⚡️ BLACK WEEKEND⚡До -50% НА ВСИЧКО

МАСЛО ОТ ШАФРАНКА - ПРЕДОТВРАТЯВА ПОЯВАТА НА БРЪЧКИ

Базовото масло от шафранка е подходящо за целенасочена грижа за много суха кожа. Поддържа оптимален липиден баланс на кожата, предотвратява лющенето и стягането, предотвратява стареенето и бръчките. Подобрява състоянието на суха и увредена коса.

ТЕГЛО62.4 g
МАРКА

MY ORGANICA

КОЛИЧЕСТВО

30 мл.


ВЗЕМИ ТРИ ПРОДУКТА ПО ИЗБОР И ЩЕ ТИ ПОДАРИМ КНИЖКА "ЛЕЧЕБНИТЕ БИЛКИ НА БЪЛГАРИЯ"
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.reason}}

Бърза поръчка

ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА ПОЗВЪНИ СЕГА НА ☎ 0877 72 10 40
  • Базовото масло от шафранка е подходящо за целенасочена грижа за много суха кожа. Поддържа оптимален липиден баланс на кожата, предотвратява лющенето и стягането, предотвратява стареенето и бръчките. Подобрява състоянието на суха, увредена коса.
    Това е доста леко и течно масло, което се разпространява равномерно по повърхността на кожата с почти незабележим вискозитет. При всички типове кожа маслото от шафранка се абсорбира, без да оставя бързо и продуктивно усещане за мазнина или филм, дори когато се прилага в големи количества.
    Когато се прилага върху кожата, маслото от шафранка има незабавен омекотяващ ефект. Този ефект е най-силно изразен върху суха кожа и коса.
    Основната характеристика на маслото от шафранка е неговите високи омекотяващи свойства, но би било голяма грешка да се ограничи ефектът на маслото само върху състоянието на епидермиса. Маслото от шафранка проявява мощни антиоксидантни и ревитализиращи свойства за видими подобрения в благосъстоянието и естетиката още от първото приложение. 

    Грижа за суха и чувствителна кожа

    Поради доминирането на линолевата киселина, това масло е едно от основните за работа с много суха и чувствителна суха кожа. Действието на маслото от шафранка е насочено към омекотяване на кожата и нормализиране на липидните функции.
    Овлажняващият ефект на маслото шафранка е много специфичен: не е класическа основа за насищане на епидермиса с влага, но в същото време има два незаменими таланта - задържане на влага и регулиране на влагата. Насърчавайки активна и дълбока хидратация, шафранковото масло, поради насищането на клетките с активни компоненти, повишава способността на кожата да задържа влагата вътре, като спомага за нормализиране на хидролипидния баланс.

    Премахва капилярни шарки

    Това е една от най-добрите основи за премахване на съдови и капилярни шарки, розацея и нормализиране на цвета на кожата, чието действие в тази област не е насочен към моментален ефект, а към системно подобрение на състоянието на капилярите и кръвоносните съдове, поради което самият източник на проблема се елиминира. Шафранковото масло е чудесно за справяне с неконтролирано зачервяване на кожата.
    Базовото масло от шафранка е отлична възстановителна основа за грижа за тънка, увредена, суха коса, позволяваща не само да поднови структурата й и да възстанови здравината, но и да върне блясъка и красотата на косата.

    КОЗМЕТИЧНИ СВОЙСТВА

    • Дълбоко овлажнява кожата, има високо задържане на влага и способност за регулиране на влагата;
    • Подмладява кожата, намалява дълбочината на бръчките, с подчертани антиоксидантни свойства;
    • Грижи се за чувствителната кожа, предотвратява лющенето и зачервяването на кожата;
    • Заздравява увредената кожа, стимулира заздравяването на малки рани, порязвания, язви, като показва нейните антисептични свойства;
    • Има благоприятен ефект върху укрепването на стените на капилярите, намалявайки проявата на розацея;
    • Предпазва кожата от вредното въздействие на слънцето;
    • Облекчава сърбежа от ухапвания от насекоми;
    • Подходящо е за лечебна грижа за суха, слаба, чуплива коса, възстановява нейната гладкост, мекота и еластичност, насища с естествена сила и енергия;
    Маслото може да се използва самостоятелно, смесено с други растителни масла или като основа за етерични масла.
  • INCI: Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Оil*;
    *Certified organic
    Без химикали, синтетични и петролни деривати. 
    • Сложете няколко капки от маслото върху дланите си и разнесете с леки, масажни движения. Оставете да попие.
    • Подходящо за лице и тяло.
    Насладете се на всяка капка!
  • Този продукт се произвежда от висококачествени натурални съставки. Отговаря на последните изисквания на ЕС и има външна професионална оценка за неговата безопасност и ефективност.
    • Био сертифицирано базово масло
    • 100% чисто 
    • Студенопресовано

  • Все още няма отизиви за този продукт