⚡ ПОРЪЧАЙ TRIACTAL С 20 ЛВ ОТСТЪПКА⚡

View Protect-ЗДРАВИ ОЧИ И ЯСЕН ПОГЛЕД

ВЮ ПРОТЕКТ е от нов клас продукти – адюванти. Адювантите са продукти на натурална основа, които са предназначени да работят в съдействие със стандартните медицински похвати, в терапията на определени заболявания. ВЮ ПРОТЕКТ е букет от билкови и растителни екстракти, благодарение на които:

 • Съдейства за намаляване на умората в очите;
 • Съдейства за повишаване имунитета и цялостната жизнеспособност;
 • Имат съдоукрепващо и тонизиращо действие;
 • Подпомага за предпазване на очите от действието на синята светлина;
 • Допринася за забавяне прогресията на катаракта;
 • Съдейства за подобряване нощното виждане;
 • Препоръчва се при хора с високостепенно късогледство;
 • Препоръчва се като профилактично средство за проблеми на очите свързани с възрастта;
 • Подходящ е за хора, работещи на компютър;
 • Предпазва кръвоносните съдове на ретината от увреждане;


ВЗЕМИ ТРИ ПРОДУКТА ПО ИЗБОР И ЩЕ ТИ ПОДАРИМ КНИЖКА "ЛЕЧЕБНИТЕ БИЛКИ НА БЪЛГАРИЯ"{{product.discount.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.reason}}

Бърза поръчка

ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА ПОЗВЪНИ СЕГА НА ☎ 0877 72 10 40

 • НАШИТЕ ОЧИ - КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ?

  Окото е сетивен орган със сложен физиологичен строеж и оптична схема. То е изградено от удивително разнообразни тъкани. Тези тъкани изпълняват множество функции: от това да ни позволяват да виждаме изключително детайлни образи до това да ни предупреждават за опасности, преди да сме ги усетили.
  Устройството на човешото око много наподобява това на видеокамера. Всъщност по-правилно е да се каже, че устройството на камерата наподобява това на човешкото око. Разбира се, човешкото око е много по-съвършено и от най-добрите камери. Око без увреждания е способно да вижда добре при много слаба и при много силна светлина – нещо, което е голямо затруднение при камерите. Лещата при окото играе ролята на обектива на камерата. Ролята на блендата на камерата се изпълнява от зеницата, която се свива и разширява според това колко е силна светлината , попаднала върху ретината. Ретината възприема изображението и го превръща в сигнал към мозъка. Цветът на ретината е розово-червеникав, затова често при снимки на тъмно се проявява ефекта „червени очи“, защото се вижда силно осветената от светкавицата ретина.
  Човешкото око е сензорен орган, чрез който добиваме 80% от цялата значима информация за заобикалящата ни среда. За съжаление заобикалящата ни днес среда излага очите ни на много вредни въздействия: изкуствено осветление, ултравиолетово излъчване от слънцето, излъчвания от телевизионните и компютърни екрани, тютюнев дим, замърсен въздух и редица други.
  Поради тези фактори и образуването на свободни радикали като резултат от метаболитните процеси в клетката, очите могат да се увредят в значителна степен. Могат да се появят възпаления, алергии, сърбеж, зачервяване на очите, подуване на клепачите, сълзене, замъглено виждане, нарушаване на зрението.

  КАТАРАКТА - КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА?

  Катаракта е помътняване на лещата на окото, която обикновено е прозрачна. За хората, които имат катаракта, процеса на виждане е изключително затруднен и може да се опише като гледане през перде (затова често се нарича старческо перде). Други пациенти описват зрението си като гледане през замъглен или замръзнал прозорец. Замъгленото зрение, причинено от пердето в очите може да направи много трудно извършването на някои ежедневни дейности като четене, каране на кола (особено през нощта). Все по-трудно става да видите изражението на лицата на Вашите близки и приятели.
  При развитието на катаракта, при някои хора се увеличава диоптъра за далече, други свалят очилата за близо, а трети имат двойни образи, когато гледат само с едно отворено око.
  Както вече описахме по-горе, катарактата е помътняване на човешката вътреочна леща намираща се в окото. Този процес засяга зрението и повечето катаракти са свързани с процеса на стареене. Катарактите са много често срещани при по-възрастните хора, но за съжаление възрастта на пациенти с катаракта се намаля поради множество фактори като стрес, медикаментозно лечение, предразположеност и други. До 80-годишна възраст, повече от половината от всички хора имат или катаракта или са преминали операция на катаракта. Катарактата може да се формира както само в едното, така или и в двете очи.

