ОФЕРТА НА СЕДМИЦАТА ✅ HEPA CLEANER САМО ЗА 30 ЛВ

Мъжкият климакс: Мит или реална опасност

Шегите за мъжкият климакс отдавна са минало, лекарите признаха неговото съществуване. И наистина ли е толкова опасен?


Въпреки че възможността при мъжете да имат деца се запазва доста по-дълго, с възрастта не само при жените количеството на половите хормони намалява. Мъжете около 40 години имат проблеми с производството на мъжкия полов хормон - тестостерон. Този процес е една от основните причини за намалена сексуална активност и лошо здраве и се нарича андропауза или мъжки климакс.

Мъжкият климакс може да настъпи на всяка възраст. Обичайно е да се прави разлика между: ранна андропауза - до 45 години; нормална - на възраст от 46 до 60 години; късна - след 60 години.

Още от 30-35-годишна възраст нивото на тестостерон в организма на мъжа започва да намалява с около 2% годишно. Ако семейният живот на мъжа преминава в атмосфера на кавги и скандали и работата е свързана с голямо нервно напрежение, количеството тестостерон в тялото му пада с ускорени темпове. Доказано е, че дори при напълно здрав мъж, който изпитва стресова ситуация, нивата на тестостерон се намаляват 10 пъти.


Симптоми на мъжкия климакс

 • Горещи вълни – те са придружени от усещане за топлина, изпотяване.
 • Виене на свят, безсъние, сърцебиене и периодично изтръпване на ръцете и краката.
 • Тахикардия, промени в кръвното налягане, усещане за липса на въздух, замаяност.
 • Обостряне на хронични заболявания.
 • Промени в простатната жлеза, нарушение на уринирането, сексуална слабост.
 • Болки в лявата половина на гърдите, особено при стресови ситуации.
 • Появява се усещане за вътрешна тревожност, раздразнителност, нервност, влошава се паметта, адекватността и способността за концентриране на мислите. Появява се раздразнителност. След изблици на гняв обикновено се появява апатия.
 • Промени във външния вид – побеляване и оредяване на косата, напълняване, чувствителна кожа и др.


Последиците от климакса при мъжете

Липсата на мъжки хормон влияе отрицателно върху състоянието на костната и мускулната тъкан, нервната система, кожата, косата, ноктите. Просто казано, мъжът започва да остарява.

Липсата на полови хормони обаче влияе не само на външния вид. Повечето мъже, които са преминали 40-годишния крайъгълен камък, са загрижени за намаленото либидо и еректилната дисфункция, с които преди не са се сблъсквали.

С възрастта мъжът изведнъж започва да забелязва, че се е изморил по-бързо, сънят му, паметта, вниманието са се влошили, представянето му в леглото забележимо е намаляло. При някои мъже всичко това може да предизвика продължителна депресия и дори мисли за самоубийство.


А когато характерът на мъжа се влошава пред очите ви - той става нервен, раздразнителен, подозрителен, затворен или твърде агресивен, знайте, че причината за всички тези промени може да бъде андропаузата.

Проблемите с кръвоносните съдове, свързани с недостиг на тестостерон, причиняват колебания в кръвното налягане и хипертония. Съкращаването и отпускането на стените на кръвоносните съдове е възможно само при наличието на този хормон. В комбинация с други рискови фактори, липсата на тестостерон може да предизвика инфаркт на миокарда.


Какво да правите?

липса на ерекция в мъжкия климакс

Мъжкият климакс е свързан с общо стареене на тялото, следователно не може да се избегне, но има фактори, допринасящи за ранното му начало: излагане на токсични вещества, радиация, нарушен приток на кръв в тестисите, новообразувания с доброкачествено и злокачествено естество в тестисите, възпалителни генитални заболявания, алкохолизъм, тютюнопушене.

През този период е добре да обърнете повече внимание на здравето си и да направите някои профилактични прегледи. Повечето мъже се срамуват да споделят проблемите си с лекаря, но едно навременно лечение би предотвратило доста проблеми.

