▶ 10 лв ваучер с код BONUS ▶ за поръчки над 100 лв

Казах сбогом на астма, цироза и хипертония с чудо от Китай

Гъбата Рейши тушира възпаленията, чисти мозъка и тялото и слага спирачки на стареенето 

От мистичната традиционна китайска медицина до целия модерен свят днес гъбата Рейши се доказва като доставчик на силен имунитет и мощен чистач на токсините в тялото. От хиляди години Ганодерма (както е другото име на лечебното растение) расте в азиатските планини. Името “рейши” й дават япоците, китайците по-често я наричат “лингви”. Дългият опит в използването й за лечение на тежки заболявания пренасят славата й отвъд континента и днес тя е сред най-известните гъби на планетата.

Славата на Рейши идва най-напред от способността й да доставя енергия за тялото, като междувременно го пречиства от натрупаните токсини. Паралелно гъбата тонизира и мозъка. Консумацията й доказано избистря мисълта и повишава концентрацията. Тушира страничните ефекти от натрупани стресови преживявания и стимулира когнитивните процеси.
Освен осезаемо доброто общо действие върху тялото, растението има и десетки специфични лечебни ползи при сериозни хронични и злокачествени заболявания. 

Ето списък на най-популярните състояния, които се третират с прием на Ганодерма:

 • Астма, бронхит и други възпалителни респираторни проблеми;
 • Натоварен, омазнен и “затлачен” черен дроб - спомага за детоксикацията му и предпазва от натрупване на вредни токсини, които затрудняват дейността му; освобождава и свободните радикали;
 • Помага ефективно при хипертония - намалява кръвното налягане и спомага за поддържането му в нормални граници;
 • Предотвратява развитието на ракови клетки и метастази в тялото заради мощните си антиоксидантни свойства и тритерпеноидите, които съдържа. Други от активните съставки на гъбата Рейши успешно откриват и “деактивират” вече наличните ракови клетки в тялото. Освен това доказано приемът й намалява страничните ефекти и лъче- и химиотерапията при онкоболни пациенти. Помага за овладяване на косопада, гаденето, виенето на свят и други сериозни проблеми на раково болните. 
 • Помага за контрола на кръвната захар - увеличава добрия холестерол и намалява триглицеридите. Проучвания сочат, че съставките на Ганодерма понижават трайно кръвната захар, макар това все още да не се счита за едно от най-важните й приложения в медицината;
 • Облекчава умората и депресията, дарява със спокоен сън; 
 • Засилва имунитета, като неутрализира всякакъв вид възпалителни процеси, които протичат в организма. 
 • Подкрепя храносмилателната система и има пробиотично въздействие върху стомаха;
 • Помага при уголемена простата;
 • Облекчава алергични кризи;
 • Действа ефективно срещу проблеми с женското здраве.
Изброеното не изчерпва цялата налична информация за лечебните сили на гъбата Рейши, защото те продължават активно да се изследват. Едно е сигурно - употребата й е силно препоръчителна в периоди на грипни епидемии. Мощните й антиоксидантни и антивъзпалителни свойства предпазват от заразяване и спомагат имунната система да се пребори с различните щамове, без да се засегнат белите дробове.
Както повечето азиатски супергъби, и Рейши се предлага под формата на хранителна добавка предимно под формата на капсули. В тях се съчетават малко количество стрит прах от растението плюс екстракт от него. 
За по-бързо усвояване от организма и по-осезаемо лечебно действие, от екипа на Биотика разработиха специална високо потентна тинктура с гъба Рейши. 

Търсене

Категории

Свързани продукти

Отзиви

Все още няма отизиви за тази новина