⚡️ BLACK WEEKEND⚡До -50% НА ВСИЧКО

МАСЛО ОТ ПОРЕЧ - ХИДРАТИРА КОЖАТА И ПРЕМАХВА ОБРИВИТЕ

Базовото маслото от пореч е подходящо за всеки тип кожа, но е най-ефективно при зряла, суха, изтощена и дехидратирана кожа. 
Ефективно облекчава възпалението и дразненето, помага за възстановяване на нормалното, здравословно състояние на кожата.
Препоръчва се за премахване на алергичен обрив, дерматит (особено атопичен), различни лезии при кожни заболявания и разстройства.
ТЕГЛО62.4 g
МАРКА

MY ORGANICA

КОЛИЧЕСТВО

30 мл.


ВЗЕМИ ТРИ ПРОДУКТА ПО ИЗБОР И ЩЕ ТИ ПОДАРИМ КНИЖКА "ЛЕЧЕБНИТЕ БИЛКИ НА БЪЛГАРИЯ"
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.reason}}

Бърза поръчка

ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА ПОЗВЪНИ СЕГА НА ☎ 0877 72 10 40
  • Регенериращи и регулиращи свойства на маслото от пореч са много силни. Отличава се с уникално високо съдържание на гама-линолова киселина, благодарение на което притежава интензивни козметични и лечебни свойства. Леко и нежно, това масло е известно със системните си ефекти и способността да подобри качествено здравето и кожата.
    Маслото от пореч се счита за един от най-добрите източници на Омега-3 и Омега-6 полиненаситени мастни киселини. В него преобладават гама-линоленова киселина (от 25 до 40%) и линолова киселина (40%), допълнени с няколко процента алфа-линоленова киселина и не по-малко ценна олеинова киселина.
    Минералите, танините, фитохормоните, витамините А, Е, К, В и F осигуряват висока активност на маслото както на клетъчно ниво, така и в химични процеси като цяло.

    КОЗМЕТИЧНИ СВОЙСТВА

    Базовото маслото от пореч е подходящо за всеки тип кожа, но е най-ефективно при зряла, суха, изтощена и дехидратирана кожа. Възстановява липидната бариера и защитните свойства на епидермиса, подмладява и регенерира, възстановява еластичността и тургора на кожата. 
    Ефективно облекчава възпалението и дразненето, помага за възстановяване на нормалното, здравословно състояние на кожата.
    Базовото масло от пореч насърчава подхранването на кожата и възстановяването на нормалните нива на влага, елиминира всяко възпаление от незначителни локални реакции към сериозни кожни заболявания. Супер ефективен при премахване на алергичен обрив, дерматит (особено атопичен), различни лезии при кожни заболявания и разстройства.
    • Намалява възпалението;
    • Има регенериращ ефект;
    • Успокоява, овлажнява и омекотява кожата;
    • Подхранва и насища епидермиса с витамини;
    • Премахва дразненето и лющенето на суха кожа;
    • Има свойства против стареене;
    • Подобрява тонуса и стегнатостта на кожата;
    • Подобрява тена;
    • Предпазва кожата от негативното въздействие на външни фактори;
    • Улеснява проявите на атопичен дерматит;
    • Помага за облекчаване на сърбежа;
    • Придава сила и блясък на косата;
    • Омекотява и ремонтира кожичките;

    ГРИЖАТА ЗА НОКТИТЕ И КОСАТА

    В грижата за ноктите и кожата на ръцете маслото от пореч се използва главно като средство за защита на кутикулите. Той ефективно омекотява кожата, регенерира, помага за премахване на щети и възпаления и премахва дискомфорта.
    Маслото от пореч подобрява външния вид на косата, спомага за възстановяването на нейната сила и блясък. Може да се използва както като системна терапия, така и за компенсиране на метеорологичните промени по време на преходните периоди в ролята на защита срещу негативните ефекти на студа или топлината.
    Ефективно се бори с косопада (алопеция). Използва се като активна съставка в маски за коса, шампоани и други продукти за грижа за косата. Добавя се към маслени смеси за масаж на скалпа.

    ОБХВАТ НА ПРИЛОЖЕНИЕ

    • Козметика против стареене;
    • Продукти за проблемна кожа;
    • Шампоани, балсами за коса;
    • Маски за лице и скалп;
    • Стягащи продукти за нокти и кожички;
    • Защитна козметика;
    • Масажни кремове;

    МЕТОДИ НА ПРЛОЖЕНИЕ

    • В чист вид се използва при псориазис, екзема, както и при избледняване, уморена кожа;
    • В смеси до 10% се използва за всички типове кожа;
    • Използва се в препарати против бръчки. Служи като активна добавка в нощните кремове;
    Забележка: Маслото се окислява бързо, така че не забравяйте да го съхранявате в хладилник и да го използвате в рамките на 6 месеца след отваряне.
  • INCI: Borago officinalis (Borage) Seed Oil*;
    *Certified organic
    Без химикали, синтетични и петролни деривати. 
    • Сложете няколко капки от маслото върху дланите си и разнесете с леки, масажни движения. Оставете да попие.
    • Подходящо за лице и тяло. 

    Насладете се на всяка капка!

  • Този продукт се произвежда от висококачествени натурални съставки. Отговаря на последните изисквания на ЕС и има външна професионална оценка за неговата безопасност и ефективност.

    • Био сертифицирано базово масло
    • 100% чисто 
    • Студенопресовано
  • Все още няма отизиви за този продукт