Подарък при поръчки над 150 лв.

ТОЗИ ЕКСТРАКТ БЛОКИРА ГЕНА НА НАПЪЛНЯВАНЕТО

2019-07-17
277
0
Стефания Герасимова
1-3 мин.
ТОЗИ ЕКСТРАКТ БЛОКИРА ГЕНА НА НАПЪЛНЯВАНЕТО
НАУЧНИТЕ РАБОТНИЦИ ПОТВЪРЖДАВАТ: ТОЗИ ЕКСТРАКТ БЛОКИРА ГЕНА НА НАПЪЛНЯВАНЕТО И ПРЕКОДИРА МЕТАБОЛИЗМА! 
 
По темата разговаряме с диетолога Д-р Тодоров, МЦ "Здраве"
 

- Д-р Тодоров, дойде лятото и започна да се говори за диети, отслабване и различни хранителни добавки, които обещават чудеса. Вие сте диетолог с дългогодишна практика. Какво бихте препоръчали на нашите читатели за редукция на излишните килограми?

 - Проблемът с наднорменото тегло застрашава все повече хора и това кара науката непрекъснато да търси начини за справяне. Освен естетическата страна, прекомерните килограми носят много рискове за здравето, както на физическо ниво, така и от психично естество. През последните години бяха открити съединения, които активно работят в посока за редукция на теглото. Много компании влагаха тези съединения в своите продукти и обещаваха бързи резултати, но винаги се споменаваше, че е нужно да се увеличи физическата активност, да се ограничи приемът на мазнини и въглехидрати. А хората, сякъш искат да се сдобият с перфектното тяло с вълшебна пръчица. Това, до скоро беше "мисия невъзможна", въпреки гръмките обещания на много производители на хранителни добавки за отслабване. За първи път, група учени - молекулярни биолози даде нова перспектива в отслабването.
 
 
Въз основа на собствено проучване, продължило с години, те стигат до шокиращия извод, че не може да отслабне чрез диети. Те достигат до революционна теория, че трупането на мазнини се определя от биологични програми за защита на организма.  Когато човек прави диети т.е. гладува, това кара тялото да си мисли, че храната е ограничена и са настъпили „гладни години”. Това го кара да се съпротивлява и бори за всеки грам, и да иска да е все по-дебело, като включва т.н. програма FAT /от famine and temperature, т.е. глад и студ/ при която организмът драстично забавя метаболизма, на човек му се спи, ядат му се сладки и мазни храни.
 
При гладуване с включена програма FAT може да започнат да се разграждат мускулите, но не и мазнините. Ако човек въпреки това успее да отслабне, то кожата му увисва, тъй като кортизолът отговаря за тургура на кожата, а при тази програма той е в голямо количество.Биолозите откриват, че единствения работещ подход за регулиране на метаболизма е  прекодиране на механизмите на биологичната защита чрез молекулярно препограмиране. За целта използват съединения извлечени по нетермичен път от четири растения: зелено кафе, зелен чай,камбоджанска гарциния и женшен.

Така създадената формула е много повече от средстово за понижаване на наднорменото тегло. Тя подпомага отделянето на храносмилателни сокове (стомашни, жлъчни, чревни) и блокира гените, отговорни за производството на мастни клетки. По естествен път ускорява метаболитната верижна реакция и подпомага организма в изгарянето на максимален брой калории. Отвежда от тялото задържаните излишни течности, които отговарят за отоците и изчиства целулита, който е резултат от хормони, излишни мазнини и задържани течности.

 

Всичко е въпрос на химични реакции. Когато ядете независимо каква храна, тя взаимодейства със ензимите в тялото и се получават различни химични реакции. Този революционен пробив в молекулярната биология дава нов път на химичните реакции, протичащи в тялото по време на обработката, разграждането и усвояването на хранителните вещества. Тази формула, освен свойствата, влияещи върху намаляването на наднорменото тегло, има цялостно благотворно въздействие върху целия организъм, помага в понижаването на холестерола, регулира кръвното налягане и улеснява усвояването на хранителните субстанции и витамините. Това изключително откритие на молекулярната биология е патентовано по търговското наименование /SLIM x5/  „Слим х5“ - хранителна добавка, която е непозната на повечето хора, които имат проблеми с теглото.

 

Причината за това е, че „Слим х5“ не е много популярен в България, на него не се прави масова реклама и за да чуете за този продукт трябва да ви бъде споделено от приятел, който вече го е опитал! Определено тази хранителна добавка печели симпатиите на мен и на колегите диетолози, защото е ефективна и за разлика от много други „ВЪЛШЕБНИ” хапчета за отслабване, „Слим х5“ ръководи тялото ви като му показва успешния път чрез регулиране на най-финните настройки на клетъчните метаболитни процеси. „Слим х5“ не ви обещава 10 килограма за месец. Килограмите, които се смъкват са значително по-малки,  но веднъж настроен метаболизмът започва работа  в норма и никога повече не се налага да се оправдавате, че пълнотата ви е наследствен фактор или в следствие на хормони и други подобни причини.

