БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 80 ЛВ

Removal - Комплексно решение при папиломи, брадавици и кожни несъвършенства

Козметичният пакет REMOVAL е разработен на база най-новите проучвания в областта на съвременната дерматология за безвредно премахване на брадавици, папиломи и кожни несъвършенства. 

Комбинацията от употребата на трите продукта не само премахва ефективно, бързо и трайно различни образувания по кожата, но и се грижи за максималното й възстановяване след това, така че да не останат белези, зачервявания и кожни раздразнения.


Резултатите са безкомпромисни:

 • Напълно изсъхване и окапване на папиломите и брадавиците до месец; 
 • Заличаване на белези, зачервявания и несъвършенства по повърхността на кожата;
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{(qty * product.discount.special) | number: 2 | currency:'лв':false}}
СПЕСТЕТЕ {{(product.discount.price - product.discount.special) / product.discount.price * 100 | number: 0}}%
{{product.discount.reason}}

Бърза поръчка

ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА ПОЗВЪНИ СЕГА НА ☎ 0877 72 10 40
Препоръчваме ви също:

 • Кожните несъвършенства изчезват след 30 дни*

  Специализирана козметична серия за третиране на папиломи, брадавици и кожни несъвършенства, съдържаща 3 продукта - концентрат, серум и крем. Потребители, тествали серията преди пускането й в проджаба, споделят, че кожните несъвършенства изчезват в повечето случаи в рамките на до 30 дни*.

  REMOVAL - Концентрат за третиране на папиломи, брадавици и кожни несъвършенства

  Натурален концентрат на базата на лавандулова вода и лавандулово масло, масло от чаено дърво и мента , гликолова и салицилова киселина. Съдържа още екстракти от хвощ и ечемик. Допринася за изчистването на кожата от нежелани кожни образувания, избистря тена и прави кожата гладка. Подходящ за всеки тип кожа.

  Начин на използване:
  Намазва се с малко количество от концентрата на чиста и суха кожа проблемната/проблемните зона (и). Препоръчително е да се третират проблемните места в продължение на 10 дни в комбинация: 

  Стъпка 1: Концентрат + Серум
  Стъпка 2: Проблемните места се поддържат до напълно изчезване с крема от същата серия. 


  REMOVAL - Серум за третиране на папиломи, брадавици и кожни несъвършенства

  Натурален серум за проблемна кожа - неравна кожа.  Съдържа гликолова и салицилова киселина, както и екстракти от хвощ и ечемик. Допринася за изглаждането на кожата от неравности като кожни образувания, избистря тена и прави кожата гладка. Подходящ за всеки тип кожа.

  Начин на използване: 
  Намазва се с малко количество от серума на чиста и суха кожа до 2-3 минути след използване на концентрата от същата серия. 

  Препоръчително е да се третират проблемните места в продължение на 10 дни в комбинация : 

  Стъпка 1: Концентрат + Серум
  Стъпка 2: Проблемните места се поддържат до напълно изчезване на нежеланите образувания с крема от същата серия. 


  REMOVAL - Крем за третиране на папиломи, брадавици и кожни несъвършенства

  Натурален крем на базата масло от шея, гликолова и салицилова киселина. Съдържа още екстракти от хвощ и ечемик. Допринася за изглаждането на кожата от неравности, избистря тена и прави кожата гладка и еластична. Подходящ за всеки тип кожа.

  Начин на използване:
  Намазва се с малко количество от крема на чиста и суха кожа като препоръчително е да се използва като поддържащ продукт в комбинация както следва:  

  Стъпка 1: Концентрат + Серум
  Стъпка 2: Проблемните места се поддържат до напълно изчезване на нежеланите образувания с крема от същата серия. 

 • Removal, концентрат, 30 ml:

  Ingredients/INCI: Aqua, Lavandula angustifolia flower water, Cetyl alcohol, Hordeum Vulgare Extract, Equisetum arvense extract, Lactobacillus ferment, Salicylic Acid, Glycolic acid, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Mentha piperitha leaf oil, Lavandula angustifolia oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil

  Removal, серум, 40 ml:

  Ingredients/INCI: Aqua, Sesamum indicum seed oil, Agar, Hordeum Vulgare Extract, Pullulan, Equisetum arvense extract, Cetearyl olivate, Sorbitan olivate, Lactobacillus ferment, Salicylic Acid, Glycolic acid, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Mentha piperitha leaf oil, Lavandula angustifolia oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil

  Removal, крем, 40 ml:

  Ingredients/INCI: Aqua, Butyrospermum parkii butter,  Hordeum Vulgare Extract, Beeswax, Equisetum arvense extract, Cetearyl olivate, Sorbitan olivate, Lactobacillus ferment, Salicylic Acid, Glycolic acid, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Mentha piperitha leaf oil, Lavandula angustifolia oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil
 • Препоръчително е да се третират проблемните места в продължение на 10 дни в комбинация: 

  Стъпка 1: Концентрат + Серум

  Намазва се с малко количество от концентрата на чиста и суха кожа проблемната/проблемните зона (и). 
  Намазва се с малко количество от серума на чиста и суха кожа до 2-3 минути след използване на концентрата от същата серия. 


  Стъпка 2: Крем
  Проблемните места се поддържат до напълно изчезване с крема от същата серия.
  Намазва се с малко количество от крема на чиста и суха кожа като препоръчително е да се използва като поддържащ продукт.  

 • Христина Хитова
  2023-01-16 16:23:49
  Имах две брадавици под мишницата, които много ме дразнеха. Създаваха ми неудобство. Използвах комплекта от три продукта и само след по-малко от месец , резултата е налице.

Сходни продукти