ВЗЕМИ СЕГА ▶ 20 ЛВ ОТСТЪПКА ЗА ТРИАКТАЛ

Стотици отслабвали с тайна рецепта от Баба Ванга

Баба Ванга и до ден днешен се слави с рецептите от билки, с които спасявала хората от всякакви болести и тревоги.

Феноменът давал съвет да не се смесват чудодейните растения, когато се лекува дадена болест, а да се разчита само на една билка. Баба Ванга казвала, че човек е нужно да се възползва от билките, които растат по ширините на неговата страна. Пророчицата казвала, че точно в това се крие необикновената полза от природните средства.


Стотици хора, които се срещали с нея заради различни здравословни проблеми, страдали и от наднормено тегло. За отслабване тя им препоръчвала билка, която расте по наши земи и е широко разпространена. Чудното растение се казва Омайниче. Използва се още при при диария, газове, храносмилателни смущения, кашлица, главоболие, липса на енергия.


За загуба на излишни килограми обаче, Ванга препоръчва да се правят бани с билката,които ще ви оттърват от наднорменото тегло. Нужен ни е голям съд, в който освен вода се добавят и 100 грама от изсушената билка омайниче.


  • Водата е необходимо хубаво да заври, след което се оставя на котлона още пет минути. Кипенето трябва да обилно.
  • Оставя се отварата да изстине и се прецежда. С нея се облива тялото, но след като предварително добре сме се изкъпали.
  • Вечер се пие и една чаша от запарка с маточина. Процедурата се повтаря в продължение на три дни.
  • Може да го правим след това до теглото, което желаем да стигнем, като на всеки три дни правим ден или два почивка, информираха от Лекувай.БГ

Както всички знаем, кожата е най- големия орган, през който навлизат както вредните вещества, така и полезните. Именно в това се крие необикновената сила на тези чудотворни бани.

Търсене

Категории

Свързани продукти

Отзиви

Все още няма отизиви за тази новина