Бях развалина, но се излекувах с … вода

В началото на март 2004 г. ми дадоха книгата “Тялото жадува за вода”, чието мото е:

“Ти не си болен, а си жаден”. Авторът, доктор Батманжелидж, в края на 80-те години открива метод на лечение на човешкия организъм, който възстановява жизнените функции на тялото и неговите органи. Здравната организация на САЩ обаче отказва да я популяризира, защото годишно се харчат огромни суми за лекарства, а техните производители са основните й спонсори.

За да ви стане ясно за какво става дума, ще ви дам кратка информация за моето здравословно състояние до започване на лечението. Аз съм хипертоник с инсулинозависим диабет, увредени клапи на сърцето, разширени вени, вътрешни хемороиди, главоболие, безсъние, киселини в стомаха, схващане на пръстите на лявата ръка, холестерол – 9 единици, склерозирали мускули на крайниците, схващане на мускулите по време на сън, с увредено дясно коляно, наднормено тегло – 113 кг, камъни в бъбреците, хроничен запек, разширен черен дроб вследствие на прекарана малария, полиневропатия, сковаваща болка в кръста, която не ми позволяваше да вървя повече от 100 метра, без да се наведа, за да се облекча от нея, болки в коленете при ставане.

На 3 март 2004 г. започнах терапията, като продължих да вземам предписаните ми лекарства, и …

След няколко дни болките в кръста изчезнаха! Сега без усилия всяка сутрин изминавам от 4 до 8 км за около час и половина – два.

Още в първите дни започна да пада нивото на кръвната захар, започнах да намалявам сутрешните дози инсулин. След месец и половина спрях сутрешната доза, а след 100 дни – и вечерната. Преди започване на терапията взимах по 20 единици инсулин сутрин и вечер, а сега съм само на диета – без захар и бял хляб, а вечер – само на салата и плодове. Другите лекарства започнах да спирам постепено.

В началото на април студените ми стъпала се стоплиха и тлъстините започнаха чувствително да се стопяват и към април 2005 година вече бях 97-98 кг. Кръвното ми налягане се нормализира. Разширените вени започнаха да се прибират и вече от година не са се възпалявали. Тежестта в краката ми изчезна, отоците и моравосините кръвоизливи от стъпалата ми също. Кръвоизливите в очите започнаха да се избистрят.

Повече от година и половина хемороидите ми не са кървили, вече нямам и запек.

Сърдечната аритмия изчезна, болките в коленете също, въпреки че все още се качвам и слизам трудно от превозни средства. Мускулите на краката ми вече не се схващат по време на сън, а през 2006 г. установих, че и черният ми дроб се е свил почти до нормалните си размери.

 • КАКВА Е РЕЦЕПТАТА?

Тя е проста за прилагане, но е нужно постоянство, да не кажа инат, докато човек е жив.

На един килограм телесно тегло е необходимо да се приемат 30 мл обикновена чешмяна вода дневно, като на 2 л вода се слага 3 грама сол. Специално при моето тегло – 113 кг, аз изпивах 3390 мл вода. Започнах с 3.5 л изворна вода и 5, 25 г сол. Разделя се на 6 дози. Приема се по 1 доза половин час преди ядене (закуска, обяд, вечеря) и два и половина часа след ядене, т.е. общо 6 дози. Лекарствата не се пият с тази вода.

Примерен режим на пиене на водата:

– 7.00 ч – вода;

– 7.30 ч – 8.00 ч. закуска;

– 10.30 ч – вода;

– 12.00 ч – вода;

– 12.30 ч – 13.00 ч – обяд;

– 15.30 ч – вода;

– 18.00 ч – вода;

– 18.30 ч – 19.00 ч. вечеря;

– 21.30 ч – вода.

Водата се пие на глътки, не на екс.

Важно! 

Ако пропуснете някое хранене, водата не се пропуска! Трябва да се спрат храните с подсладители – захарин и др.

Внимание!

Ако сте пили по половин литър вода, започвате със същото количество, разделено на 6 дози. През 2-3 дни увеличавате количеството вода. При болни бъбреци също, няколко дни следете урината, като постепенно увеличавате водата и солта.

Само режимът на пиене на вода със сол дава фантастичен резултат. Както пише авторът, това е революция в здравеопазването. Ако желаете, отделно може да пиете чай или кафе.

Сега на ден пия по 3 л вода с 4,5 г сол , понеже вече тежа 96 кг. Тази смес ( вода и сол) помага за възобновяване на физико-химичните реакции в организма, започва да сваля излишния холестерол, прочиства кръвните, водните и нервните пътища в организма и му позволява сам да се лекува.

 • През април 2004 година се простудих силно и белите ми дробове се възпалиха, имах силна кашлица. Само за 10 дни всичко отмина без употреба на лекарства, а през ноември 2005 г. хремата ми премина без никакви лекарства само за няколко дни.

Не можем да принудим всички хора да опитат това средство, но можем да им дадем шанс, най-вече на пенсионерите, страдащи от постоянна липса на средства.

През декември 2006 година кръвната ми захар рязко падна и това ме принуди да взимам и вечер въглехидрати – бял хляб по една филийка, дебела 1 см. Дотогава вечер бях само на салата. Явно панкреасът почти напълно е възстановил функцията си да произвежда инсулин.

