▶ ПРОДУКТИ С ДО 50% ОТСТЪПКА ◀

Как да отслабнем в корема?

2020-12-04
266
0
Biotica
Днес затлъстяването е плъзнало, като масова епидемия, от която много хора искат да се отърват, желаейки да отслабнат и оформят хубав стегнат корем с видими плочки. Какво е необходимо да се направи в тази посока, какви упражнения и режим на хранене са ефективни, има ли хранителни добавки за намаляване на излишните мазнини и сваляне на килограми?

Какво ни е нужно за плосък корем

Плоският и красив корем е първото нещо, което околните забелязват, когато Ви видят например на плажа лятото. За да се подготвите за отпускарския сезон и да отслабнете, трябва да се съобразите с някои особености. Важно е да знаете, че само усилените тренировки няма да доведат до желания резултат, защото процесът е комплексен. 
Знайте, че отслабването само в една зона на тялото е невъзможно, без да засегнете всички останали области от него. Другата особеност, която е важна, е че концентрацията на вниманието основно и само върху тренирането на корема и кардиото също няма да доведат до желаните резултати. Какво да правите? Вижте по-долу!

Как да се храним и тренираме, за да имаме плочки

Много хора подценяват храната и диетата в процеса на отслабване, концентрирайки се върху спорта. Това обаче е неефективна стратегия. За да придобиете хубав и стегнат корем с красиви плочки, начинът на хранене е ключов. Вие трябва да приемате нискокалорична храна. Това ще Ви помогне за свалянето на излишните мазнини, така че плочките да започнат да се виждат. За целта, консумирайте само качествена храна с ниско съдържание на калории.
Не бива да смятаме, че многото повторения и редовните изтощителни натоварвания основно върху корема ще доведат до отслабване. Експертите съветват да изгорим общо телесните си мазнини и да тренираме корема веднъж или два пъти седмично с по две до четири упражнения. Всяко от тях трябва да протича с по 3 до 5 серии при 20-на повторения. Добър избор е правенето на 1 или 2 серии до отказ, което способства за стягане на мускулите.


Как може да помогне Биотика в борбата с килограмите

Днес съществуват различни видове натурални хранителни добавки за отслабване, които биха могли да ускорят изгарянето на излишните мазнини и калории. При правилна употреба и прием, те ще активират естествени процеси за горене и няма да навредят на тялото Ви в желанието да постигнете по-бърз резултат. Такива добавки са например:

  • екстракт от зелен чай;
  • екстракт от камбоджанска гарциния;
  • екстракт от зелено кафе;
  • екстракт от сибирски женшен; 

Всички те могат да бъдат открити в онлайн магазина Biotica и то на разумни цени, с високо качество и съдържание на естествени природни съставки. При необходимост, свържете се с нас! Пакет FITNESS включва две от най-предпочитаните хранителни добавки на Biotica 1961. Multitonic е билков продукт, който ще зареди тялото ви с необходимата енергия, за да се чувствате бодри, тонизирани и изпълнени с енергия не само по време на тренировка, а през целия ден. Комбинацията му с хранителната добавка за отслабване - Fat Burner ще помогнат на тялото ви да постигнете в пъти по-бързо мечтаната фигура.
Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

bilkovi tinkturi
kozmetika
special
magazin

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Как да го спрем, преди да разстрои бъбреците Често се оказваме жертви на остри възпалителни забол..

2023-09-28 09:52:22

Ако не ги научите, непременно ще съжалявате Здравето на нашето дебело черво често не става част о..

2023-09-28 09:42:28

Запазете мъжеството и комфорта, преди да стане късно Названи от незапомнени времена като силния п..

2023-09-27 10:05:46

На какво да се доверим, за да се спасим от вирусите Силен имунитет е златната кауза за нашето здр..

2023-09-27 09:53:02

Какво представлява хроничната умора Спите дълго, но се будите безсилни и смазани? Нямате физическ..

2023-09-26 15:03:55

Защитете се от вируси и алергии ефективно сега  Смяната на сезоните е сериозно предизвикател..

2023-09-26 14:44:09

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56