10% БОНУС ОТСТЪПКА С КОД BONUS10

Разширените вени, естествени лечения

2019-08-17
423
0
1-3 мин.
Разширените вени, естествени лечения
  • Нека заличим ‘жилките’ по краката си, те са красиви само върху бижутата, които носим:

Разширените вени са кръвоносни съдове, които са се разширили удължили и усукали. Това най-често се случва в краката и се свързва с хронично възпаление и лошо кръвообращение. Има естествени решения за подобряване на кръво обръщението и за осуетяване и излекуване на последиците от разширените вени.

Кръвта непрекъснато бива изтласквана през кръвоносните съдове и местата подложени на най-голямото предизвикателство са онези, където тя се бори с гравитацията. По- конкретно, става дума за краката, които зависят от сложна мрежа от венозни разклонения и мускулно изпомпване за връщането  на кръвта обратно към сърцето. Когато вените са възпалени, това уврежда клапите и те вече не се затварят както трябва, което позволява на кръвта да тече на обратно. Това създава подуване или варикозитет в краката.

Проблемите с кръвообръщението са особено типични при хронично възпаление и могат да се отркият и при атеросклероза, високо кръвно налягане и дисфункция на бъбреците. Дългогодишните разширени вени са не само грозна гледка, но те водят и до подуване и оток в краката и глезените, удебеляване на кожата и трудно зарастващи рани. Подобни заболявания включват ретикуларни вени (сини вени) и паякообразни вени, които се свързват с хроничното възпаление и с васкуларната (съдова) недостатъчност.

  • Премахнете възпалението от тялото

Често при хората с проблеми в кръвообръщението се откриват повишени нива на инсулина. Това се дължи на лошия метаболизъм на кръвната захар и води до състояния на хронично възпаление. Важно е да не ядем зърнени храни, захари и скорбяла, понеже те повишават кръвната захар и покачват инсулина. Важно е също напълно да изключим високите на омега-6 мастни киселини зеленчукови олиа и обработените меса от храната си, защото те подсилват възпалителните медиатори, които увреждат стените на кръвоносните съдове.

Най-добрата защита срещу проблеми с кръвообръщението са храната и начина на живот, насочени против възпалението. Започнете с храна, богата на съдържащите много фитонутриенти зеленчуци, здравословни мазнини и източници на чисти протеини. Зеленчуците, които не съдържат скорбяла, билките и чайовете са чудесни източници на антиоксиданти и имат много ниско съдържание на въглехидрати. Източниците на здравословни мазнини включват кокосови продукти, авокадо, зехтин, ядки, семена и пречистени хранителни добавки с омега-3 на база на рибеното масло. Здравословните протеини включват океанска и речна риба, червено месо от хранени с трева животни и органично отглеждани домашни птици.

  • Физическите упражнения подобряват кръвообръщението

Редовните упражнения са още един много важен компонент за противодействие на възпалението в тялото. Те включват поредици от упражнения, както с високо, така и с ниско натоварване. Хората с разширени вени или онези в риск от развиване не такива трябва да се стремят да избягват дейности с голямо натоварване като скачане и бягане по бетонна настилка или на бягаща пътека. Тези хора ще е по-добре да бягат и ходят по по-меки повърхности като трева, почва и пясък.

Важно е да се движите много, но с ниско натоварване като каране на стационарно колело, ходене, танцуване, гребане и т.н., за да подобрите кръвообръщението. Хората с тежка форма на разширени вени трябва да избягват да правят упражнения на долната част на тялото с висок интензитет заради високото налягане, което това ще предизвика в кръвоносните съдове. Те могат да правят интензивни упражнения за горната част на тялото, изпълнявани с редуване на усилени упражнения с почивки.

  • Снижете нивата на С-реактивния протеин (CRP) и на хомоцистеина

При хората с разширени вени и с други проблеми на кръвообръщението често се открива повишен C-реактивен протеин. Този протеин се повишава в острите фази на възпаление, които се проявяват поради различни стресори в околната среда. Хомоцистеинът е друга често пъти повишена аминокиселина на възпалението при хора с проблеми с кръвообращението. Повишените нива на хомоцистеина се свързват с недостиг на хранителните вещества на метилирането.

Важно е хората с разширени вени и с други проблеми на кръвообръщението да вземат хранителни добавки със конкретни хранителни вещества. Те включват витамини В комплекс с B2, B6, B9 и B12 и цинк, които предоставят необходимите елементи на метилирането за естественото снижаване на нивата на хомоцистеина. Системните ензими много помагат за разграждането на фибротичната плака и за снижаването на възпалителните протеини като CRP.

