да постигнете в пъти по-бързо мечтаната фигура.

Търсене

Категории

Свързани продукти

Отзиви

Все още няма отизиви за тази новина