  ПРИЗНАЦИТЕ И СИМПТОМИТЕ НА СТАРЧЕСКОТО ПЕРДЕ ВКЛЮЧВАТ 

  • Затъмнено, замъглено или пo-слабо зрение;
  • Нарастваща трудност с визия през нощта;
  • Чувствителност към светлина и отблясъци;
  • Необходимост от по-ярка светлина за четене и други дейности;
  • Виждане на “ореоли” около светлини;
  • Избледняване или пожълтяване на цветовете;
  • Двойно виждане в един поглед;
  • Чести промени в предписаните очила или контактни лещи;
  • При други очни заболявания, като глаукома, диабетна ретинопатия, макулна дегенерация, зрението също постепенно намалява;

  КАК ДА ПРОТИВОДЕЙСТВАМЕ?

  Можем до голяма степен да противодействаме на вредните влияния на околната среда с продукти, които имат антиоксидантно действие. Лещата е най-често уврежданата част от окото. 98% от сухото вещество на лещата се падат на протеините. Свободните радикали увреждат тези протеини, предизвиквайки тяхната дегенерация. Това е основата на заболяването катаракта. С комбинирана антиоксидантна защита опасността от поява на “перде” се намалява с 1/3.
  ВЮ ПРОТЕКТ е продукт, съставен от 100% натурални продукти. Предназначен е за хора с определен риск от увреждане на зрителната система. Съдейства за намаляване на риска от зрителни проблеми свързани с възрастта , съдейства за подобряване зрителната острота. Съдейства за предпазване на очите при работа с компютър и при наличие на изкуствено осветление.
  Изключително подходящ е за хора, работещи на компютър и такива, които прекарват дълго време в шофиране.
  ВЮ ПРОТЕКТ представлява прекрасно средство за профилактика на очни болести с различен произход, а също така за повишаване остротата на зрението. Подобрява зрението при хора над 70 години. Продуктът има адстрингентно и противовъзпалително въздействие.

  ДЕЙСТВИЕ

  • Допринася за намаляване умората на очите;
  • Съдейства за повишаване имунитета и цялостната жизнеспособност;
  • Притежават съдоукрепващо и тонизиращо действие;
  • Съдейства за предпазване на очите от действието на синята светлина (част от слънчевите лъчи и изкуственото осветление);
  • Допринася за подобряване на нощното виждане;
  • Препоръчва се при хора, работещи на компютър;
  • Предпазва кръвоносните съдове на ретината от увреждане;

  ВЮ ПРОТЕКТ, ПРЕВЕНЦИЯ ЗА:

  • Здрави очи
  • Ясно зрение (контрастност)
  • Зрение с наситени цветове
  • Острота на зрението
  • Подобрено нощно виждане
  ВЮ ПРОТЕКТ има 100% натурален състав, предпазващ очите от вредни външни въздействия и действа в посока за подобряване на зрението


  Мнението на специалиста:

  Д-р.Стоянова -офтамолог

  "Препоръчвам Вю протект, тъй като той съдържа комплекс от най-добрите билкови съставки и екстракти в грижата за очите в концентрирани количества. Дългият ми опит сочи, че те намаляват риска от катаракта и укрепват кръвоносните съдове на очите. Приемайте Вю протект по 2 капсули дневно поне 3 месеца. На лица в риск от развитие на очни заболявания, както и на страдащите от такива, препоръчвам да провеждат ежегодно поне по един тримесечен терапевтичен курс с прием на Вю протект."


  Дозировка
  Дневна доза по 2 капсули дневно, след хранене.
  Съдържание в опаковка 60 твърди желатинови капсули от 400mg/ 30 дневни дози
  Съставки на база дневен прием
  Други съставки: желатин, магнезиев стеарат, аерозил.
  *Хранителната стойност не е установена.
  Екстракт от Очанка /Euphrasia officinalis/ 10:1 200mg*
  Екстракт от Резене /Foeniculum vulgare/ 10:1 200mg*
  ** Основана на дневен прием от 2000 калории
  Витамин C - 200mg (333% от дневната доза) 200mg
  Рутин /източник Sophora Japonica/– 200mg* 200mg*
  Съхранение
  На сухо, при температура под 30°С.
 • ЕКСТРАКТ ОЧАНКА

  Според народната медицина Очанката представлява прекрасно средство за профилактика на очни болести с различен произход, а също така за повишаване остротата на зрението. Тя широко се прилага в офталмологията при лечение на дегенеративно-дистрофични процеси на очната мембрана. Подобрява зрението при хора над 70 години. Богата е на витамини А, С и група В и съдържа много силиций и желязо.
  Очанката има адстрингентно и противовъзпалително въздействие. Прилага се при: конюнктивити, блефарити, възпаление на слъзните канали, повишена уморяемост на очите, петна по роговицата, катаракти и хордеолум (ечемик на миглите).

