4 рецепти на дядо Влайчо за укрепване на белите дробове на пушачите

2019-08-23
30266
0
1-3 мин.
4 рецепти на дядо Влайчо за укрепване на белите дробове на пушачите

  БРОНХО КЛИЙНЪР ДЕЙСТВИЕ

  САМО НЯКОЛКО КАПСУЛИ ВИ ДЕЛЯТ ОТ ЖИВОТ БЕЗ ВРЕДНОТО ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА И ЦИГАРЕНИЯ ДИМ!

 Дядо Влайчо е лечител, гадател и един от най-известните родни билкари на 20-ти век, в едно с Петър Димков, Ванга, Слава Севрюкова и др. Роден е като Влайчо Жечевв в село Коньово, Новозагорско. Умира през 1981 година на 84 години.

Народът наричал дядо Влайчо Безсребреник, тъй като не е взимал пари за лечение или за да гадае на хората.

Добър, макар и малко странен, той е помогнал на хиляди хора да се излекуват или да намерят пътя си в живота.

4-те рецепти са универсални за здравето на белите дробове, но те помагат най-вече на онези, които пушат прекалено много, или живеят в помещение, в което се пуши. Може да се ползват и от болни от астма, или хора, които скоро са боледували или в момента лекуват тежки белодробни заболявания като белодробен оток, фиброза на белите дробове, белодробен застой и др.

Белите дробове, подобно на сърцето, са жизненоважни органи, защото участват в процеса на дишане. Качеството на обмена на кислород между тялото и околната среда се влияе неблагоприятно от замърсяването на въздуха и лошите навици, като тютюнопушенето.

Можете обаче да подобрите дишането и да укрепите белите дробове, като използвате различни домашни средства. Съветваме ви да не чакате болестите на дихателната система да затруднят здравето ви, а редовно да отделяте време за профилактика. Рецептите на дядо Влайчо, които ще публикуваме днес, може да се ползват и като превенция за здравето на белите дробове.

1. Евкалипт

Евкалиптът благодарение на съдържащото се в него съединение, наречено цинеол, поддържа здравето на дихателните пътища и успокоява раздразненото гърло. Допринася за максималното отваряне на бронхите и, следователно, за по-добър достъп на въздух до белите дробове. Колкото и екзотично да е името му и специфичен аромата, факт е, че това красиво вирее и в България.

Съставките

– 2 супени лъжици листа от евкалипт (20 г);

– 1 супена лъжица мента;

– една супена лъжица лайка;

– 8 чаши вряща вода (2 литра).

Подготовка

Доведете водата до кипене и хвърлете в нея листата на евкалипта.

Затворете съда, така че листата да се напарят и сварят добре, тъй като тяхната структура е малко по-жилава. За по-добър ефект може да ги намачкате, ако са свежи, но може да ползвате и сухи листа от евкалипт, които да закупите от билковата аптека.

Махнете капака на съда и се надвесете върху него (нека да продължава да стои на слаб огън). Внимавайте да не се изгорите!

За укрепване на белите дробове вдишвайте парата на отварата за около 10 минути.

Скоро ще усетите, че дишането е станало по-лесно. Повтаряйте тази процедура всеки път, когато възникнат проблеми с дишането (поради астма или например обостряне на синузит).

2. Конски кестен за укрепване на белите дробове

Конският кестен е друг чудесен начин за укрепване на белите дробове.

Съставките

– 1 чаена лъжичка конски кестен (5 г);

– 1 чаша вряла вода (250 мл).

Подготовка

Сложете чаена лъжичка листа от конски кестен в преварена вода.

Изчакайте листата да се утаят на дъното на чашата и филтрирайте напитката.

Пийте така получения чай бавно, ан глътки и го използвайте 2-3 пъти седмично, когато се появят проблеми с дишането (астматични пристъпи, кашлица, бронхит). Чаят от листата на конския кестен не се препоръчва да се използва профилактично.

3. Корен от женско биле

Според дядо Влайчо, това домашно лекарство е едно от най-ефективните, когато трябва да облекчите дразненето на дихателните пътища.

Съставките

– парче корен от женско биле;

– 1 чаша вода (250 мл).

Подготовка

Загрейте водата и когато достигне до кипене, сложете в нея кореан от женско биле. Нека ври около 5 минути.

Прецедете получената отвара. Можете да я изпиете след няколко минути.

ВНИМАНИЕ! Това средство е противопоказано за хора с високо кръвно налягане!

4. Дафинов лист за укрепване на белите дробове

Астматиците и тези, които са принудени да живеят до пушач, имат постоянни проблеми с дишането. Дафиновите листа могат да помогнат за укрепване на белите дробове и подобряване на дишането. Освен това, те помагат за очистване както на белите дробове, така и на дихателните пътища.

Съставките

– 1 чаша вода (250 мл);

– 2 дафинови листа;

– 1 супена лъжица плодове от орлови нокти (10 г).

Подготовка

Нека водата да кипене. Сложете орловите нокти и дафиновия лист в нея. Варете ги за 5 минути.

След като свалите получения чай от котлона покрийте го с капак. Оставете да се настои и охлади за 10 минути.

Ако сред членовете на семейството има пушачи, пийте тази напитка 3 пъти седмично по чаша на ден. Това ще ви помогне да възстановите и подобрите белите си дробове.

Всяко едно от тези природни средства укрепва дихателната система и помага на белите дробове да работят по-добре дори при неблагоприятни условия.

В допълнение, те спомагат за намаляване на риска от различни заболявания на дихателната система. Също така е важно подобно превантивно „лечение“ да се провежда в удобни домашни условия.


