SUMMER SALE ⛱ 30% ОТСТЪПКА НА СЛЪНЦЕЗАЩИТНИ ПРОДУКТИ

Задължително всяка година си правя това прочистване ,после 12 месеца съм като нова

Смес от лимонов сок и зехтин за цялостно здраве


Ако процедурата, описана по-долу, се прави ежедневно, ефектът може да се усети след около месец по-късно. А подобряването на вашето здраве ще започне след една седмица.

Необходимо е ежедневно на празен стомах да пиете 1-2 супени лъжици зехтин, смесени със сок от половин лимон.

Това лекарство активира освобождаването на жлъчката, което стимулира изпразването на червата. Жлъчката прочиства всички чернодробни канали, което помага да се отстранят вредните вещества от тялото. Тя също така разтваря мазнините и извлича шлаките от тялото.


Ползи от зехтина за черния дроб

Зехтинът е най-доброто средство за почистване на черния дроб. Допълнително намалява холестерола, почиства стените на съдовете от плаки, предпазва от сърдечно-съдови заболявания.

те да го замените с олио (лекува тромбофлебит), ленено масло (помага за разтваряне на наситените мазнини, като по този начин насърчава загубата на тегло), царевично (помага да съхраните младостта) или рапично (качествата му се доближават до тези на зехтина).

Ползи от лимоновия сок

Вторият компонент от предложения лек е лимонов сок. Той стимулира отделянето на жлъчката, както и всички продукти с подчертан кисел вкус. Лимоновият сок има благоприятно действие върху дихателните пътища и белите дробове, предотвратява настинки, засилва имунната система.

А също така разтваря пясъка и камъните в уринарния тракт, подобрява здравето на ставите. Можете да го замените със сок от червена боровинка (има противовъзпалително действие, тонизира организма, повишава енергията) или грейпфрут (подобрява храносмилането, намалява високото кръвно налягане, подпомага работата на сърцето, кръвоносните съдове, има жлъчегонен ефект).

Лимоновият сок, смесен със зехтин, отлично почиства тялото след всяко отравяне. При алкохолна интоксикация действа магически, премахва натоварването върху черния дроб, незабавно възстановява тялото.

Ако имате някакви проблеми с храносмилането, например, запек, зехтин и лимонов сок е това, от което се нуждаете. За слизестата мембрана на стомаха и червата, това е суперсредство. Храната ще бъде усвоена във времето и храносмилателната система ще работи перфектно. Просто не забравяйте да пиете лечебния еликсир ежедневно!

Една седмица след използването на тази биоактивна комбинация от продукти, ще забележите как кожата, косата и ноктите ще започнат да сияят! Мастните киселини в зехтина са истинско съкровище за кожата ни. Тази смес може да се използва не само вътрешно, но и външно: втривайте в ноктите и в косата. Ефектът е несравним!

Нашият черен дроб е завод за кръв. Ако е чист, това означава, че кръвта, която произвежда, също ще бъде чиста. Храненето на клетките, органите и системите на тялото ще бъде пълноценно, те ще работят безупречно. Гъвкавостта на ставите ще се увеличи, работата на сърцето ще се подобри и ще имате повече сила.


Тази смес може да се приема цял живот, но в никакъв случай не трябва да увеличавате дозата. Комбинирам я с Хепа клийнър и освен прочистване успявам да поддържам стройна фигура.


КАКВО Е ХЕПА КЛИЙНЪР?

ХЕПА КЛИЙНЪР е балансиран микс от изцяло натурални съставки – екстракти от бял трън, корен от глухарче, артишок, шизандра. Комбинираното действие на тези дарове от природата съдейства за отделянето на токсичните вещества от организма и пречиства черния дрoб и жлъчката на клетъчно ниво. Изцяло натурална хранителна добавка с профилактично въздействие върху човешкия организъм. Билките в състава на тази хранителна добавка съдействат за поддържането на здравето на черния дроб по естествен начин, като подпомага пречистването от вредните въздействия. Черният дроб играе много важна роля за здравето на организма, като филтрира, разгражда и обезврежда токсините и отпадните вещества, попаднали в кръвта. Има детоксикиращо действие и подпомага лимфната система. Действа на клетъчно ниво и помага за поддържането на здравословна вътрешна телесна среда.
Обикновено хората свързват проблемите на черния дроб повече с прекомерна употреба на алкохол или болести на черния дроб. Когато черния дроб не функционира оптимално, неговата мудност и бавно действие може да манифестира различни проблеми и симптоми.

ДЕЙСТВИЕ

 • Регулиране стойностите на чернодробните ензими;
 • Подобрение обмяната на липидите;
 • Пречистване черния дроб от токсини, инфекции, наркотични вещества, пестициди, лекарства, алкохол;
 • Понижаване концентрацията на тютюнев дим, изгорели газове от колите, химикали, козметика и радиация;
 • Намаляване вредното въздействие от прилагани терапии от различен характер;
 • Съдейства за защита на клетъчните мембрани;
 • Допринася за регенерация на клетките и ефективността на лимфната система за изхвърляне на тежки метали;
 • Подобряване дейността на стомашно-чревната система;
 • Препазване на черния дроб от увреждане;
 • Забавяне на процеса на преждевременно остаряване;
 • Положително въздействие върху косата, мозъка, нервната и сърдечно-съдовата система;
 • Благоприятно въздействие върху храносмилателния тракт;
 • Засилване естествените процеси на детоксикация;
 • Подпомагане функцията на бъбреците;

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕФЕКТИ

Има някои допълнителни положителни ефекта от приемането на ХЕПА КЛИЙНЪР. Пречиствайки организма ни, той спомага да се справим с проблеми, понижаващи самочувствието ни и влошаващи качеството ни на живот.

 • Затлъстяване - Като част от храносмилателната система, добре работещият черен дроб ще способства за по-редовното изхвърляне на отпадъците от червата. Вътрешното отслабване и освобождаване от мазнините ще проличи и отвън.
 • Проблеми със ставите - Черният дроб подпомага за намаляване на масата на тялото, а оттам и напрежението и болката в ставите. С това се подобрява качеството на живот и се повишава физическата активност.
 • Целулит - билките в  състава на ХЕПА КЛИЙНЪР помагат в борбата с „портокаловата“ кожа и задържането на излишни течности в организма.
 • Кожни проблеми - Помагайки на черния дроб да изхвърля токсините по-добре, по този начин всичко онова, което затлачва човешкия организъм няма да избива навън, причинявайки обриви, зачервяване и лющене на кожата.
 • Сърдечно-съдова система и кръвоносни съдове - Спомагайки за детоксикацията на черния дроб, се помага за правилно функциониращата сърдечно-съдова система.
 • Отоци - Освобождаването от излишните течности се ликвидират отоците и


ХЕПА КЛИЙНЪР МОЖЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ТУК

https://biotica.bg/hepa-cleaner-prechistvane-na-cherniya-drob-i-detoks-za-tyaloto

Търсене

Категории

Реклама

ba
af
ss
ar
pk
rr

Свързани продукти

Отзиви

Все още няма отизиви за тази новина