  ЕКСТРАКТ РЕЗЕНЕ /ДИВ КОПЪР/

  Малко познатата билка резене има вид на копър и аромат на анасон, богата е на полезни вещества и има отлични лечебни свойства. В народната медицина се използват семената от билката резене. Поради елементи като магнезий, калий, калций, желязо и други, растението има различни полезни свойства. Листата и стъблата му съдържат каротин, витамини от група В, аскорбинова киселина. Те са много богати на антиоксидантни съставки – кверцетин, рутин, флавоноиди и други вещества, които възстановяват сърцето и кръвоносните съдове, и са полезни за предотвратяване на развитието на злокачествени тумори, и за укрепване на имунната система. Резенето действа добре при газове в стомаха, по време на менструална болка, възпалителни процеси на окото, за лечение на черния дроб и заболявания на жлъчните пътища, има силно антиспастично свойство.

  ЕКСТРАКТ РУТИН /ДОБИТ ОТ ЯПОНСКА АКАЦИЯ/

  Рутинът представлява мощен биофлавоноид с широкоспектърни ползи за здравето. Основното му предимство е, че има силно изразени антиоксидантни свойства. Съвременната фито терапия приема Рутинът като утвърдено лекарствено средство срещу хеморагии от различен произход – за намаляване пропускливостта и чупливостта на капилярите. Предлага се също и за лечение и профилактика на кръвоизливи,  при хипертония, бъбречни заболявания, хеморагична диатеза, ревматизъм, а и при капилярни кръвоизливи от токсичен произход – във всички случаи заедно с Витамин С.

  ВИТАМИН С

  Нуждата на човешкия организъм от витамин С (аскорбинова киселина) е безспорна. Той представлява водоразтворим витамин, който изпълнява множество важни функции в човешкия организъм. Той увеличава значително усвояването на желязо (Fe), участва в образуването на костите, зъбите и тъканите. Витамин С подпомага заздравяването на рани, поддържа еластичността на кожата, подобрява устойчивостта към инфекции, помага при високо кръвно налягане, атеросклероза и рак.
  • 2 капсули дневно, след хранене с достатъчно количество вода
  • Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
  • За максимални резултати специалистите препоръчват минимален прием от 3 месеца. Може да почувствате някои от предимствата и подобренията по-рано.
  • Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене.
  • При бременност и кърмене да се приема само след консултация с лекар.
  • Не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст.
  • Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.
  • Съвместим с медикаментозна терапия, с изключение на случаите описани в листовката на приеманото лекарство.
  • За да настъпи пълно усвояване, единствена роля играе метаболизмът. Това е причината, при едни хора ефектът да се наблюдава още след втората седмица на прием, а при други в рамките на тримесечния курс на прием.
  • Не съдържа оцветители, глутен, лактоза, захар, мая.
  • Продуктът е произведен в условия на сертифицирани системи за качество и безопасност БДС EN ISO 9001:2015 и БДС EN 22000:2018
 • Мария Видева
  2019-10-15 17:05:37
  Имах проблеми с очите като: замъглен поглед, зачервяване и сърбеж в следствие работа с компютър. Три месеца приемам Вю Протект и много съм доволна. След кратка почивка ще си поръчам отново. Благодарна съм, че има такава добавка. Горещо препоръчвам на хора с моити проблеми продукта - Вю Протект.
  Кали
  2019-08-05 16:38:00
  От години забелязвах, че зрението ми отслабва. Въпреки това бях безсилна пред това състояние. Личният ми лекар ми препоръча профилактичен прием на Вю Протект. Още на втория месец бяха налице резултатите: подобри се многократно зрението ми, спряха да ми сълзят очите, зачервяването и умората изчезнаха. Препоръчвам горещо продукта.
  Кирчо Аленов
  2019-07-08 15:45:33
  Баща ми прочел във вестника за тези хапчета. Все се оплакваше, че вижда мушички. Реших да му ги купя. Една сутрин става и ми вика, вчера имаше мушички, днеска няма. Тия хапчета са вълшебни. Не иска да ги спре, много е доволен.
  Валентина Стойкова, Бургас
  2019-06-17 16:38:42
  Това чудо ми върна зрението. Благодаря ви, на всякъде хваля този продкт за да помогнете и на други хора. Струва си парите. Препоръчвам горещо.
  Славин Събев
  2019-04-04 16:12:10
  Спасих се от операция на очите с Вю протект. Откриха ми катаракта на едното око, по лични съображения не се оперирах и тогава във вестника прочетох за Вю протект. Пих го 6 месеца и мъглата пред окото ми започна да оредява, според лекарят ми операцията "може да почака"

Сходни продукти