▶ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ ◀

Най- добрите билки за полова мощ

Както всяка част на тялото, така и мъжката репрудуктивна система се нуждае от правилните хранителни вещества за оптимално здраве – от функциониране до плодовитост.

Различни проучванията са изолирали няколко хранителни вещества, които са особено полезни. 

Цинк
В съвременната епоха, хората с по-високи нива на цинк в организма са показали, че имат по-голямо желание за полов акт, отколкото тези с по-ниски нива. Това е така, защото минералът е от съществено значение за производството на тестостерон. Мъжете с недостиг на цинк, които са приемали допълнително цинк в продължение на шест месеца, удвоили нивата си на тестостерон. 
Витамин В12
Витамин В12 се използва от всяка система в организма, особено в клетъчния метаболизъм и производството на кръв – два основни фактора за получаване и поддържане на качествена ерекция.
L-аргинин
Аминокиселината L-аргининът се превръща в азотен оксид, природно възникващ газ, който кара кръвоносните съдове да се отпуснат и да улеснят притока на кръв, помагайки ви да останете твърди.
Магнезий
Минерал, участващ в развитието на мускулите, мускулите са от съществено значение за репродуктивната функция при мъжете от всяка възраст и ниво на активност. Едно проучване, което сравнява спортистите с неактивни индивиди, установи, че допълването с 22 mg магнезий на килограм телесно тегло в течение на четири седмици повишава нивата на тестостерон в двете групи. 
Селен
Селенът, открит в бразилските ядки, черния дроб и стридите, е минерал, който играе важна роля в здравето на хормоните. Човек се нуждае от много малко количесетво за здрави сперматозоиди, но и малкия дефицит може да бъде катастрофален за репродуктивното здраве. 
Бабини зъби
Българската билка бабини зъби е  иcтинcĸи пpиpoдeн дap, безценна за мъжĸaтa пoлoвa cилa и издpъжливocт, въpxy pacтeжa нa мycĸyлитe и e oтличнo пpиpoднo cpeдcтвo зa пpoчиcтвaнe нa xoлecтepoлoвитe плaĸи. Toвa e нaй-пoдxoдящият вapиaнт зa чoвeшĸия opгaнизъм зa нaй-бъpзo и пълнoцeннo ycвoявaнe. Чyдecнo нaтypaлнo cpeдcтвo зa физичecĸa и ceĸcyaлнa фopмa, c бъpзo дeйcтвиe и бeз cтpaнични eфeĸти, оcoбeнo пpиeмaнa пoд фopмaтa нa eĸcтpaĸт! 
Женшен
Той е най-модерният и безопасен начин за борба с еректилната дисфункция, преждевременната еякулация и пониженото либидо. Женшена има редица предимства, които го превръщат в предпочитаното средство за решаване на повечето видове сексуални проблеми при мъжете:
 • може да предизвиква мощна и здрава ерекция, когато имате нужда;
 • може да увеличи размера на пениса, точно в подходящия момент ;
 • премахва ефекта на преждевременната еякулация;
 • действа сигурно и надеждно;
 • натурален продукт без никакви странични ефекти;
 • може да се употребява едновременно с алкохол и храна.
Глухарче
Използва се като тонизиращо средство. Екстрактът намира приложение при проблеми с кръвоносната система като подпомага за пречиставането на кръвта, намаляването на нивата на холестерола и подобряването на кръвообращението. Приемът на екстракт от корен от Глухарче спомага за правилното функциониране на сърдечният мускул, засилва чревната перисталтика, подпомага дейността на черния дроб и стимулира метаболизма. Доказано е, че коренът от Глухарче действа положително при онко състояния от общ характер, като атакува раковите клетки, без да въздейства върху останалите клетки. Това свойство се дължи на високото съдържание на инулин в корените му.
Магарешки бодил
Допринася за правилното функциониране на простатата и повишава потентността. Силен антиоксидант с изразено тонизиращо и укрепващо действие. Подобрява състоянието след циpoзa и xpoничeн xeпaтит, пpичинeни oт злoyпoтpeбa c aлĸoxoл, aвтoимyннo зaбoлявaнe или виpycи. 

RED DEVIL /Червен дявол/ е хранителна добавка за мъже. Формулата на продукта действа благоприятно при проблеми като еректилна дисфункция, преждевременна еякулация и невъзможност за задържане на ерекцията. За разлика от голяма част от останалите продукти, предлагани на пазара, RED DEVIL решава проблема дългосрочно.
 • Подобрява ерекцията благодарение на подобреното кръвообращение;
 • Спомага за повишаване качеството на сперматозоидите;
 • Удължава ерекцията;
 • Премахва умората, повишава физическата издръжливост;
 • Подпомага сърдечно-съдовата система;

Търсене

Категории

Свързани продукти

Отзиви

Все още няма отизиви за тази новина