▶ Нов магазин в центъра на София | бул. Христо Ботев №60

Запекът може да доведе до отравяне на организма

Последни проучвания показват, че всеки четвърти човек в напреднала възраст страда от запек. Освен, че състоянието носи дискомфорт, може да бъде и много опасно за организма, предупреждават специалистите. Нередовното изхождане може да доведе до интоксикация на организма, което от своя страна причинява силно главоболие, виене на свят, кожни проблеми и други. Системната интоксикация отслабва имунната система и ни прави податливи към различни заболявания. Ето защо ежедневното освобождаване на червата е основна стъпка към здравето.

Как да се справим със запека?

Съществуват стотици продукти на пазара при запек, но за съжаление голяма част от тях дават моментно решение на проблема и причиняват силно разстройство и спазми в областта на стомаха. За да се справите дълготрайно със запека лекарите препоръчват балансирана, но по-продължителна терапия с билки, които щадят организма и подкрепят стомашно-чревния тракт. Колон Клийнър е натурален продукт, създаден от екип доказани специалисти в областта на фитотерапията /билколечение/. Продуктът съдържа само билкови екстракти, които пречистват дебелото черво от натрупани шлаки и помагат за нормалното му изпразване. Екстрактите от азиатски живовляк, тиквено семе, алое и сена, спомагат да премахване на газовете и подутия стомах. Прочистването на дебелото черво значително намалява риска от поява на тежки заболявания, включително ракови.

9 от 10 души решават проблема с Колон Клийнър

Колон Клийнър е най-продаваният наш продукт през последните 2 години, както в нашия официален сайт, така и в партньорските аптеки, които предлагат нашата гама. 9 от 10 души, използвали продукта, споделят, че са изключително доволни от резултата и са решили дългосрочно проблема със запека, който имат”, съобщават от компанията производител “Мегасмарт”.
Българската фирма, която стои зад продукта е отличена с първа награда за най-бързо развиваща се компания в областта на иновациите по време на Балканските международни бизнес награди през 2020 г. 

ДЕЙСТВИЕ НА КОЛОН КЛИЙНЪР

  • Поддържане на чревната флора;
  • Елиминиране на патогенните бактерии и микроорганизми в червата;
  • Прекъсване на възпаления в храносмилателния тракт;
  • Неутрализиране на редица инфекциозни причинители в стомашно-чревния тракт, постъпващи с храната;
  • Осигуряване на ефективна детоксикация на дебелото черво и храносмилателния тракт;
  • Допринася за прочистване и предотвратяване образуването на полипи на дебелото черво;
  • Възстановяване на нарушения баланс в организма, и трайно премахване на състояния на запек и разстройство без да предизвиква нежелани странични ефекти или необходимост от привикване към приема;
  • Изхвърляне на излишните токсични течности от организма;
  • Изпразване на дебелото черво;
  • Укрепване на имунната система;

Препоръчителния период на пречистване с Колон Клийнър е 3 месеца.  Опаковката на продукта съдържа 60 капсули, достатъчни за едномесечен прием. Поръчайте директно на тел.: 0877 72 10 40 или онлайн на www.biotica.bg

https://biotica.bg/colon-cleaner-izchistvane-na-debeloto-chervo-ot-shlaki-i-polipi


Търсене

Категории

Свързани продукти

Отзиви

Все още няма отизиви за тази новина