▶ ПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ

Вижте кои храни разреждат кръвта и кои я сгъстяват

2019-08-28
16182
0
1-3 мин.
Вижте кои храни разреждат кръвта и кои я сгъстяват

Ако кръвта ви е по-гъста, избягвайте продуктите, които подпомагат кръвосъсирването

За човек, който има проблеми с кръвта, не може да се каже, че е здрав. Първо ще се проявяват проблеми с кръвоносните съдове, ще започнат да се образуват кръвни съсиреци, дори може да се стигне до инсулт. По принцип, върху състоянието на кръвта влияе целият ни начин на живот: движение, хранене. Има и добра новина: с помощта на специални продукти е възможно да се подобри съсирването на кръвта и да се предпази човек от тромбоза.

Гъстата кръв е много опасно явление. Увеличава се рискът от тромбоза и развитието на разширени вени. Работата на кръвоносните съдове е затруднена, кръвните съсиреци могат да блокират малки съдове, да забавят подаването на кислород към различни органи, да увеличат риска от инсулт. Ето защо, ако подозирате или знаете, че имате вискозна кръв, първо трябва да посетите лекар. А след това - преразгледайте диетата си. И включете продукти, които допринасят за разреждането на кръвта.

 • Вода

Ние сме 90% вода, а кръвта се нуждае от нормален воден баланс в организма. Ето защо, при първите признаци на разширени вени и други кръвни проблеми, трябва да помислите дали пиете достатъчно вода. 2-2,5 литра на ден e средната норма, но ако имате и наднормено тегло, може да се наложи да пиете по 3 литра. Във всеки случай, тялото се нуждае от много течности и лекарят ще определи индивидуалната доза най-точно.

 • Малини

Малините съдържат същото вещество като аспирина, който хората често пият, за да намалят вискозитета на кръвта. Но аспиринът, както всички лекарства, си има и странични ефекти: отразява се негативно на стомаха и лигавиците, а малините - не. Така че яжте пресни малини, сладка от малини. Народната медицина препоръчва също и отвара от малинови листа и касис.

 • Ленено масло

Съдържа много от нужните на кръвоносните ни съдове ненаситени мастни киселини, както и витамин Е. Той има способността да възстановява еластичността на кръвоносните съдове.

 • Мазна риба

Източник на полезни мазнини и борец срещу атеросклеротичните плаки.

 • Чесън

Мощен антиоксидант, има противовъзпалителен ефект, подпомага резорбцията на кръвни съсиреци. Препоръчва се да се използва пресен, леко изсушен на чист въздух.

 • Водорасли

За кръвта са много полезни продуктите, съдържащи йод. Те намаляват вискозитета на кръвта и увеличават съдовия тонус. Така че всички морски дарове са първият кандидат за масата.

 • Домати

Ликопенът, съдържащ се в тях, помага да се нормализират нивата на холестерола. А рутинът укрепва стените на кръвоносните съдове.

 • Райска ябълка

В нея се съдържат много антиоксиданти, а благодарение на флавоноидите, райската ябълка разрежда кръвта, предотвратява образуването на кръвни съсиреци, укрепва кръвоносните съдове и нормализира холестерола в кръвта.

 • Червено зеле

По принцип, всички видове зеле са полезни, включително ферментиралото, но червеното съдържа много калий, който е изключително полезен за кръвоносните съдове, както и витамините С и В. Поради това зелето стимулира метаболизма, подобрява качеството на кръвта, предотвратява образуването на кръвни съсиреци.

 • Цитруси

Те съдържат витамин С и много течности. Особено добре разрежда кръвта лимонът. Така че чаят с лимон и лъжица мед, е страхотна идея.

ЧИСТОТА НА КРЪВТА И ЛИМФАТА

Цялостното ни здраве зависи от редовното пречистване на кръвта, защото тя изпълнява важна защитна и транспортна дейност в организма. Чрез кръвта хранителните вещества и кислорода успяват да стигнат до всички клетки и тъкани. Нейната защитна функция се изразява в отстраняването на токсините и патогенните микроорганизми от организма.

 • Важно е да поддържаме лимфата и кръвта си чиста! Животът на съвременния човек е съпроводен с постоянен стрес и напрежение. За съжаление това води със себе си смущения, често външно незабележими, и в голям процент свързани с кръвообращението. Известно е, че ако клетките ни се хранят неправилно, то това би могло да доведе до редица заболявания.

“ЛОША КРЪВ”

За съжаление живеем в свят, в който храната, която консумираме често е нездравословна и небалансирана, прекаляваме с вредните навици, а и околната среда е силно замърсена. Всичко това се отразява на организма, в който се натрупват големи количества токсини, с които не могат да се справят органите, които отговарят за отстраняването им. Така, без да си даваме сметка, причиняваме вреда на телата си, трупайки токсини в целия организъм, включително и в кръвта. Балансираното хранене, здравословният начин на живот и пречистването на кръвта са начините да се погрижим този най-важен компонент в нашия организъм да функционира правилно.

СЕЛ КЛИЙНЪР е изцяло естествен продукт – природен пречиствател на кръвта. Пази я свободна от токсините и свободните радикали. Намалява така наречената „лепкавост“ на тромбоцитите. Стимулира отделянето на отпадъците от кръвта и потока на лимфата, което оказва влияние на цялостното снабдяване на органите с кръв и хранителни вещества. СЕЛ КЛИЙНЪР поддържа допустимо нивото на лошия холестерол и повишава нивото на добрия холестерол в кръвта. Има силно потогонно действие. Бързо въвежда в норма липидния профил. Активно поддържа функциите на имунната система.