За да предотвратите психически и физически срив е нужно да помислите за промяна в начина на живот. Ако човек избягва стреса и претоварването, прекарва много време на чист въздух, има активен начин на живот и отдих, храни се балансирано и сведе вредните навици до минимум, тоест води здравословен начин на живот, тогава климактеричният период ще премине повече или по-малко неусетно.

Относно сексуалния живот: много мъже предпочитат да го прекъснат в този период, но това се счита за неправилно. Въздържанието само засилва възрастовото намаляване на интензивността на производството на сперма. Разбира се, няма нужда да се прекалява и да се взимат стимуланти, тъй като и двете ускоряват изчезването на сексуалната активност. Идеалното е да имате постоянен и разбиращ сексуален партньор.

Основното е да разберете какво не трябва да се прави, например да вземете хапчета „по съвет на приятели“ или искрено да вярвате на реклами. По-често лекарствата за климакса по принцип не са необходими: достатъчно е да се опрости дневното натоварване, да се подложите на курс на масаж на простатата, физиотерапевтични процедури - и самият организъм ще възстанови хормоналния баланс. Обикновено най-трудният период трае от 2 до 5 години, след това проявите постепенно отслабват.  


МЕНМАКС Е ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА, КОЯТО ЩЕ ВИ ПОДКРЕПИ В ПЕРИОДА НА КЛИМАКС.

Ерекцията е следствие от изпълването на кръвоносните корпуси Cavernosa (порести съдове покрай тялото) с кръв. МЕНМАКС стимулира този процес и дава бързи резултати. МЕНМАКС е продукт изцяло на билкова основа, напълно съобразен с потребностите на мъжкия организъм създаден по формула на световноизвестния акад. Хлебаров. Течната му формула се усвоява 100% от организма и затова има подчертано бързо действие. Поразителният му ефект идва от стимулирането на производството на лутеинизиращ хормон, който влияе пряко върху производството на тестостерон. А повишеното ниво на тестостерон води до повишаване на силата на мускулния растеж, удължава ерекцията и засилва потентността, подобрява спермогенезата, а с това повлиява положително качеството и количеството на произвежданите сперматозоиди.

ДЕЙСТВИЕ

 • Увеличаване значително обема на еякулацията;
 • Ефективно подобряване на еректилната функция и спермогенезата;
 • Поддържане на по-добра и по-продължителна ерекция;
 • Поддържане на нормалната функция на простатата;
 • Подобряване на либидото;
 • Много добро средство за справяне с проблема на доброкачествена хиперплазия на простатата;
 • Повишаване на сексуалната активност;
 • Подобряване функционирането на пикочо-половата система;
 • Повишаване качеството и количеството на спермата;
 • Повишаване чувствителността при оргазмите;
 • Дава издържливост при физически натоварвания;
 • Благоприятно влияние върху заболявания на пикочно-половата система;
 • Увеличаване на нивата на тестостерона, броя подвижността и жизненоспособността на сперматозоидите...
Специалистите констатират, че някои билки са ефективни за облекчаване на симптомите на уголемена простата. Тези билки могат да бъдат използвани самостоятелно или да се приемат в комбинации, тъй като имат различни, но синергични ефекти.
МЕНМАКС е продукт изцяло на билкова основа, напълно съобразен с потребностите на мъжкия организъм създаден по формула на световноизвестния акад. Хлебаров. Течната му формула се усвоява 100% от организма и затова има подчертано бързо действие. Съдейства за стимулиране на производството на лутеинизиращ хормон, който влияе пряко върху производството на тестостерон. А повишеното ниво на тестостерон води до повишаване на силата на мускулния растеж, удължава ерекцията и засилва потентността, подобрява спермогенезата, а с това повлиява положително качеството и количеството на произвежданите сперматозоиди.
МЕНМАКС е напълно органична, безопасна и без странични ефекти добавка.
Не се ограничавайте. Покажете пълния си потенциал!

Бъдете сигурни в себе си, уверени, че ще можете да покажете на всяка жена, колко сте добър и че можете да удовлетворите всичките й очаквания!


МЕНМАКС МОЖЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ТУК

https://biotica.bg/manmax-za-silna-erektsiya-i-potentnost

Търсене

Категории

Реклама

pk
rr
ss
ar
af
ba

Свързани продукти

Отзиви

Все още няма отизиви за тази новина