Билкови хапчета за ерекция

2024-05-29
416
0
1-3 мин.
Билкови хапчета за ерекция

Ето я безвредната природна формула, която наистина работи 

Ако мъжките проблеми с потентността и сексуалното представяне преди години са свързвани директно със старост, днес знаем добре, че от тях страдат и значителен брой млади, физически здрави и активни мъже. Разбира се, проблемите с ерекцията често са сигнал за сериозни здравословни проблеми при представителите на “силния пол”, които далеч не се отнасят само до сексуалното представяне. 

Симптомите на еректилна дисфункция внасят паника и хаос в живота на засегнатите. Те често са придружени със сериозни психологически проблеми и тежки депресивни състояния. За да се спасят, господата бързат да намерят хапчета за “напомпване” на либидото, потентността и мъжеството си. Често обаче наличното в аптеките е неефикасно и дава опасни странични ефекти. Случва се и веднъж прибегнали до специалните медикаменти и стимуланти пациентите да не успяват да се разделят с тях, без отново да нарушат баланса в половото си здраве. 

Какви са алтернативите, как да може да се подобри и поддържа здравословна ерекция безопасно и ефикасно, ще разберем сега. 

Какво означава ерекция?

В масовото съзнание често се слага знак за равенство между терминът ерекция и сексуална възбуда. Макар по същество да са взаимно свързани, те на означават едно и също. Процесът на еректиране на пениса е дълъг, сложен и включва няколко различни системи в нашето тяло. 

И макар неговата цел да е втвърдяване и готовност на пениса за сексуален контакт, зародишът, развитието и отминаването му са обект на множество изследвания.

За да може половият орган да стои изправен и да изпълнява своите сексуални функции, той разчита първо на добро кръвообращение. Самото втвърдяване става чрез две камери, които се пълнят с кръв от тялото при наличие на възбуда, и се изпразват след оргазъм или отминаване на стимула.

Всичко обаче започва в мозъка. Там се разпознава обектът на желание и удоволствие, след което нервната система чрез сложна поредица от сигнали задейства кръвоносната, която изтласква кръв към пениса. 

Процесът може да се случи понякога и по време на активно сънуване, когато не е непременно свързан със сексуална възбуда. Същото се отнася и за честите сутрешни ерекции, които се явяват продължение на нощните. 
До състоянието може да доведе и прием на определени медикаменти - най-често от типа на антидепресантите. 

Какви са причините за проблеми с ерекцията 

След като изяснихме колко строен процес и ефективна комуникация между различните органи и системи в тялото се изисква за поддържане на добра сексуалната възбуда в пениса, сега е време да разгледаме причините за аномалиите.

Най-често при затрудняване да се приведе половият орган в готовност за сексуален акт или да се поддържа готовността му по време на самия акт говорим за еректилна дисфункция. При нея се наблюдават проблеми със задържане на сексуалната възбуда (появява се слаба или силна ерекция, която не е достатъчно устойчива и продължителна за достигане до кулминация), преждевременна еякулация или тотална невъзможност да се “вдигне самолета”.

Причините за всяко от изброените състояния, могат да се обособят в няколко категории:

 • Хормонален дисбаланс - производството на тестостерон е от ключово значение за поява и поддържане на здравословна ерекция. Когато е налице дефицит или свръхсинтез на половия хормон, започват аномалиите. С напредване на възрастта количеството в тялото намалява, но амплитуди се наблюдават също и при млади мъже, особено активни спортисти.
   
 • Нарушено кръвообращение - при проблем с транспорта на кръв до различните органи в тялото и заболявания като тромбофилия и атеросклероза, мъжкият полов член също не успява да се снабди с нужното количество за втвърдяване. При такава ситуация, често страда и простатата.
   
 • Зависимости, лекарства - налице са цели групи медикаменти, обикновено за нервната и сърдечно-съдовата система, които могат да имат негативен ефект върху половото здраве при мъжете. Върху способността да се образува и поддържа ерекция винаги влияе и приемът на наркотични субстанции. Лечението от тези зависимост е тежко и продължително, като често сексуалната функция е сред най-трудните за възстановяване. Проблеми с нея винаги има и при системна злоупотреба с алкохол.
   
 • Психически проблеми - депресивните състояния, свръх повишеният стрес в ежедневието, засилената тревожност, както и голяма част от хроничните психични заболявания могат да доведат до болестни аномалии с ерекцията. 

Симптоми и признаци

Тъй като възможността да се втвърди и подготви за полов акт мъжкият полов член зависи от много променливи фактори, невинаги невъзможността да се образува и задържи ерекция е причина за сериозно безпокойство.

Ето които симптоми и признаци трябва да ни накарат да се загрижим за проблема:

 • много бързо “спадане” на възбудата в пениса;
 • трудно достигане до пълна готовност за полов акт;
 • преждевременна еякулация;
 • твърде забавена еякулация;
 • системно недостигане на оргазъм при стимулация.

Ако тези ситуации описват сексуалния ви живот в течение на повече от 1-2 месеца, не купувайте спонтанно стимуланти, а потърсете консултация с уролог. 

Хранителни добавки и хапчета за силна ерекция

При нарушена ерекция не се нуждаете от химически обработени таблетки с неясни ефекти върху организма. За качествена битка с еректилната дисфункция може да направите два напълно осъзнати избора, които да решат трайно проблема:

 • здравословни навици - погрижете се да установите диета, която изобилства от пресни хранителни продукти, богати на фибри, витамини и минерали вместо тлъсти, мазни, пържени, твърде солени или изкуствено подсладени изделия. Пийте повече вода, пресни сокове и билкови чайове за сметка на алкохолни и кофеинови напитки. Ограничете тютюнопушенето, не посягайте често към антидепресанти и установете режим на физическа активност всеки ден. Тези промени ще подобрят кръвообращението и ще предотвратят проблеми с простатата, които често са причина за еректилната дисфункция.
   
 • Подкрепете половото здраве с билки - няма по-чист и здравословен начин да си върнете формата от прием на естествени природни стимуланти за качествена ерекция. Растения като трибулус терестрис (бабини зъби), женшен, магарешки трън, мака, пчелно млечице, босилек и много други намират място в доказано ефикасните билкови комбинации, разработени от екипа на Биотика.
   

Погрижете се за своето здраве и самочувствие с МЕНМАКС ПЛЮС, ЕРОС, МЕНФИКС или чиста тинктура Бабини зъби. Всички те са налични на трайно ниски цени в онлайн магазин Biotica.bg

Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

kozmetika
magazin
special
bilkovi tinkturi

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОДОБНИ СТАТИИ

КАКВА Е РОЛЯТА НА БЪБРЕЦИТЕ В ЖИВОТА НА ОРГАНИЗМА?Бъбреците са два "филтъра" с форма на боб, чиято з..

2020-09-29 17:54:44

Еякулацията и оргазмът при мъжете в повечето случаи са еквивалентни, но понякога могат да се различа..

2019-11-29 12:59:09

Болезненото уриниране е симптом, който не бива да пренебрегваме. Кога да потърсим лекар.Болка или па..

2024-03-25 23:12:02

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Ето как малкият орган ви казва, че сте в беда  Проблемите с уринирането и сексуалната функци..

2024-05-30 11:37:00

Ето я безвредната природна формула, която наистина работи  Ако мъжките проблеми с потентност..

2024-05-29 11:49:00

Диета, билки, рецепти - ето го планът за действие За разлика от повечето заболявания на стомашно-..

2024-05-28 12:38:00

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56