Водораслите решават проблема със запека и подутия стомах

2023-10-21
3484
0
1-3 мин.
Водораслите решават проблема със запека и подутия стомах

Хроничният запек е често срещан проблем при съвременния човек. Засяга хора на всяка възраст, без изключения. Според някои изследвания жените страдат по-често, отколкото мъжете. Макар, че повечето засегнати свикват с това състояние, проблемът не бива да бъде неглижиран, тъй като хроничната констипация е заболяване, което може да доведе до натравяне на организма, поява на хемороиди и други.

Общите симптоми включват още хронично главоболие, отпадналост, гадене, еднократни повръщания и подуване. Запекът не означава само рядко и трудно изхождане, но може да означава и неспособността на човек да изпразва червата си напълно. Запекът също може да се изявява както в промени в честотата на изхождането, така и в промени в консистенцията на изпражнението (твърдост и съдържание на течности).

Една от най-разпространените билки за справяне с проблема е Сена или т.нар. Майчин лист. При някои хора обаче лечебното растение може да предизвика дразнене. Като алтернативен вариант често специалистите препоръчват включването на повече фибри в менюто или прием на водорасли под формата на таблетки или прах. 

Водораслите - подкрепа за червата и оръжие срещу запека

Спирулината - Една от здравословните ползи на спирулината е да стимулира полезните чревни бифидобактерии и Lactobacillus в храносмилателния тракт, като така подпомага нормалното храносмилане и правилното функциониране на червата. Добрата чревна микрофлора е в основата на доброто здраве и подпомага усвояването на хранителните вещества от храната, която консумираме и освен това помага за предпазване от инфекции. Спирулината е добро средство и срещу запек.

Хлорела - Редовният прием на хлорела спомага за заздравяване на лигавицата, покриваща органите на храносмилателната система (стомах и черва), стимулира перисталтиката и като резултат на това премахва запека. Хлорела спомага за умножаването на здравословната чревна микрофлора, като това в голяма степен подобрява състоянието на храносмилателната система. Облекчават се симптоми като подуване и задържане на газове в червата, подобрява се усвояването на хранителните вещества от храната.

Мехурчесто водорасло - Фибрите в Мехурчестото водорасло или познатото още като Кафяво водорасло,  са изключително полезни за храносмилателната система. Подпомагат процеса на храносмилане и усвояване на полезните вещества от храната, и облекчават състоянието при запек.

Именно тези три безценни растения са комбинирани в хранителната добавка Green Detox x3 на Biotica 1961. Освен срещу запек, продуктът е универсален препарат за пречистване на организма от всякакъв вид токсини и подсилване на имунната система. 
 Комбинацията от спирулина, хлорела и мехурчесто водорасло ще помогнат на организма ви да изхвърли по естествен начин токсините. 

  • Активира естествената детоксикация в организма;
  • Елиминира запека и подутия стомах;
  • Изчиства вредните бактерии от червата;
  • Подсилва имунната система;
  • Подкрепя организма в борбата със свободните радикали;
  • Подобрява метаболизма и храносмилането;

Приемайте по 1 до 3 таблетки дневно, разпределени в рамките на деня или според личните предпочитания. 

Green Detox x3 - Микс от 3 вида водорасли

Green Detox x3 е хранителна добавка, комбинираща 3 от най-полезните водорасли - спирулина, хлорела и мехурчесто водорасло. Комбинираната терапия, включваща двата продукта стимулира естествената детоксикация, подобрява перисталтиката и повишава имунитета.

Green Detox x3 е регистриран и одобрен за продажба от Българска агенция по безопасност на храните. БАБХ следва най-добрите европейски практики в прилагането на високи стандарти при контрола в областта на безопасността и качеството на хранителните добавки и е в постоянно сътрудничество с Европейския орган за безопасност на храните, с всички структури на Европейския съюз, имащи отношение към дейността на агенцията и с органите по безопасност на храните в държавите-членки от ЕС и трети страни.

Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

kozmetika
magazin
special
bilkovi tinkturi

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОДОБНИ СТАТИИ

Болка, парене и кървене изчезват само с помощ от градинатаХемороиди се появяват при над 80% от насел..

2023-03-30 09:43:00

Дарове от природата и малки промени в живота могат да ви застраховат от неприятностиОт проблемна про..

2023-02-27 10:12:57

На какво да се доверим, за да се спасим от вирусите Силен имунитет е златната кауза за нашето здр..

2023-09-27 09:53:02

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Вижте защо дефицитът му е опасен за здравето  Много неразположения и здравословни проблеми м..

2024-04-25 16:37:00

Спасете организма и имунитета си с еликсири от природата Хормоналният дисбаланс и автоимунните за..

2024-04-25 16:31:00

Осъзнайте опасността и вземете бързи мерки сега Статистиката е меко казано шокираща. В България д..

2024-04-25 16:00:00

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56