▶ Нов магазин в центъра на София | бул. Христо Ботев №60

3 лесни стъпки за отслабване без глад

Съществуват множество диети, гарантиращи бързо отслабване. Обикновено менюто в тях включва предимно месни продукти, ограничава се консумацията на плодове, зърнени и бобови храни. 

При подобен режим на хранене тялото започва да сваля килограми бързо, но в дългосрочен план изгубеното тегло честно се връща, а общото здраве се влошава.

За да свалите здравословно излишните килограми се препоръчва балансирано хранене, съобразено с калориите, които изгаряме дневно. Разумният калориен дефицит гарантира равномерно понижаване на теглото без “йо-йо” ефект.

3 лесни стъпки за отслабване без глад

Често хранителните режими не водят до желаните резултати, което от своя страна до липса на мотивация и отказ от желание за продължаването им. В тази статия ще ви разкажем за 3 лесни стъпки, които ще ви помогнат да се справите по-лесно с излишните килограми:

Ускорете метаболизма си: 

Често диетите и хранителните режими причиняват запек, което от своя страна забавя метаболизма и води до задържане на токсини в организма. Ежедневното пречистване на дебелото черво по естествен път е ключово за отслабването. 

Пречистете черния дроб от токсини:

Нездравословният начин на живот води до натрупване на токсини в черния дроб. Консумацията на мазни храни води до омазняване на този жизненоважен орган. Някои от най-честите симптоми за омазнен черен дроб са подут стомах, силна умора, главоболие и чувство за тежест в дясното подребрие.

Контролирайте апетита чрез билки:

Множество билки имат свойствата да контролират апетита по време на хранителен режим или диета. Някои растения спомагат за стимулиране на термогенезата и по-бързо изгаряне на мазнините и изхвърляне на токсините в организма. 

90-дневна програма от Biotica 1961

90-дневната програма за отслабване на Biotica 1961 включва три натурални продукта, които ще ви помогнат да се справите с излишните килограми, без да гладувате. Хранителните добавки, включени в пакета, помагат за:

  • Регулиране на апетита и изгаряне на мазнините;
  • Изчистване на дебелото черво от шлаки и преодоляване на запека и подутия стомах;
  • Пречистване на черния дроб от натрупаните токсини;


Препоръчителният период на терапия е 90 дни. За максимални резултати се препоръчва спазване на хранителен режим (балансирано хранене, по-висока консумация на вода, физическа активност).

Научете повече за 90-дневната програмата ТУК

Търсене

Категории

Отзиви

Все още няма отизиви за тази новина