Великденски намаления | ДО -60% ОТСТЪПКА

В ИЗРАЕЛ мъжете се лекуват от простатит за 2-3 седмици, веднъж в живота си, веднъж и завинаги

2019-12-02
22423
0
1-3 мин.
В ИЗРАЕЛ мъжете се лекуват от простатит за 2-3 седмици, веднъж в живота си, веднъж и завинаги
В същото време в България: алчните лекари в съучастие с аптеките крият това ефективно лекарство и ежегодно "доят за пари" от мъжете, като им изписват скъпи лекарства и им назначават много скъпи процедури! (за това от къде и какво е това средство, както и от къде да го получите - внимателно прочетете статията по-долу)

Простатитът е най-често срещаното заболяване сред мъжете на възраст над 40 години и лекарите отбелязват неприятната тенденция за "подмладяване" на заболяването. Все по-често търсят лекарска помощ мъже с "проблеми" на възраст от 30, 25 и дори 20 години.

Популярността на заболяването лекарите обясняват с неговите предпоставки:

В секи мъж ...
 • водещ заседнал начин на живот,
 • водещ нередовен сексуален живот,
 • с вредните навици,
 • преболедувал инфекциозни заболявания,
 • наследствено предразположение,
 • страдащ от стрес, болести или хипотермия
... почти гарантирано получава проблеми с простатата. Колкото повече предпоставки, толкова по-бързо. Някои в 25 годишна възраст, други в 45, това е въпрос на време.

Симптоми на простатита — проверете се:

През 2018 г. катедрата по урология разкри страшни статистически данни: повече от 55% от мъжете на възраст над 40 години са изправени пред проблеми с простатната жлеза в една или друга форма. Определянето на простатита е доста просто и без медицинско образование, повечето от неговите симптоми са:

 • Дърпащи или режещи болки:
- в долната част на корема, в скротума;
- в перинеума или в пениса;

 • Нарушено уриниране:
- често уриниране, парене в уретрата;
- чувството на "не напълно празен пикочен мехур";
- затруднено уриниране (слаба струя);

 • Разстройство на сексуалната функция:
- намаляване на сексуалното желание;
- влошаване на продължителността и качеството на ерекцията;

 • Разстройство на еякулацията:
- преждевременна еякулация или проблеми с нейното достигане;
- слаба еякулация.

 • А също така, повишена умора и раздразнителност на организма.
Дори, въпреки очевидния спад на качеството на живот, много хора живеят с простатит в продължение на години, без да осъзнават необратимите последици, до които могат да доведат тези по-малко или повече съвместими с живота неприятни усещания.

Не излекуваният до край простатит винаги води до простатен аденом ("мъжка смърт").

Отчасти можем да ги разберем, диагностиката на простатата за всеки мъж, който разбира този процес, причинява сериозна неприязън и срам. Още повече, че в повечето случаи, след получаване на диагнозата "простатит" ходенето на преглед при уролога се превръща в ежегодно мъчение. Лекарите облекчават най-острите симптоми с помощта на "препоръчаните от фармацевтите" лекарства, обаче, при всяко изстиване или нарушаване на режима, простатитът "отново се появява."

Как се лекува у нас простатитът (и как НЕ ТРЯБВА да се лекува)

Най-тъжното е, че не можете да се отървете от простатита, дори ако много го искате.

Стандартно лечение на простатит:
 • Мъжът търси лекарска помощ в поликлиниката. Платена или безплатна – няма значение, тъй като в крайна сметка ще трябва да плаща така или иначе.
 • Лекарят извършва преглед, назначава един куп изследвания. Някои дори не са необходими, но за всеки случай, току виж човека има още нещо, което може да се излекува. Плюс самите изследвания струват пари.
 • След изследването лекарят поставя диагнозата "простатит" и изписва "препоръчаните медикаменти". Изписват се тези лекарства, които са предназначени за облекчаване на острите симптоми на заболяването, но не и за лечение на хроничния простатит. И, разбира се, урологът препоръчва лекарствата на тази фирма, чиито медицински представители са дали повече пари. Тези лекарства за всички ги знаят.
 • В допълнение към "препоръчаните" медикаменти за облекчаване на симптомите лекарите винаги изписват ректален масаж на простатата или апаратно лечение с подобен ефект. Това е унизителна и много неприятна процедура – масажът се прави с пръст през ануса на мъжа. Средно, масажът се прави 10-14 пъти. За всеки, разбира се, трябва да се плати. В Европа този масаж не се прави повече от 20 години, тъй като съвременните лекарства могат да излекуват простатита и без него!
В допълнение към основното лечение лекарите често изписват лекарства за подобряване на сексуалните функции, подобряване на качеството на спермата, за "възстановяване на организма" след антибиотици и т.н.
В резултат на това еднократното лечение на простатит в България ще струва на един мъж от 300 до 1500 EUR, уролозите формират терапевтичния курс, на първо място, според финансовите възможности на пациента. При това ще бъдат премахнати само основните остри симптоми. Хроничният простатит ще остане и ще се появи отново, когато мъжът изстине или престане да спазва диетата, предписана му от лекаря. В резултат на това, тези суми ще трябва да се плащат всяка година — точно на това е изграден съвместния бизнес между уролозите и фармацевтите

Как евреите лекуват простатита (как ТРЯБВА да се лекува)

