▶ 10% БОНУС ОТСТЪПКА С КОД: BONUS10

Ваничка с оцет изсмуква всички болести през краката

2022-10-05
750
0
Biotica

СПА ритуалът изсмуква болести и бактерии от тялото - ето как

Казвала ли ви е някога баба ви заветното здравно верую: “Всичко тръгва от краката”. Разбирай, те са мистичен портал и тяхното изстиване или разболяване поваля цялото тяло. Макар и леко драматично, това твърдение е уникално истинно. Краката буквално ни пренасят през живота и предизвикателствата, но ние им се отблагодаряваме, като подценяваме грижите за здравето им. 

В китайската рефлексология от древността знаят колко енергийни зони крият долните ни крайници и особено стъпалата. Те буквално имат пряка връзка с всяка част на нашето тяло. Ако не сте вещи в акупунктурата и и акупресурата обаче, ще предложим прост и лесен начин да превърнете краката в ефективен проводник на здраве за тялото. 

ВАНИ С ОЦЕТ - ПОЛЗИ И ЦЕЛИ

Да, правилно сте прочели. Ваните за крака с оцет (предимно ябълков, но може да се използва и друг), имат уникални свойства да пречистват и оздравяват нашето тяло. Доказано накисването и изкъпването на ходилата с оцет поне веднъж в седмицата носи чудни ползи за здравето. Ето какви:
  • Убиват бактерии и микроби - ясно е, че краката ни са изложени на постоянни атаки от патогени. Гъбичните инфекции се случват еднакво често както на мъже, така и на жени и дори деца. Причината е затрудненият достъп до кислород на кожата, която прекарва повечето си “живот” затворена в чорапи и обувки. Колкото и “дишаща” да е тяхната материя, няма как да захрани достатъчно епидермиса. Чрез биоактивните съставки в оцета се наутрализират както гъбички и микроби, така и неприятните миризми, предизвикани от тях. 
  •  Омекотяват и почистват кожата - поради вече изброените причини кожата на краката често има нездрав и некрасив вид. Оцетът може да реши и този проблем. Той прониква дълбоко, почиства ефективно, като паралелно прави кожата осезаемо по-лъскава и мека. 
  • Елиминират сърбежа - сухотата на кожата и непрестанните атаки на различни микроорганизми предизвикват неприятен сърбеж, който ваните с ябълков оцет ще ви накарат да забравите.
  • Без мазоли и брадавици - независимо дали са причинени от физически дискомфорт (неудобни или неподходящи за времето обувки) или са плод на изнежената и не дишаща кожа на краката, тези образувания са истинско наказание. Ваните с оцет ще помогнат да се елиминират грозните образувания и кожата да се възстанови напълно. 
  • Отнемат умората и напрежението - Изкъпването на краката по този начин в продължение на поне 30 минути помага за релакс както на крайниците, така и на цялото тяло. Процедурата е същинско домашно СПА и отнема умората и напрежението, натрупани през деня.
  • Защитават тялото от вирусни атаки - Баните с ябълков оцет са отличен източник на превенция срещу сезонни грипове и настинки в променливото есенно време. Осигуряват естетсвен природен филтър срещу злосторниците, които искат да разстроят тялото ни. 
  • Облекчават мускулатурата и подобряват тонуса - съвсем реално баните с оцет могат да ни направят по-лесно подвижни и да ни заредят с енергия. 

КАК СЕ ПРАВЯТ ВАНИ С ОЦЕТ НА КРАКАТА

Формулата е проста и лесна за изпълнение: В няколко литра загрята вода (около 3-4) изсипете чаена чаша ябълков оцет. Към сместа по желание може да добавите специални соли или етерични масла с лечебно действие. Накисвайте крака си в леген за 30 минути поне един път в седмицата - ще усетите ефекта бързо!
В битката с гъбички и микроби, които агресивно предизвикват инфекции и грозни визуални ефекти (пожълтели нокти, люспи, пъпки, обриви и петна) по кожата ни, изберете мощната формула на ПАРАЗИТАКС - хитът сред натуралните добавки от Биотика. Той ще “отмие” паразитите и продуктите от тяхната дейност в тялото ви, ще защити организма от повторната им поява и ще помогне да поддържате здравословна чревната си микрофлора. 
Сподели:

Търсене

Категории

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Край на вълчия глад, преяждането и трупането на мазниниМного хранителни добавки включват комплекси о..

2023-03-22 16:29:08

Само елита в Китай се докосвал до еликсира за красота и хормонален баланс“Кралският лечител на всичк..

2023-03-16 15:45:25

Тайната за здрав сън и свеж ум е тукБудувате с часове, а всъщност сте капнали от умора? Сънят не идв..

2023-03-15 12:58:47

Вталявате се лесно, докато тялото се пълни с енергия Строгите диети и изтощителни тренировки, с..

2023-03-14 13:12:46

Загърбете рани, бръчки и петна с чудото за съвършена кожаСвещен дар. Това е за туземците в Полинезия..

2023-03-10 15:23:38

Еликсирът за красота спасява от акне и псориазис, тушира хремата Тайни от традиционната източна..

2023-03-08 10:29:26

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56

Ето го лесния път към спокоен стомах, чисти черва и красиво тялоЗапек, разстройство, киселини, тежес..

2023-02-03 10:02:48