ФЛЕВОФИКС - ПРОДУКТ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

Помага за премахване причината за кръвните съсиреци, а не само козметичен ефект

Помага за стимулиране на кръвообращението и укрепване стените на кръвоносните съдове

Помага за жизнен, здрав вид и тонус


  • ПРОТИВОВЪЗПАЛИТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ

ФЛЕВОФИКС допринася за спиране образуването на простагландини, веществата, които активират възпалителния процес, и потиска ензимите, които допускат развитието на възпалението


  • ФАРМАЦЕВТИЧНО ДЕЙСТВИЕ

ФЛЕВОФИКС действа в дълбочина и спомага за ограничаване чупливостта на капилярите и пропускливостта на венозните стени като съдейства за укрепване на тяхната резистентност. Подпомага за нормализиране на кръвообращението  като подобряване сърдечната функция, работата на мозъка и на вътрешните органи.

Съставът на ФЛЕВОФИКС е абсолютно натурален. Сред най-важните екстракти, които са включени в крайната формула на продукта се отличават три билкови и един плодово-витаминов комплекс. Тяхното действие върху организма е неоспоримо според народната медицина, а комбинираната им сила придава още по-голяма ефективност на продукта в неговия финален вариант. Освен, че ФЛЕВОФИКС съдейства за бързо и трайно облекчаване на болката в краката и намаляване разширяването на вените, той се отличава и с това, че неговата редовна употреба не води до появата на каквито и да било нежелани странични ефекти.


МНЕНИЕ НА СПЕЦИАЛИСТ

Д-р Грънчаров, ОПЛ

„На твърде много представителки на прекрасния пол, впрочем, както и на мъжете, е познато усещането за тежест и болка в краката. Често консултация със специалист става тогава, когато болестта прогресира и на лице са явни прояви на варикоза. Както всеки лекар, смятам, че най-доброто лечение на болестта е нейната профилактика. И на своите пациенти препоръчвам ФЛЕВОФИКС. Той отлично се справя вече с видимите резултати на варикозното разширение на вените и може да предотврати поява на болестта. Наред с тези важни свойства, продуктът има прекрасни успокояващи и отводняващи свойства. ФЛЕВОФИКС бързо и лесно ще Ви избави от ефекта на «уморените» крака, ще придаде лекота и сила в края на трудовия ден.“


Д-р Монов 

„При разширени вени, най-често се препоръчва операция или лечение с лазер. Тези традиционни медицински практики дават трайно облекчение, но са свързани с престой в болница, болка, временна нетрудоспособност и сравнително бавно възстановяване. Разбира се, превенцията е на първо място. Иначе казано, елементарна профилактика: балансирано хранене, достатъчно движение, добра лична хигиена, прием на венотоници – вид лекарствени препарати, които се грижат за добрата еластичност на венозните стени.

Лично аз силно препоръчвам друго средство, с което лесно  ще се избавите от варикозата, без операции и съпътстващи хирургическата интервенция неприятни изживявания. Това е ФЛЕВОФИКС, който има доказан ефект както при профилактиката, така и при сериозни варикозни състояния.

ФЛЕВОФИКС е базиран на натурални съставки. С комбинацията от концентрирани екстракти, той подсилва и укрепва венозните стени. Продуктът засилва кръвообращението и помага за облекчаване на венозния застой. И така, краката ви добиват привлекателен външен вид, кожата е мека, а здравето на вашите вени е под ваш контрол.

ФЛЕВОФИКС действа постепенно и всеобхватно, като оздравителните резултати са видими само след месец употреба. Действайки на ниво микроциркулация, ФЛЕВОФИКС редуцира крехкостта на капилярите и пропускливостта на кръвоносните съдове. Той повишава цялостната устойчивост на вените. Те придобиват здрав вид, изчезват буците по повърхността на кожата и се нормализира циркулацията на кръвта. В резултат на това, работата на сърцето, мозъка и червата значително се подобрява.

Освен всичко това, ФЛЕВОФИКС предотвратява образуването на простагландини, които са източник на възпаления.„

ОЩЕ ЗА ФЛЕВОФИКС - ПРОЧЕТЕТЕ ТУК

https://biotica.bg/flevofix-za-razshireni-veni-i-hemoroidi

Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

special
kozmetika
bilkovi tinkturi
magazin

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОДОБНИ СТАТИИ

Съвършената храна от природата възражда тялото и го пази от опасни атакиПчелите са вълшебници, които..

2022-08-18 11:00:18

Сърдечно-съдовата система е изключително важно да функционира правилно, тъй като здравословните проб..

2020-02-03 15:18:28

Естественото пречистване спестява скъпо и тежко лечение след време Детоксикацията на човешкия орг..

2023-06-01 15:51:33

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Бабините трикове, които спасяват от грозотията и скъпите козметични процедуриВсички ние рано или къс..

2024-03-25 23:12:19

Болезненото уриниране е симптом, който не бива да пренебрегваме. Кога да потърсим лекар.Болка или па..

2024-03-25 23:12:02

Техники за оцеляване без успокоителни и сънотворни  Под стрес в ежедневието и науката обичай..

2024-03-17 11:11:20

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56