▶ ПРОДУКТИ С ДО 50% ОТСТЪПКА ◀

Рецепта за силна ерекция директно от Лазурния бряг

2023-06-08
1194
0
Biotica

Природният стимулант за полова мощ от Френската ривиера е тук - вижте го

Малко неща са по-разрушителни за мъжкото его от загубата на контрол върху половото представяне. Еректилната дисфункция днес се разпространява почти епидемично сред все по-млади и сексуални активни мъже. Начинът на хранене, липсата на активно движение, безразборният прием на медикаменти и хормонални препарати, алкохол и цигари са в дъното на сериозните проблеми с ерекцията, либидото и половото представяне. Отново те предопределят и възпаленията на простатата, които само до преди няколко години се считаха за казус само при господа в третата възраст.
Излишно е да коментираме очевидното - всеки мъж, който губи контрол над тялото си, е готов да изпие всички стимуланти и лекарства на света, за да се върне “в играта”.

Имаме добра новина - не е нужно да се тровите с хормони, господа.

Решение, и то напълно натурално, съществува и доказано работи както при дисфункция на простатата, така и при загуба на ерекция и сексуален апетит. 
Биотика отдавна разполага с широко портфолио от естествени добавки с чисти екстракти, които подобряват осезателно половото здраве при мъжете. Наското обаче екипът прибави към топ продукта за полова мощ и здрава простата важна съставка от френски морски бор - антиоксидантът Пикногенол.
Скрит в кората на иглолистното дърво, този природен еликсир едновременно лекува половата система, сърцето, мозъка и предпазва от ракови заболявания. С фенолни киселини, проантоцианиди, катехин и таксифолин в състава си, антиоксидантът повишава концентрацията на азотен оксид в кръвта.

Изследвания при мъже с органична еректилна дисфунция показват, че след въвеждане на прием между 50 и 120 мг пикногенол резултатите са почти чудотворни. От приемалите 100-120 мг над 92 % възстановяват нормалната си ерекция. От “захранените” с до 50 мг резултатите също са впечатляващи - над 2/3 си връщат сексуалната мощ. 
Мощният ефект върху половата система при мъжете се обяснява с факта, че пикногенолът от френски морски бор съумява да подобри значително кръвообращението в малкия таз. Така, ценният природен антиоксидант запазва и нормалната функция на простатата.

Могъщите народни илачи (бабини зъби, магарешки трън, жълт кантарион и босилек), подсилени с чист Пикногенол от кората на морски бор, правят МЕНМАКС ПЛЮС доказано най-ефективният натурален продукт за силна ерекция, здрава простата, ускорена спермогенеза и трайни повишено либидо.

Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

special
kozmetika
magazin
bilkovi tinkturi

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Научете как лекуват и заместват хапчета и сиропи Есента е вече тук, а с нея започват неизбежните ..

2023-09-29 09:32:34

Как да го спрем, преди да разстрои бъбреците Често се оказваме жертви на остри възпалителни забол..

2023-09-28 09:52:22

Ако не ги научите, непременно ще съжалявате Здравето на нашето дебело черво често не става част о..

2023-09-28 09:42:28

Запазете мъжеството и комфорта, преди да стане късно Названи от незапомнени времена като силния п..

2023-09-27 10:05:46

На какво да се доверим, за да се спасим от вирусите Силен имунитет е златната кауза за нашето здр..

2023-09-27 09:53:02

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56