Авторът пише, че по начало след 20-годишна възраст всички хора трябва да спазват този режим, за да поддържат тялото си в добро здраве. Той препоръчва разходка всеки ден сутрин и вечер, минимум по един час и петнайсет минути.

Доктор Батманжелидж пише, че при изследване на ракови клетки в тях е установена неколкократно по-малка концентрация на сол спрямо здравите клетки в организма.

Недостатъчното количество сол в организма води до високо кръвно налягане и чупене на костите при възрастните хора. С този метод има възможност да се лекуват всякакви заболявания, например астмата се лекува за около месец.

СЪЩЕСТВУВА ЛИ УНИВЕРСАЛЕН ЛЕК, КЪМ КОЙТО ДА ПОСЕГНЕМ ПРИ ВСЯКАКВИ НЕРАЗПОЛОЖЕНИЯ И БОЛЕЖКИ?


Да, колкото и невероятно да звучи – такъв лек има. При това съставът му идва от природата, на една ръка разстояние от нас. Ние сме събрали вместо Вас билките и сме подготвили мощна формула от концентрирани екстракти на растенията глухарче, троскот, репей, жълт кантарион, маточина, коприва, куркума и ехинацея, известни със свойствата си да носят здраве и дълголетие.

МУЛТИФИКС е комплексна биоактивна формула, която подпомага процесите на възстановяване и обновяване в организма.

ОКОЛНАТА СРЕДА И КАК НИ ВЛИЯЕ ТЯ?

Всеки един от нас, в по-голяма или по-малка степен, е усещал негативното влияние на замърсената околна среда. Много от симптомите зaвиcят oт пpичинaтa зa зaбoлявaнeтo. Ocнoвнитe ca глaвoбoлиe, кaшлицa, yмopa, гaдeнe. B някoи cлyчaи пpизнaцитe нa бoлecттa нe ce пpoявявaт дълги гoдини, дoкaтo зaбoлявaнeтo нe пpoгpecиpa. Най-напред биват поразени дихателната, сърдечно-съдовата и нервната система. Най-засегнати са хората, живеещи в големите градове, подложени на прекомерен стрес и натоварване.

МУЛТИФИКС поддържа всички органи и системи в тялото в нужното здравословно състояние и предотвратява поява на тежки заболявания. Продукта активно детоксикира тялото ни, като доставя необходимите микроелементи за поддържане на естествените метаболитни процеси на организма и се бори активно с агресивнто въздействие на вредните фактори от околната среда.

Действието на хранителната добавка МУЛТИФИКС се дължи на богатото съдържание на следните биоактивни вещества: антиоксиданти  (процианиди), флавоноиди, линоленова киселина, витамини, ресвератрол, етерични масла, танини, смоли, пектинови вещества, микроелементи, флавоноиди, фитоциди, катехини, гликозиди, дъбилни вещества, инулин, холин,  сапонини, слузни вещества, тритерпени, кумарини, алкалоиди, аминокиселини, органични  киселини, горчиви вещества,  витамини, минерални соли и др.

МУЛТИФИКС ДЕЙСТВИЕ

 • Бори се с бактериите, причиняващи кожни проблеми, включително акне;

 • Прочиства токсините от тялото;

 • Заздравява ноктите, косата, кожата;

 • Заздравява и повишава еластичността на кожата, сухожилията, костите и хрущялите;

 • Спомага за изглаждане на признаците на стареене – бръчки, петна по кожата;

 • Натурален диуретик – спомага за изхвърляне на излишните течности;

 • Антицелулитно действие;

 • Укрепва стените на кръвоносните съдове, спомага за изчистване на атеросклеротични плаки и предотвратява образуването на разширени вени и спукани капиляри;

 • Изразено антиоксидантно действие – бори се срещу свободните радикали, причиняващи стареене, както и срещу свободните радикали при тютюнопушене и замърсен въздух;

 • Укрепва цялостното психическо и физическо здраве – тонизира, подобрява настроението и стимулира имунната система;

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПОЛЗИ ОТ УПОТРЕБАТА НА МУЛТИФИКС

 • Помага на организма да произвежда важни хормони и микроелементи.

 • През първата седмица от използването на продукта, под въздействието на мощни адаптогени, тялото бива стимулирано да произвежда ценни вещества, които са необходими за нормалното функциониране на централната и периферната нервни системи.

 • Организмът възстановява нарушения баланс и се връща към нормалното си състояние.

 • Действа стимулиращо на клетките.

 • Спира дегенеративните процеси, които засягат клетките и инициира процеса за тяхното автоматично възстановяване.

 • Продуктът стимулира клетките да работят.

 • Подпомага мисловната дейност и енергизира.

 • Предизвиква увеличаване на енергията и по-бързи мисловни способности, както и чувство за лекота.

 • Благодарение на този продукт ще се отървете от умората и ще се заредите с енергия.

  ПОВЕЧЕ ЗА ПРОДУКТА - ПРОЧЕТЕТЕ ТУК

  https://biotica.bg/multifix-za-vazstanovyavane-i-obnovyavane-na-organizma

Търсене

Категории

Реклама

af
rr
ar
ba
ss
pk

Свързани продукти

Отзиви

Все още няма отизиви за тази новина