▶ ПРОДУКТИ С ДО 50% ОТСТЪПКА ◀

Заличете проблемите незабележимо с природен фон дьо тен

2023-03-02
4609
0
Biotica

Съвършено лице без запушени пори? Вече е възможно!

Фон дьо тенът  е основна част от арсенала за разкрасяване на всяка дама. С него подготвяме кожата за грим или просто прикриваме черни точки, пъпки, петна и бръчки, които неизбежно се появяват по кожата на лицето ни. Дотам свикваме с помощта му, че не можем да си представим да излезем от вкъщи, без да сме го нанесли върху себе си като дреха. 

Изборът на перфектния фон дьо тен обаче е нелесна задача. Първо, тоналността трябва да е съобразена идеално с кожата. Не само с цвета, но и с типа - суха, мазна, нормална. Трябва да се съблюдава консистенцията - по-течен, по-бързо попиващ или по-плътен фон дьо тен? Тези и други въпроси си задава всяка жена, когато разглежда артикулите в дрогериите или каталона в онлайн магазина за естетични продукти. 
Това обаче не е всичко. Въпреки че е безкрайно необходим за самочувствието и облика на нашата кожа, фон дьо тенът трябва да не създава здравословни неприятности. За съжаление, много от продуктите дори от по-висок ценови клас споделят едни и същи недостатъци. 
Често, след кратък престой върху кожата те променят цвета си. Изложени на влага, започват да сякаш да се “напукват” и образуват петна по лицето, които не просто издават тайната на визуално гладката ни кожа, но понякога я правят чисто отблъскваща. Нерядко промяната в цвета пък рязко контрастира е естествения тен на нашата кожа и разликата между лицето и шията, например, създава гротескен образ. 
Най-големият проблем несъмнено е запушването на порите на лицето. Кожата буквално се задушава с всяка изминала минута в повече с фон дьо тен върху нея. Да не забравяме и лошите реакции, които понякога предизвиква самият химичен състав на продукта. 
Въпросите дали и как ще се отрази на здравето на кожата новият ни помощник за красота, дали ще е точният нюанс, за да не стои неестествено върху лицето, дали ще е издръжлив на различни атмосферни условия и други се въртят в главата на всяка жена при избора на новия фон дьо тен.
Има ли начин да се избавим от тези терзания наведнъж? Има ли продукт, който гарантирано ще пасне на кожата ни, няма да придобие контрастен оттенък, няма да изсуши, изтощи и замърси кожата на лицето, а дори ще я подхрани и предпази от вредни влияния?
Отговорът е - да! Екипът на Органика разработи уникалния за пазара минерален фон дьо тен с адаптиращ се към кожата цвят. Продуктът съдържа всички търсени от нежния пол предимства, полезен е за всекидневна употреба и предлага и допълнителни екстри, като:
  • Биологично чист състав - адаптивният фон дьо тен не съдържа никакви силикони! Традиционните продукти обратно - пращят от тях и така създават предпоставки за неестествени разширения на порите и екстремно замърсяване на кожата на лицето. 
  • Грижа за кожата - в състава му влизат топ природни еликсири за красота и здраве като:

арганово масло;

цинков оксид;

токоферол;

коензим Q10;

колаген;

масло и екстракт от гроздови семки и хамамелис;

титаниев диоксид;

  • Запознатите с въздействието на поне част от тези съкровища в състава на адаптивния фон дьо тен са наясно, че те носят безценни ползи за кожата като естествена хидратация в дълбочина, изглаждане на бръчки и други несъвършенства, защита от вредно въздействие на слънчевите лъчи, повишаване на еластичността, освежаване и най-важното - “дишащи” пори! 
  • Естествена визия за всякаква кожа - Да, правилно разбирате! Адаптивният фон дьо тен е разработен така, че нанесен върху кожата бързо да адаптира цвета си така, че никой да не забележи присъствието му  върху лицето ни. Така веднъж сме прикрили това, което не желаем да се вижда, втори път сме изравнили тена си и трети път - изглеждаме съвършено естествено, без да застрашаваме здравето на кожата си. 
  • Икономичност - продуктът е разработен така, че са необходими само няколко капки за равномерно покритие на лицето. 
  • Комфорт - мека, нежна и лесна за нанасяне консистенция.

Адаптивното чудо за лице не просто се наложи на пазара за качествена натурална козметика, а вече е любим продукт в разкрасителния пакет на дамите, които му дадоха шанс. 


Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

magazin
bilkovi tinkturi
kozmetika
special

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Научете как лекуват и заместват хапчета и сиропи Есента е вече тук, а с нея започват неизбежните ..

2023-09-29 09:32:34

Как да го спрем, преди да разстрои бъбреците Често се оказваме жертви на остри възпалителни забол..

2023-09-28 09:52:22

Ако не ги научите, непременно ще съжалявате Здравето на нашето дебело черво често не става част о..

2023-09-28 09:42:28

Запазете мъжеството и комфорта, преди да стане късно Названи от незапомнени времена като силния п..

2023-09-27 10:05:46

На какво да се доверим, за да се спасим от вирусите Силен имунитет е златната кауза за нашето здр..

2023-09-27 09:53:02

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56