Сигурно си задавате въпроса, ако тази формула влияе по такъв начин на клетъчните процеси, дали е достатъчно безопасна за здравето ми?

ДА, продуктът е преминал през акредитацията на независими лаборатории, коитo гарантират произхода на съставките и здравословното им въздействие върху човешкия организъм. Лично препоръчвам приемът му и следя редукцията на теглото на пациентите. Освен, че няма странични действия, наблюдавам общо покачване на жизнените показатели и тонуса на хората, които го приемат. Всички споделят за изчезване на чувството за умора и по-здрав сън. С пускането си на пазара в Европа, „Слим х5“  пожъна огромен успех, защото помага в един от най-сериозните проблеми на 21 век, а именно затлъстяването и наднорменото тегло.  - Д-р Тодоров, благодарим ви за анонса на този иновативен подход в борбата с килограмите.  П.С. Повече за „Slim x5“, можете да прочетете на страницата на продукта:https://biotica.bg/slim-x5-otslabvane-otvodnyavane-i-silen-metabolizam
 
КОМЕНТАРИ:
• Др Грудева
Като лекар и като жена, която държи на външния си вид, препоръчвам убедено еликсирът за отслабване Слим х5, защото ежедневно виждам какви резултати се постигат с него, без да е опасен за здравето. Мога да потвърдя ефекта му и от собствен опит.
 
Gabriella Kirova
На 100% съм съгласна. Между другото, поръчах няколко бутилки от Slim x5 и за себе си! Благодаря за линка
 
Damqna Kalcheva
Аз също свалих килограми благодарение на "Slim x5"! Между другото, аз даже мога да покажа резултатите. Видими резултати след 2 месеца и продължавам да отслабвам...
 
 
Mashyta
изумена съм! Просто супер! Аз също си поръчах "Slim x5" днес! Нямам търпение да пристигне колетът! Надявам се скоро да се променя напълно! :)
Papi Damqnova 
Аз също си поръчах, надявам се да има резултат.
 
Radostina Maniusha
Иришка, със сигурност ще ги видиш! Аз свалих 10 кг за изминалия месец! Още няма да показвам снимки, защото не съм постигнала резултатите, които да мога да показвам на хората!
 
Katiusha 
 Аз също ползвам SLIM X5 и отслабвам )))
 
Marinela Petrova
Резултати за 1 месец! Непрекъснато отслабвам)) Купено от същия сайт.
 
 
Maria
Моята колежка го ползва. Доста отслабна наистина. Половината офис го използва, включително аз. Въпреки че теглото ми не е особено голямо, бих могла да смъкна няколко килограма а и знам че маха целулита и ще е добре за лятото да съм по -гладка. Така че и аз използвам този еликсир за отслабване Слим х5 от няколко дни!!
 
Galina Dinkova
Настя, добре е, когато се предлагат методи за отслабване. В моя случай една колежка ни запали всичките по морковен пай, който се продава на всеки ъгъл. Сега пък целият офис си купи Слим х5. Вече си поръчах и аз, не се шегувам!
 
Stoianova
Използвам Слим х5   2,5 месеца. Започнах да отслабвам, когато бях 100 кг! Днес кантарът показва 79! Все още изглеждам ужасно, докарах се до крайност. Срамувам се да погледна в огледалото! Но го препоръчвам, защото наистина дава резултат!
 
Stoianova
Реших да добавя снимки! Може би това ще даде мотивация на някого! Все пак свалих доста килограми. Сигурна съм!
 
 
Ani 
Светлана, страхотен резултат! Просто супер!. Това наистина е добра мотивация! Не изглеждаш зле! Пожелавам ти късмет с бъдещото отслабване. Аз използвам Слим х5 няколко седмици. Но поради някаква причина не отслабвам много бързо. Свалих общо само 4 кг за цялото време… (((
 
Radostina 
Аз отслабнах с 10 кг! Приятелката ми отслабна с 12 кг!
Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

special
magazin
bilkovi tinkturi
kozmetika

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Масло от “дървото на живота” днес лекува всички дихателни инфекции и рани в цял свят Не други, а ..

2023-10-25 09:55:32

Спрете катарактата и глаукомата, преди да ви отнемат зрението Ако преди 20 години нашите очи са с..

2023-10-23 13:53:05

Направете първата крачка още сега! Есента и бавно настъпващата след нея зима носят десетки опасни..

2023-10-23 13:40:25

Хроничният запек е често срещан проблем при съвременния човек. Засяга хора на всяка възраст, без изк..

2023-10-21 14:50:49

Приложете ги веднага, преди да стане късно Сезонът на коварните грипове и екстремните предизвикат..

2023-10-21 10:40:47

Не чакайте да мине от само себе си - вземете мерки веднага По нашите ширини за проблеми в зоната,..

2023-10-21 10:34:24

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56