⚡️ BLACK WEEKEND⚡До -50% НА ВСИЧКО

ПРОБЛЕМИ И ЦЕЛИ

Нервна Система

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 7 от общо 7 (1 страници)

Описание

Здравето на нервите в организма е ключово за цялостното му добро състояние. Вижте как да се погрижите добре за тях.

Какво представляват заболяванията на нервната система

Нервната система на човека се състои от централна, вегетативна и периферна система. Функционирането им и болестите, които ги засягат, се изследват и лекуват от клона на медицината, наречен неврология. Разстройствата на централната или периферната нервна система могат да доведат до анатомични и функционални нарушения на нервите, както и да бъдат причина за проблеми с кръвоносните съдове и мускулите.
Сред клиничните симптоми за такива болести са промени в рефлексната дейност на двигателната дейност, както и нарушения в съзнанието. Много от болестите, свързани с нервната дейност, засягат всички възрасти. Сред тях са възпалителни болести (менингити и др.), атрофии, дегенеративни болести на нервите, увреждания на отделни нерви, на периферната нервна система (полиневропатии), паралитични увреждания и др. 

Как да правим превенция

Когато говорим за проблеми в областта на нервите, то няма как да елиминираме наследствените фактори. Това, което можем да направим обаче, е да засилим имунитета на организма, за да му помогнем да се предпази от възпалителни болести на централната нервна система като менингити, енцефалити и др. При здравословен хранителен режим и достатъчно движение, ние осигуряваме и нужната профилактика срещу транзитни нарушения на мозъчното кръвообращение и мозъчни инсулти. Тези елементарни принципи на живот е важно да се спазват целогодишно, включително и през есенно-зимния сезон, когато обикновено повечето хора намаляват физическата активност, увеличават количеството на мазните храни и се излагат на по-неблагоприятни климатични условия. Хранителните добавки също са ценен помощник в мисията за здравето на нервите.

Хранителни добавки за профилактика на нервите от Biotica

Продуктите на Биотика използват натурални екстракти от билки и естествени природни масла, всяко от които има доказано благотворно действие върху човешкия организъм. В каталога на компанията ще откриете тинктури и хапчета, които помагат за:
  • сила и концентрация;
  • повишаване на тонуса и енергията;
  • възстановяване след физическо и психическо натоварване;
  • подобряване на мисловните способности;
  • туширане на стреса и намаляване на нервното напрежение;
  • оптимизиране на работата на кръвоносната система;
  • подобряване на настроението и съня;
  • облекчаване на симптомите на менопаузата.

Защо да се доверите на Биотика

Семейната компания е сред лидерите на пазара за хранителни добавки в България повече от 10 години. Нейните натурални продукти са базирани на стари рецепти, в които е използвана естествената сила на природата. Качеството им е гарантирано от над 20 сертификата, а ефективността им е доказана от многобройните клиенти на Biotica у нас и в чужбина. Всеки от продуктите може да поръчате директно от онлайн магазина на преференциални цени.