Слагам шепа ориз в чорапите и започвам да чистя! Такъв ефект никога не съм си мислела, че ще постигна!

  • Традиционната ориенталска медицина има невероятен ритуал за пълно възстановяване от всички болести! Лечителят изсипва на пода ориз , а пациентът извървява 2 хиляди крачки ежедневно, до пълно възстановяване!
  • Според източната медицина именно краката са образ на цялото тяло и стъпалото е проводникът на енергия за организма!
  • На ходилата са всички точки, които отговарят за всеки един орган в тялото!

Масажът на краката е едно от най-важните неща, които трябва да правим ежедневно! Това ще намали стреса, ще регенерира клетките и ще ви подмлади.

Ето как сами без чужда намеса да масажираме краката у дома.

Първата идея: ориз в чорапи.

Вземете чифт чорапи и поставете голяма шепа ориз във всяка. Сложете си чорапите и вървете! Хиляди зърна непрекъснато засягат нервните окончания. Акупресурен подмладяващ масаж без прекъсване на домакинската работа и допълнително почистване.

Втората идея: масажни маратонки

Ориз или други зърна (елда или ечемик) се изсипват директно в чехли или други удобни затворени обувки. В обувките за масаж можете да ходите от 30 минути до няколко часа. В допълнение към въздействието върху масажните точки, крупата има ефект на пилинг: забравете за мазолите.

Третата идея: спа

Това е полезно за тези, които прекарват дълго време седнали на компютъра. Загрейте граха или фасула във фурната и го изсипете в средна купа. Потопете краката си в нея и продължете да работите. Летаргията, напрежението и тревожността ще изчезнат, оставяйки място за ясни мисли и жизненост.

Акупресурен масаж на краката – друга точка за полезните свойства . Чудесен начин за облекчаване на стреса и напрежението, отпуснете уморените мускули. Децата също ще се възползват от домашен масаж на зърнени култури – отлична превенция за плоски стъпала и паднал свод .

Споделете статията, експериментирайте с нашите идеи и напишете коментар под статията!

Търсене

Категории

Реклама

rr
ar
pk
ba
af
ss

Свързани продукти

Отзиви

Все още няма отизиви за тази новина