BLACK FRIDAY: ДО -70%

Свалете кръвното трайно без хапчета - ето как

2023-04-07
1124
0
Biotica

“Плод на боговете” и “моминско дърво” и сърцето работи като часовник!

Високото кръвно налягане и съпровождащите го сърдечни проблеми са сред най-честите хронични заболявания у нас. Хипертонията се среща твърде много заради злоупотребата с тлъсти и мазни храни, както и с алкохол и цигари. На дневен ред стои въпросът как да обуздаем кръвното налягане, преди да нанесем тежки щети на сърдечно-съдовата система, без задължително да посягаме към хапчета. 

Идеалната природна комбинация е открита и призната от много кардиолози по света. Тя се базира на комбинация от две силно потентни растения, които пречистват кръвта, подобряват кръвооросяването и по естествен път регулират както налягането, така и кръвната захар. 

Комбинацията от потентни екстракти от арония и гинко билоба спокойно може да подкрепи всяка налична лекарствена терапия, предписана от кардиолог, или да се прилага абсолютно самостоятелно с регулативно и превантивно действие за здраво сърце. Съчетанието от полезните свойства на двете билета прави билкови продукти като КАРДИОКСИН надеждни агенти за подобряване на състоянието при хора с хипертония, затлъстяване и намалена физическа активност.  

Ето как действат поотделно лековитите растения и как комбинират отлично ценните си свойства:

★ Гинко билоба - растението, станало нарицателно за подобрено оросяване на мозъка и подпомагане на закърнелите когнитивни функции, е всъщност сред най-добрите приятели на сърцето в природата. Гинко билоба носи още името “моминско дърво” и е сред най-старите дървета на планетата. Няма роднинска връзка с други видове, което го прави уникално. Може да живее над 1000 години (в Китай твърдят, че разполагат с екземпляри на над 2500 г.). Освен с богатия набор витамини, минерали и аномикиселини в състава си, Гинко билоба може да се похвали със свойството както да понижава кръвното налягане, така и да премахва съсиреците от кръвта. Действа превантивно и на образуването на тромби. Така дървото всъщност предотвратява рак и инсулт. Подобрява цялостно циркулацията на кръвта, като насища както мозъка, така и очите. Доказано подобрява зрението и тонизира ума. 

★ Арония - наричат го “плод на боговете”. Идяа от Северна Америка и прилича на кръстоска между сини боровинки и грозден. Растението е богато на гликоза и фруктоза (прави го идеален избор за диабетици), съдържа много пектинови и дъбилни съединения, както и органични аминокиселини. Чрез флавоноидите в състава си обаче аронията действа трайно понижаващо при високо кръвно налягане и спомага за лечение на атеросклероза. Действа успокояващо за сърцето, храносмилателната система и овладява тежката симптоматика при диабет. Помага и за контрола на кръвната захар.

Приемът и на двете лековити растения за здраво сърце се препоръчва да става под формата на пресен сок или потентна тинктура, за се запазят максимално полезните им свойства. От тази презумпция се води и екипът на Биотика при създаване на идеалната природна алтернатива за битка с хипертонията, тромбозата, затлъстяването и сърдечните заболявания

▶ Поръчайте онлайн или на тел.: 0877 72 10 40


Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

bilkovi tinkturi
special
kozmetika
magazin

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Масло от “дървото на живота” днес лекува всички дихателни инфекции и рани в цял свят Не други, а ..

2023-10-25 09:55:32

Спрете катарактата и глаукомата, преди да ви отнемат зрението Ако преди 20 години нашите очи са с..

2023-10-23 13:53:05

Направете първата крачка още сега! Есента и бавно настъпващата след нея зима носят десетки опасни..

2023-10-23 13:40:25

Хроничният запек е често срещан проблем при съвременния човек. Засяга хора на всяка възраст, без изк..

2023-10-21 14:50:49

Приложете ги веднага, преди да стане късно Сезонът на коварните грипове и екстремните предизвикат..

2023-10-21 10:40:47

Не чакайте да мине от само себе си - вземете мерки веднага По нашите ширини за проблеми в зоната,..

2023-10-21 10:34:24

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56