ПРИ КАКВИ ОПЛАКВАНИЯ ПРИЛАГАМЕ СЕЛ КЛИЙНЪР?

 • При хора, подложени на високи нива на стрес
 • Нередовен и неправилен режим на хранене
 • Продължителни състояния на интоксикация
 • Застой на течности, лимфа и жлъчка
 • Хронични храносмилателни и отделителни разстройства
 • Чести инциденти на грип, простуда, възпаления на дихателните пътища и кожата
 • Тежки автоимунни и онкологични заболявания вследствие на нарушена имунна функция на далака
 • Слаб имунитет
 • Хронични възпаления
 • Нарушен баланс в организма и честа поява на пъпки и акне
 • Лоша миризма на потта
 • Мускулна умора или болки в краката след физическо натоварване
 • Често изтръпване или скованост в дланите на ръцете или в стъпалата
 • Трудно зарастване на рани

КАК ДЕЙСТВА СЕЛ КЛИЙНЪР

 • Изчиства кръвоносните съдове от натрупани шлаки и мазнини
 • Регулира липидната и въглехидратната обмяна
 • Предотвратява задържането на слуз и млечна киселина – причина за лимфния застой
 • Подобрява вискозитета на лимфата
 • Подобрява дренажната функция на лимфата и лимфните тъкани
 • Обогатява кръвта с кислород и вещества с антиоксидантно действие
 • Увеличава количеството на червените и белите кръвни телца
 • Активизира кръвообръщението и увеличава количеството на кръвта

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА НА СЕЛ КЛИЙНЪР?

 • Създава усещане за лекота и чистота както на физическо, така и на психическо ниво
 • Комбинация е от напълно естествени и натурални съставки, гарантиращи максимално усвояване. Без странични ефекти
 • Поддържа ежедневно нормалното функциониране на целия организъм
 • Подобрява функцията на органите и системите в тялото, отстранявайки токсичните вещества
 • Дава резултати дори и при хора, водещи крайно нездравословен начин на живот, включително и при зависимости, неправилно хранене, липса на физическа активност и стрес
 • Работи като вакумна помпа, като премахва всички отпадъци от тялото

ВАЖЕН ЛИ Е ДАЛАКЪТ ЗА КРЪВТА И ЛИМФАТА?

Далакът е най-големият лимфоиден орган в човешкия организъм. Освен това той е и орган на кръвоносната система. Функцията на този орган е многостранна. Отговорен за отстраняване на стари червени кръвни клетки и производството, и съхранението на белите кръвни телца (лимфоцити). Играе основна роля в изграждането на имунитета, прочиства кръвта от чужди частици, микроорганизми, дегенерирали левкоцити, както и фрагменти от разрушени червени клетки – еритроцити. Далакът осъществява роля и на кръвно депо – в него се задържа значително количество кръв, което при нужда се освобождава в системното кръвообращение.

 • Физиологично, далакът осъществява връзката между кръвоносната и лимфната система. Има две основни части – бяла и червена пулпа. Бялата част произвежда антитела като имуноглобулин, които разпознават и обезвреждат бактерии и вируси в кръвта. Също така – произвежда и съхранява бели кръвни клетки. Червената част съхранява кръв за спешни нужди на тялото. В нея се намират огромен брой кръвни плочици, които са необходими за съсирването на кръвта (коагулация) при кръвотечение. При филтрация на кръвта, в червена пулпа се отлагат увредени, стари или мъртви еритроцити (червени кръвни клетки), които се рециклират.

В далака се съдържа и огромен резерв от специализирани имунни клетки – моноцити. Ако тялото претърпи сериозна травма или инфекция, слезката освобождава тези моноцити в кръвта, откъдето те достигат до засегнатите тъкани и се борят с инфекции или патогени.

За да сте сигурни в правилното функциониране на Вашите лимфна и кръвоносна системи, и далак, препоръчвамЕ тримесечен прием на СЕЛ КЛИЙНЪР – иновативен продукт, който доставя всички важни микроелементи, необходими за правилната им работа.

ПОВЕЧЕ ЗА ПРОДУКТА - ПРОЧЕТЕТЕ ТУК 

https://biotica.bg/cell-cleaner-za-prechistvane-na-kravta-i-limfata


Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

magazin
kozmetika
special
bilkovi tinkturi

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОДОБНИ СТАТИИ

Руската докторка Антонина Шчипина гарантира, че хората, които ежедневно пият чай от живовляк, след т..

2019-12-18 11:53:04

Порфирий Корнеевич Иванов – Паршеке учил хората как да се лекуват натурално, да се закаляват, да се ..

2019-12-05 12:56:33

Ето ги природните лекове за хипертония Проблеми с високо кръвно налягане са известни от дълбока д..

2024-04-25 10:15:00

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Ето ги молекулите за здраве, сила и издръжливост на господата  Днес имаме повече отговори от..

2024-06-20 09:33:00

Широко приложими и универсално ефикасни лекарства за рак все още не могат да се открият. За здраве и..

2024-06-19 11:00:00

Къде и как боли, кога ставите изтъняват Болки, схващания, сковани движения, липса на гъвкавост - ..

2024-06-18 11:17:00

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56