БРОНХО КЛИЙНЪР е мощна формула, комбинация от 100% естествени съставки, подпомагаща естественото прочистване на белия дроб от вредни вещества от околната среда, както и от полепнал катран при активните и пасивните пушачи.

След прилагане БРОНХО КЛИЙНЪР регулира дейността на дихателната система, подобрява проходимостта на алвеолите, успокоява лигавицата, има противовъзпалително действие и доказани антибактериални и антитоксични свойства. Действа капиляроукрепващо и имуномодулиращо. Стимулира кръвоснабдяването в главния мозък. Предотвратява вредното въздействие на околната среда. Изключително много помага за прочистване организма на пушачи.

Пречистването на белия дроб от токсини и катрани е от първостепенно значение, особено при пушачи и при хора, които живеят в среда със замърсен въздух.

БРОНХО КЛИЙНЪР ДЕЙСТВИЕ

 • Извлича катраните и токсините от организма

 • Втечнява бронхиалния секрет и улеснява отхрачването

 • Има противовъзпалително и облекчаващо действие

 • Повлиява благоприятно лигавицата на горните дихателни пътища

 • Особено добри резултати дава при упорити кашлици

 • Препоръчва се да се приема от активни и пасивни пушачи; от хора, живеещи в замърсена среда и такива, които скоро са спрели цигарите

 • Премахва влечението ни към цигарите

 • Елиминира психологическата зависимост

 • Потиска желанието за пушене под влиянието на алкохол

 • Предпазва от наддаване на тегло

 • Очиства организма от тютюневите токсини

 • Елиминира физическата зависимост

Как да го постигнем? Ако сме пушачи, можем да се опитаме да спрем цигарите. Тютюнопушенето е враг номер едно на здравия бял дроб и дихателна функция. Но дори човек никога да не е пушил, цигареният дим около него, промишленото замърсяване, изгорелите автомобилни газове и синтетични химически базирани препарати от ежедневието допринасят в известна степен за увреждането на белите дробове на всеки един от нас. Поради тази причина, дали сте отказали цигарите или никога не сте пушили, детоксикацията на белия дроб по естествен път е полезна за всеки един човек.


САМО НЯКОЛКО КАПСУЛИ ВИ ДЕЛЯТ ОТ ЖИВОТ БЕЗ ВРЕДНОТО ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА И ЦИГАРЕНИЯ ДИМ!

 • Само 4 часа след прием на БРОНХО КЛИЙНЪР - Ще усетите повишена чувствителност на пръстите вследствие подобряване на кръвообръщението! И още:

 • След 8 часа се извежда въглеродният окис - Намалява количеството на въглеродния оксид в кръвта. Това означава, че нивото на кислород във Вашата кръв се нормализира.

 • След 2 дни се извежда никотинът - Щом никотинът излезе изцяло от организма, влечението към пушене намалява.

 • След 2 дни се връщат вкусовите усещания - Вкусовите рецептори започват да функционират нормално.

 • След 2 дни се възвръща обонянието - След два дни Вие започвате по-добре да усещате миризмите.

 • След 3 дни се възстановява дишането - След три дни в дробовете се възстановява ресничестият епител. Пушенето унищожава микроскопичните реснички, изчистващи дихателните пътища. За щастие тези реснички могат да се възстановят. БРОНХО КЛИЙНЪР спомага за активното възстановяване на влакнестия епител.

 • След седмица се понижава кръвното налягане - Намалява риска от инсулт, сърдечносъдови заболявания, сърдечна и бъбречна недостатъчност, стенокардия.

 • След 2 седмици отслабва кашлицата - Тя не изчезва веднага, тъй като на дробовете Ви е необходимо време за извеждане на натрупалите се в тях вредни вещества. Щом започнете приема на БРОНХО КЛИЙНЪР, тялото Ви започва да се възстановява и прочиства.

 • След 2 седмици напълно се възстановява кръвообращението и се подобрява качеството на половия живот - Кръвта вече много по-добре оросява крайниците, което допринася за по-силна и продължителна ерекция при мъжете.

 • След 3 месеца се променя тенът на кожата - Тенът на кожата се изглажда. Никотинът ограничава постъпването на кръв в горните слоеве на кожата, което я прави по-бледа, суха и допринася за нейното набръчкване. Никотинът стимулира появата на бръчки, тъй като блокира изработването на колаген. Системното пречистване от никотина в белия дроб позволява правилното „хранене“ на кожата и видимото й възстановяване.

  ПОВЕЧЕ ЗА ПРОДУКТА - ПРОЧЕТЕТЕ ТУК

  https://biotica.bg/broncho-cleaner-za-prechistvane-na-belite-drobove

Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

bilkovi tinkturi
special
kozmetika
magazin

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОДОБНИ СТАТИИ

Отвари и супи от растението възбуждали сексуалния апетит и във Франция Пресни коктейли с целина..

2022-02-08 11:33:00

Импотентността е състояние, което се среща при 100% от мъжете, които страдат от простатит. Някои мог..

2021-03-26 10:24:32

Лечението на остеопорозата се преценява индивидуално въз основа на анамнезата и съществуващи други з..

2019-12-12 09:18:02

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Ето как малкият орган ви казва, че сте в беда  Проблемите с уринирането и сексуалната функци..

2024-05-30 11:37:00

Ето я безвредната природна формула, която наистина работи  Ако мъжките проблеми с потентност..

2024-05-29 11:49:00

Диета, билки, рецепти - ето го планът за действие За разлика от повечето заболявания на стомашно-..

2024-05-28 12:38:00

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56