В Израел, за да излекувате простатита, не трябва да ходите на лекар. Достатъчно е при първите симптоми да отидете в аптеката и да си купите провереното десетилетия наред лекарство, които не стига до българския пазар само, защото то помага да излекувате хроничния простатит напълно (веднъж и завинаги в живота си)! Естествено, такова лекарство не е изгодно за българската аптечна мафия – в края на краищата, много по-изгодно е да се "зариби" човек ежегодно да премахва болката, отколкото да се излекува напълно с един евтин и достъпен за всеки човек препарат. За разлика от нашата страна в Израел е силно развито медицинското осигуряване. Застрахователните дружества нямат интерес от това, всеки втори мъж да посещава лекарите по 2 пъти в годината — в края на краищата дружествата трябва да плащат за всичко това, а заплатите на лекарите там не са малки. Напротив, те имат интерес, лечението да бъде максимално ефективно и бързо. Веднъж и завинаги.
В Израел интересите на застрахователните дружества победиха аптечната мафия и, за щастие на обикновените мъже, винаги има на пазара работещо средство за лечение на простатит...
В нашата страна, производителят все пак успя да направи средството достъпно за всеки!  Продуктът се нарича Андрофикс.

За разлика от повечето подобни продукти, АНДРОФИКС съдържа само стандартизирани екстракти! Стандартизираните екстракти гарантират правилното количество активни вещества и чистотата на състава.
АНДРОФИКС е специално създадена хранителна добавка за мъже, която подкрепя простатата и подпомага нормалната функция на простатната жлеза, благодарение на мощния комплекс от витмаини, минерали, антиоксидантни и растителни екстракти.

ДЕЙСТВИЕ

 • Подкрепя дейността на простатната жлеза;
 • Спомага за постигането на хормонален баланс;
 • Подкрепя сексуалната функция;
 • Повишава либидото;
 • Подобрява общото здраве на мъжката полова система;
 • Облекчава урологични проблеми;
 • Съдейства за намаляване болките и честите позиви за уриниране;
 • Действа благоприятно при уголемена простата, често наблюдаван проблем при мъжете над 50 години;
 • Действа антиоксидантно, противовъзпалително, диуретично и защитно;
 • Подпомага мъжката полова функция;
 • Спомага за речистване на организма от отпадни продукти и токсини;

ЗАЩО ДА ПРЕПОРЪЧВАМЕ АНДРОФИКС?

Простатата е един от органите от мъжката пикочо-полова система, при който често настъпват нарушения. Съществуват три здравословни проблема, засягащи простатата:
 • Рак на простата: Втората водеща причина за смърт сред мъжете. Мъжете над 50 години обикновено са предразположени към проблеми с простата – до 80% от тях имат някакъв проблем с простата.
 • Простатит: Често срещано възпаление на простатната жлеза при мъжете от всички възрасти. Обикновено се причинява от бактерии, които инфектират простата от друга част на тялото. Друга причина за простатита могат да са хормонални промени в организма.
 • Доброкачествена хипертрофия на простата: Това е постепенно увеличение на простата. Смята се, че е резултат от хормонални промени, свързани с възрастта. Макар и да не е раково заболяване, увеличената простата може да причини проблеми като запушване на пикочния канал, затруднено уриниране, нарушена способност за изпразване на пикочния мехур. Това може да окаже натиск върху бъбреците и мехура.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПОЛОЗИ ОТ ПРИЕМАНЕТО НА АНДРОФИКС 

 • Липса на прояви на симптомите след като спират да приемат АНДРОФИКС (според резултатите от 6-месечно проследяване) се наблюдава при 96% от хората.
 • Три седмици след употребата на АНДРОФИКС всички пациенти докладват значително подобряване на либидото и сексуалната потентност.
 • Билките в състава спомагат за удължаване на сексуалния контакт при мъжете, участвали в проучването.
 • Няма нежелани странични ефекти, включително алергии.
 • Билките в състава проявяват изразено противовъзпалително, противооточно и антиоксидантно действие.
 • Комбинираното действие на иновативната формула, вложена в продукта, работи в няколко посоки. Билките едновремено способстват нормалната функция на простатната жлеза, но и детоксикират организма и пречистват кръвоносните съдове от шлаки и холестерол. В дългосрочен план това намалява риска от инфаркти и инсулни, поддържа потентността при мъжете и способства за пълноценна ерекция.

Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

bilkovi tinkturi
special
magazin
kozmetika

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОДОБНИ СТАТИИ

Инфекциите на уринарните пътища представляват бактериални инфекции, засягащи част от пикочните канал..

2020-01-02 15:42:00

Тези домашни еликсири обуздават кръвното, лекуват атеросклероза и щитовидна жлеза   Преди ..

2022-01-25 16:12:59

Запазете мъжеството и комфорта, преди да стане късно Названи от незапомнени времена като силния п..

2023-09-27 10:05:46

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Овладейте го бързо, за да не лекувате сърдечни заболявания Днес за лечение на висок холестерол се..

2024-04-22 11:32:00

Навременните действия може да спасят живота ви Сърдечно-съдовите заболявания са сред най-честите ..

2024-04-22 11:23:00

Хванете критичния момент за спасение от диабета В 21 век, когато броят на заболелите от диабет в ..

2024-04-22 11:14:00

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56