✅ Безплатна доставка за поръчки над 50 лв ✅

Как най-бързо да се сдобием с шоколадов тен

Шоколадовият загар е любимият “аксесоар” на дамите през лятото. Цел №1 на всеки през лятото е да придобие тен и да го запази за максимално дълъг период от време.

Козметичният пазар буквално е залят от всякакви продукти, които обещават да се сдобиете с приятен тен още след първите 1-2 слънчеви бани. Но дали е така? За съжаление голяма част от потребителите, които купуват такъв тип продукти не обръщат внимание на точния състав, вложен в лосиона или олиото, което ще използват. Понякога съдържанието е базирано само и единствено на базови масла.

Най-ценната съставка в продуктите за почерняване

Коя е една от най-важните съставки за почерняване на кожата? Отговорът е бета-каротин. Това е тайната съставка, която спомага за потъмняването на кожата, като същевременно поддържа правилни нива на хидратация и удължава трайността на придобития шоколадов загар през лятото. Освен като съставка в козметологията, бета-каротин се съдържа и в някои от храните, които приемаме. Похапвайки от тях през лятото, ще се радвате на приятен шоколадов тен.

  • Морковът е най-известният хранителен продукт, който помага за златист загар. Зеленчукът е богат на бета-каротин, витамин В2, В4, калций и фосфор. Чаша сок от моркови или морковената салата преди плажа ще улеснят и ускорят почерняването. Важно е обаче да се спомене, че не бива да се прекалява с консумацията на моркови, особено от хората с по-светла кожа, тъй като това може да доведе до нежелан оранжев оттенък на тена.

Какво е действието на бета-каротин

Бета-каротинът е известен антиоксидант, който има способността да отблъсква вредните свободни радикали, които се появяват най-вече при слънчево изгаряне. При излагане на слънце, бета каротинът в тялото ни функционира подобно на кожния пигмент – отразява слънчевите лъчи, съхранява се в кожата и я оцветява. Затова, особено през летния сезон тялото ни се нуждае от достатъчно количество бета каротин, за да придобие красив, наситен и равномерен тен.

Бета каротин:

  • Допринася за по-бързото и равномерно придобиване на златисто-кафяв тен
  • Подпомага защитата на кожата срещу вредните UV лъчи
  • Подобрява устойчивостта на кожата срещу слънчеви изгарания


GOLDEN TAN - натурален продукт за придобиване на тен

Лосионът е обогатен с бета-каротин, какаово и кокосово масло и витамин Е. Продуктът съдържа златни частици, които подчертават придобития шоколадов тен и придават деликатен блясък на кожата. Формулата на продукта гарантира дълготраен тен и хидратирана кожа, с което се намалява риска от обелването й.

https://biotica.bg/losion-za-barzo-potamnyavane-sas-zlatni-chastitsi


Търсене

Категории

Свързани продукти

Отзиви

Все още няма отизиви за тази новина