▶ 10% БОНУС ОТСТЪПКА С КОД: BONUS10

Как болят бъбреците?

2020-01-02
326
0
Biotica

Бъбреците са един от най-важните човешки органи. Разположени са от двете страни на торса и основната им функция е да филтрират кръвта ни от всичките вредни елементи, които организмът ни абсорбира от храната и замърсената околна среда.


Тялото ни се освобождава от токсините и шлаките посредством урината, като за едно денонощие бъбреците филтрират около двеста литра кръв.

Претоварването им обаче води до редица проблеми. Отделно от това, тези важни органи са преразположени към редица патологии, което ги прави изключително уязвими. Точно затова профилактиката им е от съществено значение.

Макар и скрити от вътрешната страна на коремната кухина, болните бъбреци причиняват изключителна болка, която засяга цялото тяло и може дори да повлияе на свободното ни движение. Именно появата на болките в бъбреците е симптом, че нещо не е наред. Обикновено отначало се повяват леки болежки, подобни на убождане в хълбоците и гърба. Това става най-често докато ходим.

Характерно за бъбречната болка е, че тя се усилва при физически натоварвания като тичане, катерене, тренировка във фитнеса или каране на колело.

Дopи cлaбoтo пoтyпвaнe пo ребрата oтзaд вoди дo cилнa бoлкa. Бoлeзнeнитe усещания мoгaт дa ca c paзличeн характер – cилнa остра, пpocтpeлвaщa или дъpпaщo-тeглeщa бoлкa.

Пpoдължитeлнитe бoлeзнeни усещания мoгaт дa cвидeтeлcтвaт зa хронично пpoтичaнe нa зaбoлявaнe. Острата бoлкa мoжe дa e пpизнaк зa зaпyшвaнe нa кpъвoнoceн cъд, осигуряващ хранителни вeщecтвa нa бъбpeчнaтa тъкaн.

Aкo ви бoли лeвият или дecният бъбpeк пpи ходене, тo e нeoбxoдимo дa пoтъpcитe лeкapcкa пoмoщ и в чacтнocт дa се oбъpнeтe към cпeциaлиcт – уролог, нeфpoлoг, кoитo щe пoмoгнaт зa oпpeдeлянe пpичинaтa зa бoлкитe.

Причините за болка в бъбреците може да са различни – камъни във важните органи, атеросклероза, възпаление, тумор, киста, травми, настинка.

БЪБРЕЦИТЕ - ПРЕЧИСТВАНЕ НА ЖИВОТА

Малка част от хората разбират тяхната важна роля в поддържането на балансирано кръвно налягане, здравословно алкално-киселинно равновесие, оптимален електролитен баланс и правилното пречистване и филтриране на кръвта.
Бъбреците са много сложни, но и в известен смисъл опростени органи, изключително устойчиви, но и много крехки. Тъй като една от основните функции на бъбреците е непрекъснато да филтрират кръвта, ако нашата здравословна диета е наситена с мощни био храни и билки, те ще бъдат здрави и ще допринесат за цялостната устойчивост на организма.

ЗАЩО Е ВАЖНА ГРИЖАТА ЗА БЪБРЕЦИТЕ?

Бъбреците работят 24 часа на ден, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. Нямат почивни дни, ваканции или болнични, но имат няколко задачи, с които трябва да се справят перфектно. Тяхната правилна функция е от съществено значение за нашия живот. Те контролират баланса на течностите в организма, играят важна роля за детоксикацията му и поддържането на алкално-киселинния баланс в него, а имат и функцията да контролират нашето кръвно налягане и хормони.

НЕФРОФИКС - ПОДКРЕПА ЗА ОТДЕЛИТЕЛНАТА СИСТЕМА

Билките в състава на НЕФРОФИКС са с комплексно действие, подходящи са при хронични бъбречни заболявания, при инфекции на отделителната система, както и при бъбречни увреждания по време и след назначена терапия. Оказва подкрепа при проблеми с органите на отделителната система. Също така, действат успокояващо, билките имат слаби антибактериални и антифунгицидни свойства. Притежават пикочогонно действие, спомагащо за пречистване на бъбречната тъкан и оказва благоприятно влияние при възпалени бъбреци. Билките:
  • Оказват въздействие върху възпаленията, заради присъщите им противовъзпалителните и диуретични свойства.
  • Оказват съдействие при камъни от бъбречен произход и инфекции на отделителната система.
  • Оказват съдействие при отслабена функция отделителната система.
  • Подпомагат всички бъбречни структури и да спомагат за нормализиране функциите на цялата отделителна система.


НЕФРОФИКС МОЖЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ТУК

https://biotica.bg/nephrofix-pri-kamani-v-babretsite-i-babrechni-krizi

Сподели:

Търсене

Категории

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Феноменът е деликатес номер 1 за космонавтите Ако си мислите, че динозаврите са най-старите оби..

2023-03-23 16:25:56

Край на вълчия глад, преяждането и трупането на мазниниМного хранителни добавки включват комплекси о..

2023-03-22 16:29:08

Само елита в Китай се докосвал до еликсира за красота и хормонален баланс“Кралският лечител на всичк..

2023-03-16 15:45:25

Тайната за здрав сън и свеж ум е тукБудувате с часове, а всъщност сте капнали от умора? Сънят не идв..

2023-03-15 12:58:47

Вталявате се лесно, докато тялото се пълни с енергия Строгите диети и изтощителни тренировки, с..

2023-03-14 13:12:46

Загърбете рани, бръчки и петна с чудото за съвършена кожаСвещен дар. Това е за туземците в Полинезия..

2023-03-10 15:23:38

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56

Ето го лесния път към спокоен стомах, чисти черва и красиво тялоЗапек, разстройство, киселини, тежес..

2023-02-03 10:02:48