▶ Нов магазин в центъра на София | бул. Христо Ботев №60

Хапчета за отслабване: Кои от тях са безопасни и безвредни за здравето

Освен като добавки за отслабване, липотропиците са от съществено значение за здравето на черния дроб, защото те  помагат за намаляване на количеството на мазнини в органа. без липотрони съединения, мазнините и жлъчката , може да се натрупват и покачат, до опасни нива в черния дроб, това поставя в риск черния дроб. Те предотвратяват натрупването на мазнини в черния дроб, затова са от основно значение за човешкото здраве. Като фетбърнъри набраха скорост и полпулярност, поради ефективността си за отслабване и липса на странични ефекти. още едно много важно предимство за тях е, че могат да се използват от широк кръг от хора, включително и хора които не спортуват. Липотропните фет бърнери ускоряват метаболизма на тялото за още по-бързо отслабване. Като възрастовата граница също е голяма, поради по-мекото си действие, се използват и от хора на средна възраст. Учените класифицират няколко вещества като липотрони съединения. Три липотропни съеднинения - холин, инозитол и метонин, които ще ви помогнат и да отслабнете.

Липотропни Фетбърнъри прием:


При активно спортуващи - за хора които практикуват редовно спорт:

  • Дозите са описани на етикета на всеки продукт, спазвайте упътването и препоръките, те са индивидуални за всеки фетбърнър!
  • В нетренировъчни дни, една доза сутрин на гладно - 30минути преди храна и една доза следобед;
  • в тренировъчен ден ако тренировката е сутрин, една доза - 30-45 минути преди тренировка или друго физическо натоварване и една доза следобед;
  • Ако тренировката е следобед, една доза - 30 мин преди тренировка и една доза сутрин 30 мин преди храна.

При не спортуващи - за хора които не практикуват редовно спорт:

  • Дозите са описани на етикета на всеки продукт, спазвайте упътването и препоръките, те са индивидуални за всеки фетбърнер!
  • Препоръките за не спортуващи е да започнат приема с половината от дневната доза, за 10 дневен период. Така ще прецените най- точно как действа, и каква дозировка е подходяща за Вас;
  • Една доза - сутрин на гладно - 30 мин преди закуска;
  • Една доза следобед, на гладно.
Не пропускайте хранения през деня, това е най-често срещаната грешка при диета. Спазвайте следните съвети и ще подобрите своята форма гарантирано!
ФЕТ БЪРНЪР е иновативен продукт, комбинация от 100% естествени съставки, която стимулира метаболитните процеси, разграждането на въглехидратите и мазнините в тялото и спомага естествената загуба на излишните килограми. Съчетан с правилен хранителен режим и физическа активност подпомага отделянето на храносмилателни сокове и блокира гените, отговорни за производството на мастни клетки.

Търсене

Категории

Свързани продукти

Отзиви

Все още няма отизиви за тази новина