▶ ПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ

Излекувайте сърце, бъбреци и матка с билката на Левски

2023-02-23
34352
0
1-3 мин.
Излекувайте сърце, бъбреци и матка с билката на Левски

Апостола ни завещал чудно биле, за да церим коварните болести

Освен идеите за чиста и свята република, Васил Левски завещава на България много тайни за оцеляване в екстремни условия. Апостола, преследван от десетки турски потери в годините, съумява не само да остане неоткриваем на крачка от врага, но и да се самолекува успешно в спартански условия за оцеляване.

Така, по времето когато спонтанно се превръща от дякон в идеолог и организатор на националната борба за освобождение, Левски открива чудните лечебни сили на билката котешка стъпка. С нея Апостола лекувал себе си и сподвижниците ни от всякакви “кожни рани” и друг здравословни проблеми. Има данни, че лечебните му практики възприели и много от хайдушките чети, които се укривали в Балкана през тези години. Билето се прочува у нас покрай приключенията на Дякона, а в годините се доказва, че притежава уникални лечебни ползи за нашето здраве. 
По света илачът е познат и с името див босилек, като намира място и в кулинарията. Доказва се като потентен източник на здраве за сърдечно-съдовата, имунната, пикочо-половата и отделителната системи в организма ни. Освен това, точно както мъдро е открил Левски, котешката стъпка е истински природен еликсир за здрава кожа. 
Уникалните свойства на билката произтичат, разбира се, от богатия й на полезни вещества химичен състав. В стъблата, листата и цветовете си растението крие над 1000 ценни за здравето ни флавоноиди, сапонини, етерични масла, фитофеноли, цяла плеяда витамини и есенциални макроелементи. 

КАКВО ДА ЛЕКУВАМЕ С КОТЕШКА СТЪПКА?

  • Пази сърцето здраво, а кръвта - чиста - билката се прилага при всякакви аномалии в сърдечно-съдовата система. Ефективна е при хипертония, като успешно облекчава натиска върху артериите. Съдейства за пречистването на кръвта и повишава нейната проводимост през съдовете в нашето тяло. Така се осигурява по-бърза доставка на кислород до нашите органи, което повишава функционалния им капацитет.
  • Заздравява кожата, премахва грозни израстъци - за целта може да се направи домашен мехлем с изварени части от растението или да се ползва мощна билкова тинктура, с която да се третират директно проблемните кожни участъци. Котешка стъпка премахва ефективно упорити брадавици, бенки и мазоли. 
  • Пази и лекува простатата - топла запарка от листата или цветовете на билето доказано спомагат за намаляване на размера на уголемената простата и предотвратяват повторното й вредно разрастване.
  • Еликсир за женско здраве - невероятно, но факт - билката на Левски е мощен тоник и срещу женски болести. Може да се справи с кисти и миоми в матката, както и да тушира всякакви възпалителни процеси в женската полова система. Регулира и хормоналния баланс, като обуздава и облекчава протичането на нередовния менструален цикъл. 
  • Пречиства и лекува бъбреците - топла запарка (чай) от котешка стъпка ще помогне да се разделите ефективно с камъните и песъчинките, които тормозят бъбреците ви. 
  • Помага при гастрит - консумирайте чай от билката поне два пъти дневно, ако сте в период на криза от гастрит - ще облекчи трайно болките и възпалението. 
  • Мощен антиоксидант - съставките на котешката стъпка я правят широкоспектърен антиоксидант за всички клетки в нашето тяло.
  • Тоник за имунитет - след всичко описано, не е изненадващо, че приемът на любимия лек на Васил Левски е гарант за подсилване на имунната система. Нещо повече - модерни изследвания препоръчват котешката стъпка в период на интензивна терапия при онкоболни пациенти. Съществуват данни, че билето спира разпространението на ракови клетки и подпомага лечението. 

Най-лесно и ефективно можете да ползвате екстракт от котешка стъпка под формата на био тинктура, която гарантира най-бързо и пълно усвояване на полезните вещества от организма. 

Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

bilkovi tinkturi
kozmetika
special
magazin

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОДОБНИ СТАТИИ

Събуждането рано сутрин понякога е много трудно. А за някои хора това е почти невъзможна задача. Осо..

2021-06-23 16:46:44

Естествения имунен отговор на организма е много важен за преборването на инфекциозни заболявания, ба..

2020-10-13 10:43:52

Хормоналният дисбаланс в организма влияе отрицателно върху физическото и психическото здраве както н..

2020-11-13 10:18:41

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Ето ги молекулите за здраве, сила и издръжливост на господата  Днес имаме повече отговори от..

2024-06-20 09:33:00

Широко приложими и универсално ефикасни лекарства за рак все още не могат да се открият. За здраве и..

2024-06-19 11:00:00

Къде и как боли, кога ставите изтъняват Болки, схващания, сковани движения, липса на гъвкавост - ..

2024-06-18 11:17:00

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56